Резюме від 25 квітня 2024 PRO

Тетяна

Керуючий кафе, 45 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий кафе

з 12.2019 по нині (4 роки 4 місяці)
ДП "ГДІП", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- проведення конференцій, банкетів, фуршетів, офіційних прийомів та інших заходів;
- організація роботи ресторану, виробництва та персоналу ресторану (90 осіб/ понад 200 посадочних місць);
- організація обслуговування гостей згідно з високими стандартами сервісу;
-складання графіків роботи, табелів фактично відпрацьованого часу;
- складання меню ресторану спільно з шеф-кухарем ресторану;
- робота з калькуляційними картами бару та виробництва;
- спілкування з гостями, складання меню під захід замовника;
- підготовка звітної документації;
- проведення, контроль за відвідування персоналом ресторану тренінгів та зборів;
-взаємодія з іншими підрозділами підприємства;
- оцінка, аналіз роботи ресторану та персоналу за певний період.

Директорка магазину

з 06.2012 по 10.2012 (4 місяці)
Концерн "Воєнторг", Київ (Роздрібна торгівля)

Організація та контроль фінансово-господарською діяльністю магазину, управління персоналом. Складання планограми розміщення продукції торговельному устаткуванні. Підбір персоналу. Визначення штатного розкладу. Взаємодія з контролюючими органами, вирішення конфліктних ситуацій у торговому залі. Укладання договорів постачання. Ведення переговорів із постачальниками. Підбір асортименту. Аналіз цін закупівлі, моніторинг, формування продажних цін. Ведення первинної бухгалтерії. Ведення взаєморозрахунків із постачальниками. Аналіз динаміки продажів. Замовлення продукції. Контролює постачання, виконання домовленостей з постачальниками. Участь у інвентаризації товару. Знання касової політики.

Адміністраторка, директорка ресторану

з 01.2011 по 05.2015 (4 роки 4 місяці)
Святковий зал "Виноградар", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація високоякісної та безперебійної роботи підприємства. Складання штатного розкладу. Робота з постачальниками. Взаємодія з органами контролю. Моніторинг та коригування меню, аналіз собівартості страв. Опрацювання та складання калькуляційних та технологічних карт. Проведення інвентаризації по бару та кухні. Організація та проведення бенкетів та фуршетів. Підбір, навчання, організація, контроль персоналу.

Адміністраторка ресторану

з 06.2009 по 03.2010 (9 місяців)
Ресторан "Плакучая Ива", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація робочого процесу ресторану. Підбір та навчання персоналу. Контроль залишків на виробництві. Проведення та організація культурних заходів ресторану.

Адміністраторка, директорка ресторану

з 03.2008 по 06.2009 (1 рік 3 місяці)
Святковий зал "Виноградар", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація високоякісної та безперебійної роботи підприємства. Складання штатного розкладу. Робота з постачальниками. Взаємодія з органами контролю. Моніторинг та коригування меню, аналіз собівартості страв. Опрацювання та складання калькуляційних та технологічних карт. Проведення інвентаризації по бару та кухні. Організація та проведення бенкетів та фуршетів. Підбір, навчання, організація, контроль персоналу.

Головна спеціалістка

з 01.2007 по 02.2008 (1 рік 1 місяць)
УПФУ в Оболонському районі м. Києва, Київ (Державні організації)

Прийом та обробка звітів з персоніфікації приватних підприємців

Адміністраторка кафе

з 11.2005 по 11.2006 (1 рік)
ФОП "Андреєв", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація робочого процесу. Підбір та навчання персоналу. Контроль залишків на виробництві. Робота з постачальниками. Оформлення звітів. Розробка меню. Складання калькуляційних та технологічних карток згідно з збіркою рецептур.

Бухгалтерка - обліковець

з 06.2005 по 08.2005 (2 місяці)
Ресторан "Кавказская пленница", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Ведення первинної бухгалтерії, інвентаризація, складання калькуляційних та технологічних карток відповідно до збірки рецептур та з опрацювань.

Офіціантка

з 09.1998 по 05.2005 (6 років 8 місяців)
ДП "ГДІП", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Оформлення залу та сервірування столів для різноманітних заходів, у тому числі дипломатичних прийомів. Консультування гостей ресторану про особливості страв та напоїв. Надання допомоги при складанні замовлення
Подання страв та напоїв згідно з встановленими правилами обслуговування.
Вжиття заходів щодо вирішення проблем, що виникли у клієнта, у межах своєї компетенції.
Участь у щомісячному переобліку посуду.

Освіта

Київський Національний Торговельно- економічний університет

Менеджер організатор ресторанно-готельного бізнесу та туризму, Київ
Вища, з 1999 по 2004 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

ПП "Терра", курси бармена, офіціанта

1998 (3 місяці)

Школа ринкової економіки, курси бугалтера

2014 (2 місяці)

Знання і навички

MS Excel MS Word Пользователь ПК Пользователь Internet Користувач ПК Користувач Internet MS Outlook

Додаткова інформація

Особисті якості: Серйозний підхід до справи, комунікабельність, відповідальність,
підприємливість, порядність, вміння працювати у команді.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: