Сергій
Бренд шеф-кухар, технолог
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 35 лет
- Город проживания:
- Тернополь
- Готов работать:
- Ивано-Франковск, Киев, Луцк, Львов, Одесса, Ровно, Тернополь, Удаленно, Ужгород, Хмельницкий
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/4045375
Опыт работы
Розробник меню
с 01.2007 по наст. время
(17 лет 4 месяца)
Restaurant consulting, Тернополь (Відкриття закладів громадського харчування з нуля, корекція діючого меню)
Відкриття закладів громадського харчування з нуля, підбір обладнання, проектування кухні, навчання персоналу, корекція діючого меню.Тренінги для працівників
Образование
Курси підвищення кваліфікації у м. Ченстохова (Польща)
Харчовий, Ченстохова
Высшее, с 2016 по 2016 (1 месяц)
Курси підвищення кваліфікації в одного з кращих кухарів Європи,власника закладів у Польщі та Італії Даріо Тодешіні
ТНТУ імені Пулюя
Харчовий, Тернополь
Высшее, с 2009 по 2013 (3 года 9 месяцев)
Інженер-Технолог . Консервування плодів та овочів
ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі
Харчовий, Тернополь
Среднее специальное, с 2007 по 2009 (1 год 9 месяцев)
Технік-технолог макаронних та кондитерських виробів і харчоконцентратів
ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі
Харчовий, Тернополь
Среднее специальное, с 2004 по 2007 (2 года 9 месяцев)
Кухар-кондитер ,пекар-тістороб 5 розряду
Дополнительное образование и сертификаты
Проходив курс підвищення кваліфікації у Польщі ,в Італійського Шеф-кухая Dario Todeschini
2016
Знания и навыки
Знание языков
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
Дополнительная информация
Консалтинг (відкриття закладів громадського харчування з нуля)
•Запуск, перезапуск закладів громадського харчування (Ресторан, кафе, бар, закусочна, фастфуд, готель і т.п.) з "0";
• Планування кухні і процесів;
• Розробка та запуск доставки
• Пошук належного обладнання;
• Пошук і надання сировинної бази;
• Підбір та навчання персоналу (обгов.індевідуально;
• Аналіз підприємства;
• Технологія приготування; розробка, прописання, впровадження;
• Розробка різних меню, і сезонних пропозицій.
Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля,корекція діючого меню,складання технологічних та калькуляційних карт.(РОЗРОБКА МЕНЮ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ,ТРЕНІНГИ ДЛЯ КУХАРІВ ,МАЙСТЕР-КЛАСИ)
про себе:
ШЕФ-КУХАР,ЧЛЕН АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ ,
АВТОР ТА ВЕДУЧИЙ КУЛІНАРНОЇ ПРОГРАМИ (СТРАВА ВІД ШЕФА),
АВТОР ТА ВЕДУЧИЙ КУЛІНАРНОЇ ПРОГРАМИ "ВІВСЯНКА,СЕР!"
АВТОР КУЛІНАРНИХ СТАТЕЙ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ГЛЯНЦЕВОГО ЖУРНАЛУ CITI LIFE.
Я діючий шеф-кухар,з 2011 року Член Асоціації Шеф-Кухарів України.Мав досвід роботи у місті Києві з 2008 по 2014 рік ,де мав можливість працювати з відомими шеф-кухарями світу та України у різних закладах з різною кухнею для прикладу:Китайська,французька,Італійська японська українська ,також я працюю у стилі фюжин .
У 2015-му створив спільно з телеканалом "ІНТБ" свою авторську програму "СТРАВА ВІД ШЕФА",також я веду кулінарну рубрику у журналі "CITI LIFE".
з 2015 засновник консалтингової компанії "Restaurant Consulting"
У 2020-му створив спільно з телеканалом "Тернопіль1" кулінарно-пізнавальну програму для всієї сім'ї "ВІВСЯНКА,СЕР!" Яку можна переглянути у фейсбук - [
Або You tube https://m.youtube.com/playlist?list=PLPfxSTsKnue4zbBtUqhVmjkhOCc9TxbIf
Проходив курс підвищення кваліфікації у Польщі ,в Італійського Шеф-кухая Dario Todeschini
Якщо Вас зацікавила інформація щодо інформації яку ви прочитали вище дзвоніть
[
Другие резюме этого кандидата
Житомир, Ивано-Франковск, еще 8 городов
Высшее образование · Полная занятость, неполная занятость
Образование: 09.2009 - 06.2013: Харчовий (ТНТУ імені Пулюя, Тернополь). Інженер технолог харчової промисловості.Консервування плодів та овочів...
Ивано-Франковск, Львов, еще 6 городов
Высшее образование · Полная занятость
Образование: 09.2009 - 06.2013: Харчовий (ТНТУ імені Пулюя, Тернополь)....
Житомир, Ивано-Франковск, еще 8 городов
Высшее образование · Полная занятость
Образование: 09.2009 - 06.2013: Харчовий (ТНТУ імені Пулюя, Тернополь)....
Ивано-Франковск, Луцк, еще 5 городов
Высшее образование · Полная занятость
Образование: 09.2009 - 06.2013: Харчовий (ТНТУ імені Пулюя, Тернополь)....
Похожие кандидаты
Бренд, шеф-кухар, завідувач виробництва, технолог
Киев, Другие страны, Удаленно
Бренд-шеф, шеф-кухар
60000 грн, Винница, Днепр
,
еще 4 города
Бренд шеф-кухар, технолог, керівник
35000 грн, Киев
Шеф-повар, бренд (ресторан, в семью)
Киев, Другие страны
Шеф-кухар, технолог
Киев