Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 апреля 2018

Роза

Журналіст, 6 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
35 лет
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Львов, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Журналіст

с 02.2009 по 11.2016 (7 лет 9 месяцев)
Міжрайонний інформаційно рекламний тижневик "ЕХО" (Енергійно, Характерно, Об'єктивно), Нові Санжари (Інформаційно-рекламна спрямованість)

Образование

ПТУ

Оператор ПК, секретар керівника, Полтава
Среднее специальное, с 2007 по 2008 (9 месяцев)

Не працювала за цією спеціальністю. Працювала журналісткою, як собі і мріяла з 8-го класу.

Дополнительная информация

Я переїхала з Полтавщини у Львів. Там, в містечку Нові Санжари, працювала журналісткою у міжрайонному інформаційному-рекламному тижневику "ЕХО" (Енергійно, Характерно, Об'єктивно). З 2009 по 2016 рік. Писала на найрізноманітнішу тематику. Вмію також гарно фотографувати і маю власний хороший фотоапарат. Вищої освіти не маю в цьому напрямку. Не встигла її здобути, бо вийшла заміж і народила двох дітей. Писала зі школи - поезію, прозу, публіцистику. Друкувалася в місцевих виданнях і мої вірші лунали на місцевому радіо. Тобто доводилося вчитися шляхом самоосвіти писати для газети, підлаштовуючись під її формат і формуючи свій стиль. І спочатку писала безкоштовно, потім мені платили за сторінки, а згодом взяли і на повну ставку. Люблю цікаві теми і розкривати їх. Є також блогеркою. Працювала сама на себе, створивши проект #cама_собі_журналістка, де мені люди, мої читачі у "Фейсбуці", мені платили за те, що я писала для них. Хочу вдосконалюватись і мати можливість розвиватися в цьому напрямку і надалі, переїхавши в нове місто.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: