Віталій
Керуючий ресторану, 50 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 34 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6211648
Опыт работы
Адміністратор ресторану
с 04.2023 по наст. время
(1 год 1 месяц)
Town Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
контроль роботи персонала зала, контроль роботи лінійного персоналу, контроль чистоти в закладі, контроль видачі готових страв і напоїв, прийом банкетів, складання банкетного меню, прийом резервів, вирішення конфліктних проблем з гостями, прийом та звільнення персонала, контроль медичного огляду персонала, замовлення хоз. товарів, інвентерізації посуду та хоз. продукції, знання касової дисципліни та розрахунок гостей, вирішення технічних несправностей на підприємстві. Підготовка та веденя графіків департаментів закладу. Підготування планів продажу( денних, місячних). Нарахування та видача заробітної платні. Розробка мотиваційної програми для персоналу.
Менеджер з продажу
с 09.2020 по 02.2022
(1 год 5 месяцев)
Bauer, Київ (Роздрібна торгівля)
Успішна презентація та продаж товарів компанії. Займав постійно місце в ТОП 5 менеджерів по Україні.
Офіціант
с 06.2020 по 08.2020
(2 месяца)
Osocor Residence, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер
с 04.2016 по 03.2022
(5 лет 11 месяцев)
ТОВ «Рест-Арт» Very Well Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
контроль роботи персонала зала, контроль роботи лінійного персоналу, контроль чистоти в закладі, контроль видачі готових страв і напоїв, прийом банкетів, складання банкетного меню, прийом резервів, вирішення конфліктних проблем з гостями, прийом та звільнення персонала, контроль медичного огляду персонала, замовлення хоз. товарів, інвентерізації посуду та хоз. продукції, знання касової дисципліни та розрахунок гостей, вирішення технічних несправностей на підприємстві. Підготовка та веденя графіків департаментів закладу. Підготування планів продажу( денних, місячних). Нарахування та видача заробітної платні. Розробка мотиваційної програми для персоналу.
Офіціант
с 10.2014 по 03.2016
(1 год 5 месяцев)
Very Well Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Офіціант
с 05.2012 по 10.2014
(2 года 5 месяцев)
Какао-Блюз, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
Черкаський Державний технологічний Університет
Будівельний, Черкаси
Неоконченное высшее, с 2007 по 2010 (2 года 8 месяцев)
Промисловий і цивільний будівник.
Знания и навыки
Дополнительная информация
спеціаліст в професіях офіціант та бармен, здобув посаду менеджера, та успішно освоїв її.
Якості: стресостійкість, висока працездатність, націленість на результат, організованість, прагнення до вдосконалення.
Цілі: Подальший розвиток та самореалізація з гідною заробітною платою.
Похожие кандидаты
Директор, администратор, метрдотель, управляющий рестораном, гостиничным комплексом
Киев
Директор ресторана
30000 грн, Киев
Директор ресторана, керівник сегменту HоRеCа
50000 грн, Киев
Керуючий кафе
Киев
Керуючий рестораном
Киев
Управляющий рестораном (F&B)
Киев, Днепр
,
еще 4 города