Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 апреля 2024 Файл

Инга

Директор ресторану

Возраст:
47 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Кудренко Інга Вікторівна

Україна, м. Київ

Тел.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Кваліфікація: технік-технолог, менеджер готельно-ресторанного бізнесу
Мета: отримання посади директора ресторану
Керівник служби ресторанного сервісу (F&B), завідувач ресторану

Досвід роботи
17.05.2017-23.06.2021 Конференц- Хол Ірпінь
Директор ресторану

Основні обов’язки
 забезпечення високого рівня ефективності виробництва
 організація, координування та контроль всіх підрозділів ресторану
 ведення аналізу діяльності ресторану, бюджетування, планування
 підтримка та розвиток рівня сервісу
 управління, навчання та мотивація персоналу
 взаємодія з гостями
 контроль технічного стану ресторану
 участь і контроль проведення інвентаризації різних підрозділів
 ведення внутрішньої документації

04.01.2010 - 30.05.2014
ПАБ Хмільний Патрік, м. Миколаїв
ООО Рівер готель (мережа готелів
Reikartz)
Завідувач виробництва, СРС
Основні обов’язки
 організація та контроль роботи підприємства (кухня, зал)
 контроль якості приготування їжі
 контроль якості сировини
 контроль залишків
 робота з постачальниками, укладання угод
 моніторинг цін
 контроль застосування стандарту НАССР
 складання меню
 складання технологічних та калькуляційних карток на страви та напівфабрикати
 участь і контроль проведення інвентаризації, її аналіз
 навчання, інструктаж персоналу (проведення тренінгів, практичне навчання, робота з новим
меню, комунікація з гостями)
 планування, формування та контроль бюджету, аналіз показників діяльності
 ведення необхідної документації
05.06.2008 – 09.09.2009
Ресторан української кухні
Вареники, м. Миколаїв
Шеф - кухар
Основні обов’язки
 організація та управління процесами роботи кухні, розподіл і контроль завдань
 формування меню
 комплектація кухні устаткуванням, посудом, інвентарем
 складання технологічних та калькуляційних карток на страви та напівфабрикати
 контроль дотримання технології приготування страви
 застосування НАССР, контроль чистоти, підтримка порядку
 моніторинг цін
 підбір, навчання та контроль роботи кухарів
 контроль списань і залишків продуктів
 проведення проробок
 проведення інвентаризації різних цехів кухні, формування звіту
 планування замовлень продукції відповідно до технологічних карток і потреб поточних
замовлень
 смачно готувати

20.07.2006 – 13.03.2008
Ресторан Дежавю, м. Миколаїв
Мережа ресторанів «Козирна Карта»
Су-шеф
Основні обов’язки
 приготування страв української та європейської кухні
 контроль якості приготування та подання страв
 контроль якості і кількості продуктів
 контроль зберігання сировини, напівфабрикатів та готової продукції
 контроль і підготовка виробничих цехів до роботі
 дотримання і контроль санітарних норм
 контроль зберігання, експлуатації та чистоти устаткування, обладнення, посуду і інвентарю
 перерахунок залишків сировини та продукції, інвентаризація

У період з 2000р. по 2006р. працювала кухарем у ресторанах

Освіта
 Миколаївський комерційний технікум, технік-техніодолог громадського харчування, 1995р.
 Миколаївьська філія КНУКіМ, менеджер готельно-ресторанного бізнесу(з відзнакою),2011р.

Володіння ПК: вільно (Microsoft Word, Excel, Compace, R-Keeper, 1 С)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: