Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 12 квітня 2021 PRO

Богдан

Менеджер по продажам, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Локсмайстер

з 03.2021 по нині (3 роки 1 місяць)
Самозайнятий Локсмайстер, Львів (послуги по встановленню дверних замків високої безпеки, дверних дотягувачів та інше.)

підбір та встановлення дверних замків.

Менеджер корпоративного продажу

з 02.2020 по 02.2021 (1 рік)
Локсмайстер, Львів (Продаж дверних замків, та систем замикання.)

Продаж замкової продукції,в основному готельний напрям для нових та вже існуючих готелів, вирішення сервісних питань та рекламацій.
Але я більшу успішний саме як роздрібний менеджер, бо більш вдало вирішую потреби, завдання, саме з індивідуальними клієнтами.
Тож хотів би вже вдруге повернутисяу компанію. Добре знайомий з усім амортиментом компанії СПВ, а також, добре нарізаю ключі та проводжу сервіс циліндрів Мультилок та Аблой.

Менеджер по продажах

з 05.2012 по 05.2018 (6 років)
Галицький Локсмайстер, Львів (Торгівля та інсталяція висосекретної замкової продукції)

Я менеджер з продажу , а обовязок людини на цій посаді продавати і приносити прибуток компанії. Звісно знаючи що ти продаєш. В данному випадку ми є офіційним представником таких брендів як mul-t-lock та Abloy. Безпосередньо в мої обовязки входить, це консультації та продажі роздрібним та дрібногуртовим клієнтам, , виїзд до об`єкту на консультіції/презентації ,звісно витікаючі з цього, рахунки-видаткові , ведення руху готівкових коштів, моніторинг заборгованості. Співпраця з незалежними інсталяторами замків , виробниками та салонами дверей . Пошук нових клієнтів в данній сфері, проведення презентацій. Організація гарантійного , післягарантійного обсуговування та процесу інсталяції.

Промоутер

з 06.2011 по 12.2011 (6 місяців)
LG Electronics, Львів (Продажі-реклама)

Консультування кліентів по продукції компанії LG (електроніка) та формування позитивного враження про компанію та її продукцію у дистрибюторів (продавців) , мерчендайзинг , щотижневе формування звітів по продажах, у конкретних торгових точках.

Менеджер по продажах

з 05.2010 по 04.2011 (11 місяців)
ТМ "Малярний двір", Львів (Торгівля - лакофарбові матеріали)

Працюючи в цій компанії в мої обовязки входило як і прямі продажі кліентам котрі самі приходять у магазин-офіс, так і активний пошук нових клієнтів , серед дизайнерів інтерєрів та фасадів будівель, виробників меблевої продукції, проведення презентації товару ,виїзди до клієнта, укладення угод на поставку товару, виписування рахунків та видаткових , стеження за проплатою та ведення касси і касової книги .

Продавець

з 01.2007 по 03.2010 (3 роки 2 місяці)
Фокстрот (Роздрібна торгівля)

У цій компанії я навчився продавати по справжньому. Навчився працювати із різними типами клієнтів знаходити правильний підхід до кожного, ну і звісно продавати їм те що потрібно. Плани продаж виконував регулярно. В обовязки входило: правильне відповідно до стандартів компаніі надання консультацій та здійснення продажу основного та супутніх товарів. Іноді доводилось вирішувати і конфліктні ситуації - Вдало.

Освіта

НУ "Львівська Політехніка"

-Компютерні системи, Львів
Незакінчена вища, з 2002 по 2007 (4 роки 10 місяців)

Знання і навички

Водійські права кат. C Водійські права кат. B Водійські права кат. C1 Здатність до навчання Комунікабельність Чітке виконання обрвязків

Додаткова інформація

Про себе , хотів сказати так, людина я наполеглива і цілеспрямована, навіть дещо вперта. Ціную в людях чесність і сам стараюся бути максимально чесним та відвертим, прямолінійним. У трудовому колективі ціную дружні стосунки, але і повагу також. Шкідливих звичок як таких немаю, іноді у стрессових ситуаціях палю.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: