Инга
Директор ресторану
- Возраст:
- 47 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/8881167
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Україна, м. Київ
Тел.: [
E-mail: [
Кваліфікація: технік-технолог, менеджер готельно-ресторанного бізнесу
Мета: отримання посади директора ресторану
Керівник служби ресторанного сервісу (F&B), завідувач ресторану
Досвід роботи
17.05.2017-23.06.2021 Конференц- Хол Ірпінь
Директор ресторану
Основні обов’язки
забезпечення високого рівня ефективності виробництва
організація, координування та контроль всіх підрозділів ресторану
ведення аналізу діяльності ресторану, бюджетування, планування
підтримка та розвиток рівня сервісу
управління, навчання та мотивація персоналу
взаємодія з гостями
контроль технічного стану ресторану
участь і контроль проведення інвентаризації різних підрозділів
ведення внутрішньої документації
04.01.2010 - 30.05.2014
ПАБ Хмільний Патрік, м. Миколаїв
ООО Рівер готель (мережа готелів
Reikartz)
Завідувач виробництва, СРС
Основні обов’язки
організація та контроль роботи підприємства (кухня, зал)
контроль якості приготування їжі
контроль якості сировини
контроль залишків
робота з постачальниками, укладання угод
моніторинг цін
контроль застосування стандарту НАССР
складання меню
складання технологічних та калькуляційних карток на страви та напівфабрикати
участь і контроль проведення інвентаризації, її аналіз
навчання, інструктаж персоналу (проведення тренінгів, практичне навчання, робота з новим
меню, комунікація з гостями)
планування, формування та контроль бюджету, аналіз показників діяльності
ведення необхідної документації
05.06.2008 – 09.09.2009
Ресторан української кухні
Вареники, м. Миколаїв
Шеф - кухар
Основні обов’язки
організація та управління процесами роботи кухні, розподіл і контроль завдань
формування меню
комплектація кухні устаткуванням, посудом, інвентарем
складання технологічних та калькуляційних карток на страви та напівфабрикати
контроль дотримання технології приготування страви
застосування НАССР, контроль чистоти, підтримка порядку
моніторинг цін
підбір, навчання та контроль роботи кухарів
контроль списань і залишків продуктів
проведення проробок
проведення інвентаризації різних цехів кухні, формування звіту
планування замовлень продукції відповідно до технологічних карток і потреб поточних
замовлень
смачно готувати
20.07.2006 – 13.03.2008
Ресторан Дежавю, м. Миколаїв
Мережа ресторанів «Козирна Карта»
Су-шеф
Основні обов’язки
приготування страв української та європейської кухні
контроль якості приготування та подання страв
контроль якості і кількості продуктів
контроль зберігання сировини, напівфабрикатів та готової продукції
контроль і підготовка виробничих цехів до роботі
дотримання і контроль санітарних норм
контроль зберігання, експлуатації та чистоти устаткування, обладнення, посуду і інвентарю
перерахунок залишків сировини та продукції, інвентаризація
У період з 2000р. по 2006р. працювала кухарем у ресторанах
Освіта
Миколаївський комерційний технікум, технік-техніодолог громадського харчування, 1995р.
Миколаївьська філія КНУКіМ, менеджер готельно-ресторанного бізнесу(з відзнакою),2011р.
Володіння ПК: вільно (Microsoft Word, Excel, Compace, R-Keeper, 1 С)
Похожие кандидаты
Керуючий рестораном
Киев
Керуючий рестораном
Киев, Ивано-Франковск
,
еще 4 города
Керуючий рестораном, заміським комплексом, банкет-менеджер
65000 грн, Киев
Керуючий рестораном
Киев
Директор ресторана
35000 грн, Киев
Управляющий, бар-менеджер
12000 грн, Киев, Кривой Рог