Владислав
Администратор ресторана, менеджер, 20 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 31 год
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/5456918
Опыт работы
Менеджер ресторану , банкет менеджер
с 01.2021 по 11.2022
(1 год 10 месяцев)
Forrest Club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація роботи ресторану , організації весіль та інших корпоративних заходів .
Адміністратор
с 07.2020 по 03.2022
(1 год 8 месяцев)
Таверна, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття бару біля басейну з 0, пошук нового персоналу і контроль якості обслуговування та підготовка до нового сезону. Аудит готельної частини ресторану. Робота з smm частиною комплекса.
Робота з підготовкою та контролем проведення весіль сезону 2021.
Администратор
с 01.2020 по 06.2020
(5 месяцев)
Хачапури и Вино, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Повний комплекс роботи з доставкою. Від прийнята заказів до вирішення проблем з замовленням. До гарної оцінкі замовника.
Відкриття, закриття ресторану, ведіння книги рро, і кассового апарату. Проведення різних заходів, покер вечірка, мафія, дні народження. Підвищення кваліфікації працівників ресторану.
Менеджер ресторану
с 06.2019 по 09.2019
(3 месяца)
Al Mar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль всех подразделений комплекса. Управление рабочим процессом комплекса. Подбор персонала. Обучение персонала.
Проектная работа
Адміністратор ресторану
с 12.2018 по 04.2019
(4 месяца)
"Le Gruyere", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття ресторану з повного початку.
Проектна робота.
Офіціант, Адміністратор ресторану
с 10.2016 по 09.2018
(1 год 11 месяцев)
Готельно-ресторанний комплекс "ОNOVO", Київ (Готельно-рестораний бізнес)
Організація та проведення різних заходів, весілля, дні народження конференції, вечірки. В форматі фуршету та банкета.
Закупка барної продукції, хоз товарів. І багато чого іншого.
Офіціант, Адміністратор ресторану
с 05.2014 по 10.2015
(1 год 5 месяцев)
Лісовий пивний клуб "Партизан", Київ (Готельно-рестораний бізнес)
Образование
Національний аєрокосмічний університет ім. М.Є.Жуковського "ХАІ"
Літакобудування, авіаконструктор, Харків
Высшее, с 2010 по 2014 (3 года 9 месяцев)
Знания и навыки
Знание языков
Английский — средний
Дополнительная информация
Найголовніше це максимально зробити відпочинок людей в закладі де працюю до такого, щоб вони відпочивавшм не помічали як біжить час. І будування роботи в справжньому колективі, так як ми працюємо всі над однією цілюю. І весь колектив має працювати як одне ціле.
Похожие кандидаты
Офіціант, адміністратор (ресторан, кафе, бар)
35000 грн, Киев
Управляющий доставкой ресторана, бара, торговой точкой, бар-менеджер
Киев
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Киев, Винница
,
еще 8 городов
Менеджер мережі кав'ярень, адміністратор ресторану
Киев
Управляющий, админ. ресторана, автомойки, менеджер бара, нач. техотдела, завхоз
30000 грн, Киев
Администратор кафе, ресторана, паба
17000 грн, Киев