Резюме від 20 квітня 2024 PRO

Олексій

Керуючий рестораном, операційний директор, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Інші країни, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий проєкту

з 05.2020 по нині (4 роки)
Ukraine Pod Systems, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Посадові обов'язки:
- аналіз ринку електронних цигарок
- виведення на ринок нового продукту
- робота з виробниками продукції (підбір, заключення контрактів,
контроль поставок)
- підбір та навчання персоналу;
- оформлення всіх документів;
- взаємодія з контролюючими органами;
- формування бази клієнтів.

Керуючий рестораном

з 12.2018 по 03.2020 (1 рік 3 місяці)
Заклад "HiKafe", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Структуризація, управління та розвиток закладу громадського харчування "HiKafe", розташованого в Бізнес центрі "ІРВА".

В мої обов'язки входило:
• Повний аудит працюючого закладу;
• Реструктуризація компанії, виведення із кризи в рентабельність;
• Створення бух обліку та звітності;
• Складання бюджетів та фін. планів, оптимізація доходів та витрат;
• Зменшення фудкосту;
• Робота з постачальниками та ціноутворення. Закупівлі та ціни в меню;
• Набір персоналу;
• Тренінги для персоналу з сервісу;
• Розвиток закладу та збільшення гостьового потоку, залучення банкетів, популяризація закладу;
• Робота з гостями та правильне збільшення середнього чека;
• Операційне управління.

Керуючий готелем

з 08.2017 по 12.2018 (1 рік 4 місяці)
Мережа апартаментів "CityApartments", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Структуризація, управління та розвиток мережі апартаментів у місті Києві.
В мої обов'язки входило:
• Реструктуризація компанії;
• Набір та підготовка персоналу;
• Розробка стандартів роботи компанії та обслуговування гостей;
• Підготовка та розміщення інформації про апартаменти на наступних майданчиках: Booking.com, Airbnb.ru, Expedia.com та ін.
• Проведення переговорів із партнерами;
• Пошук та проведення переговорів із власниками апартаментів;
• Операційне управління.

Керівник проєкту

з 05.2013 по 03.2017 (3 роки 10 місяців)
"AP consulting", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

З травня 2013 року до вересня 2014 року – "Feldman Ecopark", м. Харків. Розвиток, організація роботи та управління Екопарком.

З грудня 2013 року по березень 2014 року - підготовка до відкриття та відкриття нічного клубу "Sorry Бабуся" у місті Донецьк на посаді виконавчого директора.

З вересня 2014 року по березень 2017 року - підготовка матеріалів та участь у тендерах з організації корпоративного харчування великих підприємств у містах Київ, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Нікополь.

Керівник проєкту

з 02.2012 по 04.2013 (1 рік 2 місяці)
Частный бизнес, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівник проектів (StartUp) із відкриття закладів громадського харчування.

Організація та керівництво роботами з відкриття нових закладів громадського харчування у різних містах України: Київ, Дніпропетровськ, Донецьк, Харків.

Керівник проєкту

з 09.2011 по 12.2011 (3 місяці)
Компанія "Оптима Проджект" (Київ), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Компанія виконувала кейтерингове обслуговування НСК "Олімпійський" (Національний спортивний комплекс «Олімпійський» м. Київ).

В мої обов'язки входило:
• Організація кейтерингового обслуговування стадіону "з нуля";
• Координація роботи підрозділу кейтерингу компанії на стадіоні
НСК "Олімпійський" (42 заклади Фаст-фуд, їдальня для
персоналу НСК, дві Лаунж-зони (Vip-рівень), 38 лож для Vip-
гостей, обслуговування конференцій тощо);
• Набір та підготовка персоналу;
• Проведення фінансових звірок із відділом кейтерингу стадіону;
• Участь у розробці та узгодженні меню на матчі;
• Проведення переговорів із постачальниками;
• Ведення контролю за розрахунками з постачальниками;
• Операційне управління.

Руководитель отдела быстрого питания на стадионе «Донбасс Арена». С апреля 2011 года занимал должность Руководитель проекта «Кейтеринг Донбасс Арена» в компании «Ройал Кейтеринг Сервис».

з 07.2009 по 09.2011 (2 роки 2 місяці)
Компания «Ройал Кейтеринг Сервис» г. Киев. (Гостинично-ресторанный бизнес)

Компания «Ройал Кейтеринг Сервис» г. Киев. Руководитель отдела быстрого питания на стадионе «Донбасс Арена» (укр. Донбас Арена, англ. Donbass Arena) — футбольный стадион в Донецке. Первый в Восточной Европе стадион спроектированный и построенный в соответствии с 5-звездочной аккредитацией УЕФА. Является одним из 23 стадионов в мире категории «Элит».
С апреля 2011 года занимал должность Руководитель проекта «Кейтеринг Донбасс Арена» в компании «Ройал Кейтеринг Сервис».

В мои обязанности входило:
•разработка и организация работы отдела быстрого питания (фаст-фуд, стрит-фуд и т.д.) на территории стадиона «Донбасс Арена»;
•разработка и введение ассортимента продаваемой продукции;
•первоначальный подбор поставщиков;
•набор и подготовка персонала;
•разработка тренингов для персонала;
•осуществление операционного управления заведениями быстрого питания (53 заведения Фаст-фуд и 3 заведения Стрит-фуд) на территории стадиона «Донбасс Арена».
На позиции Руководитель проекта в мои обязанности входит:
•Координация работы подразделения кейтеринга компании «Ройал Кейтеринг Сервис» на «Донбасс Арене» (53 заведения Фаст-фуд, 3 заведения Стрит-фуд, Фан-Кафе, столовая для персонала ДА, ; 4 Сильвер бара, 3 ресторана Vip-уровня, 42 ложи для VVip-гостей);
• Проведение финансовых сверок с отделом кейтеринга «Донбасс Арены»;
•Участие в разработке и согласовании меню на матчи;
•Проведение переговоров с поставщиками;
•Ведение контроля над расчетами с поставщиками.

Руководитель ресторанного направления в проекте открытия загородного Vip гольф-клуба (StartUp)

з 06.2008 по 03.2009 (9 місяців)
Киевский Гольф Клуб GolfStream, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

открытие комплекса заведений (из 4-х ресторанов) с нуля, работа с иностранными консультантами, составление бюджета открытия заведения, работа с поставщиками оборудования и продуктов, проведение тендеров, набор персонала, обучение персонала.

Консультант по открытию заведения (StartUp)

з 03.2007 по 03.2008 (1 рік)
Заведение быстрого питания «Шара Вара». г. Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

открытие заведения с нуля, составление бюджета открытия заведения, работа с поставщиками оборудования и продуктов, проведение тендеров, набор персонала, обучение и дальнейшее управление заведением.

Консультанта по открытию кофейни

з 12.2005 по 03.2007 (1 рік 3 місяці)
ООО «Дом кофе «Калди». (Гостинично-ресторанный бизнес)

Работа в должности консультанта по открытию кофейни «Калди» (обжарка кофе непосредственно в кофейне перед посетителями) г. Киев; кофейни-пиццерии «САНкафе» г. Киев; директор ООО «Дом кофе «Калди».

Консультант по продажам кафе.

з 07.2005 по 11.2005 (4 місяці)
Компания «ФудМастер». Сеть кафе быстрого обслуживания (fast food) «Смачна Картопля» г. Киев. (Гостинично-ресторанный бизнес)

Менеджер ресторана, директор ресторана, с 2004г – Управляющий сетью ресторанов Украины .

з 08.2002 по 05.2005 (2 роки 9 місяців)
Компания «Агро-Дом». Сеть ресторанов «Печена картопля» г. Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Менеджер участка.

з 07.2000 по 05.2002 (1 рік 10 місяців)
Компания "Макдоналдс Юкрейн Лтд", Ресторан "Макдоналдс "Соборная" г. Винница. (Гостинично-ресторанный бизнес)

В мои обязанности входило:
•управление рабочей сменой ресторана (около 20 человек);
•работа с поставщиками (составление заказа на продукцию, прием поставок, оформление документов);
•отдел "Качество, культура обслуживания, чистота" (качество продукции, работа с посетителями, чистота ресторана);
•техническое состояние оборудования и здания;
•инвентаризация продуктов, составление недельных и месячных отчетов работы ресторана;
•маркетинговые программы ресторана (разработка, анализ, оценка).

Освіта

Вінницький Технічний Університет

Автоматики та комп'ютерних систем управління, Вінниця
Незакінчена вища, з 1991 по 1996 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Заочна Фізико-матиматична школа при Московському Фізико-технічному інституті

1986 г.-1991 г

Crew Trainers Course (CTC – курс інструктора з навчання). Компанія "Макдоналдс Юкрейн Лтд", диплом.

Октябрь 2000 г.

Swing Managers Course (SMC – курс менеджера ділянки). Компанія "Макдоналдс Юкрейн Лтд", диплом.

Апрель 2001 г.

Курс за програмою "Практичні навички керівництва". Компанія «Ді Енд Вай»

Август 2007 г.

TMI Ukraine – Бізнес-юніт у структурі ТОВ "КМК Бізнес Тренінг".

Июль 2009 г.

Знання і навички

Торгсофт МойСклад Dilovod Программа iiko (Айко) Управлінські навички MS Excel Управління підприємством Стресостійкість

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Персональні якості:
• швидке навчання, прагну розвинути професійні якості, не зупинятися на досягнутому;
• комунікабельний, вмію працювати як у команді, так і приймати самостійні рішення;
• маю хороші організаторські здібності.

Сфери інтересів: Туризм, комп'ютер, більярд.

Додаткові відомості:
• Права категорії «В»;
• Рекомендації на вимогу;
• Можливий переїзд, довгострокові відрядження.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: