Резюме від 1 травня 2024 PRO

Виктор

Шеф-кухар, технолог харчування, суші-майстер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Інші країни
Готовий працювати:
Дистанційно, Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар проекту

з 01.2007 по 11.2010 (3 роки 10 місяців)
Мережа ресторанів японської та італійської кухні: "TANAKA" та "R&P", Миколаїв (Готельно-ресторанний бізнес)

Закупівля обладнання, підбір та навчання персоналу, складання тех.карт, опрацювання, контроль якості страв, що відпускаються, закупівля, інвентаризація та ін.

Суші-шеф

з 01.2005 по 07.2007 (2 роки 6 місяців)
Ресторан Якіторія, Миколаїв, Київ, Москва (Готельно-ресторанний бізнес)

Життєдіяльність роботи суші-бару в ресторані, контроль закупівлі, сан.норм та якості страв, що відпускаються ... та ін.

Освіта

Миколаївський Торгово-економічний ліцей

Технологія харчування, технолог приготування їжі, кухар 5 розряду, Миколаїв
Середня спеціальна, з 2001 по 2004 (3 роки)

Обов'язкову практику проходив на підприємствах загального харчування т.к: Обл. лікарня, санаторій, оздоровчий табір, дитячий інтернат, завод ... Пройшов всі процеси від заготівельника в овощ.цеху до бригадира зміни.

Додаткова освіта та сертифікати

Мережа ресторанів Якіторія, місто Київ та Москва

2004

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Іспанська — початковий

Додаткова інформація

2001-2004 Навчання в Миколаївському торговельно-економічному ліцеї

2002-2004 Дитячий оздоровчий табір, кухар холодного, гарячого та м'ясо-рибного цехів… Бригадир зміни(м.Миколаїв)

2005-навчання Японської кухні у місті Київ та Москва на базі мережі ресторанів Якіторія

2005-2006 Суші-шеф в ресторані Якіторія (м.Миколаїв), Входив у стартову команду на відкритті мережі ресторанів «Якіторія» в Україні, в місті Харків, в Києві, в Одесі, тощо…

2006-2007 Повар консультант (допомога у запуску та організації роботи закладів м.Судак, м.Федосія, м.Херсон, м.Миколаїв, м.Одеса, м.Харків, м.Запоріжжя, м. Дніпро, м. Сімферополь , м. Севастополь ...)

2007-2011 Шеф кухар проекту ТАНАКА (мережа ресторанів японської кухні у місті Миколаєві)

2011- 2013 Шеф кухар ресторану Європейської кухні, місто Одеса

2013-2014 Су-шеф ресторану Корона у місті Луганськ (найкращий ресторан міста)

2014-2016 Шеф-кухар ресторану Європейської кухні, робота за кордоном.

2016-2018 Шеф-кухар ресторану японської (паназіатської кухні), робота за кордоном (Туреччина)

2018-2022. Шеф кухар мережі закладів (executive chef) 4 закладів: Бургерна, Піцерія, Азіатська та Слов'янська кухні робота за кордоном (Папуа Нова Гвінея)
Складання меню та особиста участь у приготуванні для генерального директора холдингу та обслуговування VIP гостей

2022-2023 Шеф кухар японської кухні (суші бар) Sushi Mania, робота за кордоном (Данія)

2023 Шеф кухар проекту (японська кухня) , робота за кордоном (Іспанія)

2023 і по теперішній час, суши кухар , Кіпр (Лімассол)

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Viber/WhatsApp/ Telegram

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: