Олексій
Керуючий рестораном, операційний директор, 30 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 50 років
- Місто проживання:
- Київ
- Готовий працювати:
- Інші країни, Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/154160
Досвід роботи
Керуючий проєкту
з 05.2020 по нині
(4 роки)
Ukraine Pod Systems, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)
Посадові обов'язки:
- аналіз ринку електронних цигарок
- виведення на ринок нового продукту
- робота з виробниками продукції (підбір, заключення контрактів,
контроль поставок)
- підбір та навчання персоналу;
- оформлення всіх документів;
- взаємодія з контролюючими органами;
- формування бази клієнтів.
Керуючий рестораном
з 12.2018 по 03.2020
(1 рік 3 місяці)
Заклад "HiKafe", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Структуризація, управління та розвиток закладу громадського харчування "HiKafe", розташованого в Бізнес центрі "ІРВА".
В мої обов'язки входило:
• Повний аудит працюючого закладу;
• Реструктуризація компанії, виведення із кризи в рентабельність;
• Створення бух обліку та звітності;
• Складання бюджетів та фін. планів, оптимізація доходів та витрат;
• Зменшення фудкосту;
• Робота з постачальниками та ціноутворення. Закупівлі та ціни в меню;
• Набір персоналу;
• Тренінги для персоналу з сервісу;
• Розвиток закладу та збільшення гостьового потоку, залучення банкетів, популяризація закладу;
• Робота з гостями та правильне збільшення середнього чека;
• Операційне управління.
Керуючий готелем
з 08.2017 по 12.2018
(1 рік 4 місяці)
Мережа апартаментів "CityApartments", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Структуризація, управління та розвиток мережі апартаментів у місті Києві.
В мої обов'язки входило:
• Реструктуризація компанії;
• Набір та підготовка персоналу;
• Розробка стандартів роботи компанії та обслуговування гостей;
• Підготовка та розміщення інформації про апартаменти на наступних майданчиках: Booking.com, Airbnb.ru, Expedia.com та ін.
• Проведення переговорів із партнерами;
• Пошук та проведення переговорів із власниками апартаментів;
• Операційне управління.
Керівник проєкту
з 05.2013 по 03.2017
(3 роки 10 місяців)
"AP consulting", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
З травня 2013 року до вересня 2014 року – "Feldman Ecopark", м. Харків. Розвиток, організація роботи та управління Екопарком.
З грудня 2013 року по березень 2014 року - підготовка до відкриття та відкриття нічного клубу "Sorry Бабуся" у місті Донецьк на посаді виконавчого директора.
З вересня 2014 року по березень 2017 року - підготовка матеріалів та участь у тендерах з організації корпоративного харчування великих підприємств у містах Київ, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Нікополь.
Керівник проєкту
з 02.2012 по 04.2013
(1 рік 2 місяці)
Частный бизнес, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Керівник проектів (StartUp) із відкриття закладів громадського харчування.
Організація та керівництво роботами з відкриття нових закладів громадського харчування у різних містах України: Київ, Дніпропетровськ, Донецьк, Харків.
Керівник проєкту
з 09.2011 по 12.2011
(3 місяці)
Компанія "Оптима Проджект" (Київ), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Компанія виконувала кейтерингове обслуговування НСК "Олімпійський" (Національний спортивний комплекс «Олімпійський» м. Київ).
В мої обов'язки входило:
• Організація кейтерингового обслуговування стадіону "з нуля";
• Координація роботи підрозділу кейтерингу компанії на стадіоні
НСК "Олімпійський" (42 заклади Фаст-фуд, їдальня для
персоналу НСК, дві Лаунж-зони (Vip-рівень), 38 лож для Vip-
гостей, обслуговування конференцій тощо);
• Набір та підготовка персоналу;
• Проведення фінансових звірок із відділом кейтерингу стадіону;
• Участь у розробці та узгодженні меню на матчі;
• Проведення переговорів із постачальниками;
• Ведення контролю за розрахунками з постачальниками;
• Операційне управління.
Руководитель отдела быстрого питания на стадионе «Донбасс Арена». С апреля 2011 года занимал должность Руководитель проекта «Кейтеринг Донбасс Арена» в компании «Ройал Кейтеринг Сервис».
з 07.2009 по 09.2011
(2 роки 2 місяці)
Компания «Ройал Кейтеринг Сервис» г. Киев. (Гостинично-ресторанный бизнес)
Компания «Ройал Кейтеринг Сервис» г. Киев. Руководитель отдела быстрого питания на стадионе «Донбасс Арена» (укр. Донбас Арена, англ. Donbass Arena) — футбольный стадион в Донецке. Первый в Восточной Европе стадион спроектированный и построенный в соответствии с 5-звездочной аккредитацией УЕФА. Является одним из 23 стадионов в мире категории «Элит».
С апреля 2011 года занимал должность Руководитель проекта «Кейтеринг Донбасс Арена» в компании «Ройал Кейтеринг Сервис».
В мои обязанности входило:
•разработка и организация работы отдела быстрого питания (фаст-фуд, стрит-фуд и т.д.) на территории стадиона «Донбасс Арена»;
•разработка и введение ассортимента продаваемой продукции;
•первоначальный подбор поставщиков;
•набор и подготовка персонала;
•разработка тренингов для персонала;
•осуществление операционного управления заведениями быстрого питания (53 заведения Фаст-фуд и 3 заведения Стрит-фуд) на территории стадиона «Донбасс Арена».
На позиции Руководитель проекта в мои обязанности входит:
•Координация работы подразделения кейтеринга компании «Ройал Кейтеринг Сервис» на «Донбасс Арене» (53 заведения Фаст-фуд, 3 заведения Стрит-фуд, Фан-Кафе, столовая для персонала ДА, ; 4 Сильвер бара, 3 ресторана Vip-уровня, 42 ложи для VVip-гостей);
• Проведение финансовых сверок с отделом кейтеринга «Донбасс Арены»;
•Участие в разработке и согласовании меню на матчи;
•Проведение переговоров с поставщиками;
•Ведение контроля над расчетами с поставщиками.
Руководитель ресторанного направления в проекте открытия загородного Vip гольф-клуба (StartUp)
з 06.2008 по 03.2009
(9 місяців)
Киевский Гольф Клуб GolfStream, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
открытие комплекса заведений (из 4-х ресторанов) с нуля, работа с иностранными консультантами, составление бюджета открытия заведения, работа с поставщиками оборудования и продуктов, проведение тендеров, набор персонала, обучение персонала.
Консультант по открытию заведения (StartUp)
з 03.2007 по 03.2008
(1 рік)
Заведение быстрого питания «Шара Вара». г. Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
открытие заведения с нуля, составление бюджета открытия заведения, работа с поставщиками оборудования и продуктов, проведение тендеров, набор персонала, обучение и дальнейшее управление заведением.
Консультанта по открытию кофейни
з 12.2005 по 03.2007
(1 рік 3 місяці)
ООО «Дом кофе «Калди». (Гостинично-ресторанный бизнес)
Работа в должности консультанта по открытию кофейни «Калди» (обжарка кофе непосредственно в кофейне перед посетителями) г. Киев; кофейни-пиццерии «САНкафе» г. Киев; директор ООО «Дом кофе «Калди».
Консультант по продажам кафе.
з 07.2005 по 11.2005
(4 місяці)
Компания «ФудМастер». Сеть кафе быстрого обслуживания (fast food) «Смачна Картопля» г. Киев. (Гостинично-ресторанный бизнес)
Менеджер ресторана, директор ресторана, с 2004г – Управляющий сетью ресторанов Украины .
з 08.2002 по 05.2005
(2 роки 9 місяців)
Компания «Агро-Дом». Сеть ресторанов «Печена картопля» г. Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Менеджер участка.
з 07.2000 по 05.2002
(1 рік 10 місяців)
Компания "Макдоналдс Юкрейн Лтд", Ресторан "Макдоналдс "Соборная" г. Винница. (Гостинично-ресторанный бизнес)
В мои обязанности входило:
•управление рабочей сменой ресторана (около 20 человек);
•работа с поставщиками (составление заказа на продукцию, прием поставок, оформление документов);
•отдел "Качество, культура обслуживания, чистота" (качество продукции, работа с посетителями, чистота ресторана);
•техническое состояние оборудования и здания;
•инвентаризация продуктов, составление недельных и месячных отчетов работы ресторана;
•маркетинговые программы ресторана (разработка, анализ, оценка).
Освіта
Вінницький Технічний Університет
Автоматики та комп'ютерних систем управління, Вінниця
Незакінчена вища, з 1991 по 1996 (5 років)
Додаткова освіта та сертифікати
Заочна Фізико-матиматична школа при Московському Фізико-технічному інституті
1986 г.-1991 г
Crew Trainers Course (CTC – курс інструктора з навчання). Компанія "Макдоналдс Юкрейн Лтд", диплом.
Октябрь 2000 г.
Swing Managers Course (SMC – курс менеджера ділянки). Компанія "Макдоналдс Юкрейн Лтд", диплом.
Апрель 2001 г.
Курс за програмою "Практичні навички керівництва". Компанія «Ді Енд Вай»
Август 2007 г.
TMI Ukraine – Бізнес-юніт у структурі ТОВ "КМК Бізнес Тренінг".
Июль 2009 г.
Знання і навички
Знання мов
- Українська — вільно
- Російська — вільно
- Англійська — початковий
Додаткова інформація
Персональні якості:
• швидке навчання, прагну розвинути професійні якості, не зупинятися на досягнутому;
• комунікабельний, вмію працювати як у команді, так і приймати самостійні рішення;
• маю хороші організаторські здібності.
Сфери інтересів: Туризм, комп'ютер, більярд.
Додаткові відомості:
• Права категорії «В»;
• Рекомендації на вимогу;
• Можливий переїзд, довгострокові відрядження.
Схожі кандидати
Керівник, заступник керівника підприємства, виконавчий директор, операційний директор
Київ
Генеральний директор мережі ресторанів, кафе, операційний керуючий, CEO, COO
60000 грн, Київ
Директор, управляющий, заместитель директора, начальник службы безопасности
Київ
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
Київ
CEO, GM, COO, директор, исполнительный, операционный руководитель
Київ
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Київ, Дніпро
,
ще 8 міст