Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 мая 2024 PRO

Владислав

Администратор ресторана, менеджер, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
31 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер ресторану , банкет менеджер

с 01.2021 по 11.2022 (1 год 10 месяцев)
Forrest Club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи ресторану , організації весіль та інших корпоративних заходів .

Адміністратор

с 07.2020 по 03.2022 (1 год 8 месяцев)
Таверна, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття бару біля басейну з 0, пошук нового персоналу і контроль якості обслуговування та підготовка до нового сезону. Аудит готельної частини ресторану. Робота з smm частиною комплекса.
Робота з підготовкою та контролем проведення весіль сезону 2021.

Администратор

с 01.2020 по 06.2020 (5 месяцев)
Хачапури и Вино, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Повний комплекс роботи з доставкою. Від прийнята заказів до вирішення проблем з замовленням. До гарної оцінкі замовника.
Відкриття, закриття ресторану, ведіння книги рро, і кассового апарату. Проведення різних заходів, покер вечірка, мафія, дні народження. Підвищення кваліфікації працівників ресторану.

Менеджер ресторану

с 06.2019 по 09.2019 (3 месяца)
Al Mar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль всех подразделений комплекса. Управление рабочим процессом комплекса. Подбор персонала. Обучение персонала.
Проектная работа

Адміністратор ресторану

с 12.2018 по 04.2019 (4 месяца)
"Le Gruyere", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану з повного початку.
Проектна робота.

Офіціант, Адміністратор ресторану

с 10.2016 по 09.2018 (1 год 11 месяцев)
Готельно-ресторанний комплекс "ОNOVO", Київ (Готельно-рестораний бізнес)

Організація та проведення різних заходів, весілля, дні народження конференції, вечірки. В форматі фуршету та банкета.
Закупка барної продукції, хоз товарів. І багато чого іншого.

Офіціант, Адміністратор ресторану

с 05.2014 по 10.2015 (1 год 5 месяцев)
Лісовий пивний клуб "Партизан", Київ (Готельно-рестораний бізнес)

Образование

Національний аєрокосмічний університет ім. М.Є.Жуковського "ХАІ"

Літакобудування, авіаконструктор, Харків
Высшее, с 2010 по 2014 (3 года 9 месяцев)

Знания и навыки

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Adobe Photoshop R-Keeper iiko Adobe Illustrator Adobe InDesign Adobe SmartTouch PMS Cloud Мій готель

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Найголовніше це максимально зробити відпочинок людей в закладі де працюю до такого, щоб вони відпочивавшм не помічали як біжить час. І будування роботи в справжньому колективі, так як ми працюємо всі над однією цілюю. І весь колектив має працювати як одне ціле.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: