Марина
Директор ресторана, 35 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 36 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/7203981
Опыт работы
Директор ресторану
с 01.2024 по 02.2024
(1 месяц)
Gallerist, Буча (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск таргетування, та контекстної реклами . Аналіз меню , пропозиції стосовно наповнення меню . Планування та оформлення замовлень на продукцію потрібну для безперебійної роботи закладу.
Директор ресторану
с 10.2023 по 01.2024
(3 месяца)
Мамай, Буча (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття ресторану з нуля. Підбір декору, пошиття форми , затвердження та закупка посуду , інвентарю для роботи ресторану.
Підбір, навчання та адаптація працівників ресторану. Створення меню та ціноутворення. Успішний запуск ресторану. Планування та контроль фінансових показників. Проведення святкувань та створення атмосфери для Гостей .
Директор ресторана
с 09.2019 по 02.2020
(5 месяцев)
Pastateca, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Збільшення товарообігу на 30% щоденно. Підвищення рівня обслуговування персоналу ресторану. Поліпшення технічного стану устаткування. Підвищення середнього чека.
Директор ресторана
с 10.2016 по 12.2018
(2 года 2 месяца)
Celentano Ristorante, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Планирование бюджета ресторана. Ведение бухгалтерского учета . Регистрация новых ООО и ФЛП для работы ресторана . Коммуникации с контролирующими органами.
Привлечение новых гостей ресторана. Увеличение товарооборота на 40%. Повышение уровня сервиса в ресторане .
Успешный запуск ещё одного ресторана сети с нуля.
Директор ресторана Руккола
с 03.2015 по 08.2016
(1 год 5 месяцев)
FM Group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Досягнення поставленої мети від керівництва компанії протягом усього часу роботи в компанії. Зниження % собівартості. Навчання персоналу та поліпшення сервісу. Створення додаткових сервісів для гостей (дитяча зона).
Контроль за веденням бюджетів мережі ресторанів FM Group ( 17 ресторанів ) . Зведення та подання звітності до центрального офісу.
Директор ресторана
с 06.2014 по 03.2015
(9 месяцев)
FM Group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття ресторану «Жадний Лось» з нуля. Підбір та навчання персоналу. Оформлення інтер'єру ресторану. Складання стандартів роботи персоналу. Планування та виконання показників бюджету.
Заместитель директора
с 04.2013 по 06.2014
(1 год 2 месяца)
FM Group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Навчання персоналу 2 ресторанів (комбо зам.директор). Складання бюджетів ресторанів. Контроль за виконанням показників бюджету. Контроль за якістю продукції. Складання та проведення тренінгів для співробітників.
Образование
КРОПИВНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПРИВАТНОГО ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "УНІВЕРСИТЕТ СУЧАСНИХ ЗНАНЬ"
Економіка підприємств, Кропивницький
Высшее, с 2009 по 2014 (5 лет)
Дополнительное образование и сертификаты
Семінар Управління рестораном
2015 рік , семінар 2 денний
Знания и навыки
Знание языков
- Украинский — свободно
- Английский — начинающий
- Немецкий — начинающий
- Русский — свободно
Инвалидность
Третья группа.
Похожие кандидаты
Директор ресторану
Киев
Управляющий рестораном
Киев, Одесса
Керуючий рестораном
35000 грн, Киев
Директор ресторану
Киев
Керуючий ресторану
50000 грн, Киев
Керуючий, адміністратор ресторану, менеджер з системи якості
Киев, Белая Церковь, Фастов