Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 апреля 2024 PRO

Арсен

Директор, менеджер ресторану

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
21 год
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Кропивницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Операційний директор

с 12.2023 по наст. время (4 месяца)
Ресторан та магазини, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Формування компанії з нуля. Будівництво/відкриття ресторану, виробництва напівфабрикатів, випічки, кондитерської продукції та мережі магазинів.
Систематизація всіх процесів в компанії. Оптимізація витратної частини. Бюджетування та фінансове планування.
Маркетинг та рекрутинг.

Директор(керуючий)

с 02.2023 по 10.2023 (8 месяцев)
«Реал», Кропивницький (Готельно-ресторанний бізнес)

Збільшення обороту закладу в 2,5 рази за 6 місяців.
Систематизація всіх наявних процесів ресторану.
Проведення повного ребрендингу закладу.
Збільшення притоку гостей в два рази.
За пів-року проведено повну реновацію закладу.
Кількість посадкових місць 370 людей.
Кількість штату 53 працівники.

Адміністратор

с 04.2022 по 10.2022 (6 месяцев)
Мережа сучасних ресторанів, Кропивницький (Готельно-ресторанний бізнес)

Управляющий

с 09.2020 по 02.2022 (1 год 5 месяцев)
Бар «KaraokeHub», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор ресторану

с 05.2019 по 04.2020 (11 месяцев)
Гриль паб, Кропивницький (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

с 11.2018 по 05.2019 (6 месяцев)
Гриль паб, Кропивницький (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Киевский Университет Культуры

Менеджмент отельно-ресторанного бизнеса, Киев
Высшее, с 2018 по 2022 (4 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Курс «Logos&Ergos»

1 месяц

Комплекс курсів від центру «Syrve»

2023

Знания и навыки

Запуск закладу з ʼʼнуляʼʼ Створення барної та коктейльної карти Створення меню Складання технологічних карт Проведення тренінгів Складання плану по товарообороту PnL звітність

Дополнительная информация

За 8 років з самого низу пройшов всі ступені роботи від помічника офіціанта і до керуючого.
Маю знання і розуміння всіх процесів роботи ресторану, так як на кожному з процесів є досвід роботи. Завжди вникаю в усі внутрішні та зовнішні процеси роботи закладу та постійно веду аналітичну роботу по працівникам. Є досвід керування штатом в 53 працівники і повний набір, навчання та адаптація цієї команди. Під моїм керівництвом була проведена повна реновація
закладу, та виведення закладу на новий
рівень.
Стресостійкий, амбітний, ніколи не зупинявся перед ціллю, якою б складною вона не була.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: