Сили оборони шукають різних спеціалістів

  • 30 серпня 2017
  • 938

Стартував відбір на посаду керівника Поліцейської академії

Спробувати свої можливості щодо призначення на цю посаду може кожен чинний поліцейський. Для цього слід заповнити електронну анкету, а в разі відповідності базовим вимогам — пройти низку тестів і співбесіду.

Претенденти можуть заповнити електронні анкети до 3 вересня цього року. Про це 29 серпня повідомив голова Національної поліції України Сергій Князєв.

Глава Національної поліції зазначив, що сьогодні стартував добір на посаду керівника Поліцейської академії. Кандидатів з числа чинних поліцейських обиратиме окрема атестаційна комісія, створена у Нацполіції.

«Запрошую до участі і нехай першу в історії сучасної України Поліцейську академію очолить найдостойніший. Безпосереднє ж навчання курсантів у новоствореній Поліцейській академії розпочнеться у листопаді цього року в Києві. Першопрохідцями стануть новобранці патрульної поліції. Їх навчатимуть за сучасними стандартами та відповідно до потреб суспільства», — підкреслив Сергій Князєв.

Дізнайтеся про умови комплектування посади керівника Поліцейської академії, вимоги до кандидатів та порядок атестування та скористайтеся цією можливістю!


Джерело: Департамент комунікації Національної поліції України

Щоб залишити коментар, потрібно увійти.