Вячеслав
Шеф-повар, менеджер-технолог, управляющий, 20 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 53 роки
- Місто:
- Харків
Контактна інформація
Шукач вказав ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/1613552
Досвід роботи
УПРАВЛЯЮЩИЙ
з 01.2022 по нині
(2 роки 4 місяці)
ТРИ ПОРОСЁНКА, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)
УПРАВЛЕНИЕ
Шеф повар
з 01.2019 по нині
(5 років 4 місяці)
Бистро Пицца Повар, Харків (Гостинично-ресторанный бизнес)
Ввод нового меню приготовление и контроль выдаваемых блюд Автор блюда. Производство итальянской пиццы с 0
Шеф повар
з 04.2017 по 09.2018
(1 рік 5 місяців)
РЕСТОРАН Каравелла, Запоріжжя ( КИРИЛОВКА) (Туризм)
Управление персоналом кухни . Контроль и выдача блюд
СТАРШИЙ ПОВАР
з 08.2015 по 03.2016
(7 місяців)
Кафе Панчета, Харків (Гостинично-ресторанный бизнес)
Производство и выдача блюд с 0. Комплексное питание первые и вторые блюда основного меню. Производство десертов и печенья торты.
Повар европейские салаты
з 05.2010 по 06.2011
(1 рік 1 місяць)
Ресторан Густав, Харків (Гостинично-ресторанный бизнес)
Проработка и производство салатов с 0
ПИСАТЕЛЬ
з 05.2009 по 02.2015
(5 років 9 місяців)
Автор пицца, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)
управление обучение написание тех карт
Шеф повар
з 07.2003 по 02.2005
(1 рік 7 місяців)
фаст - фуд Марио, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)
Все процессы связанные с приготовлением и выдачей блюд
Освіта
У.П.К.
Повар, Керчь
Середня спеціальна, з 1984 по 1986 (1 рік 8 місяців)
учебно курсовой комбинат общепит
Додаткова освіта та сертифікати
У. Ц. Проминь . Менеджер
6 месяцев 2013 год
Знання і навички
Знання мов
- Російська — вільно
- Українська — початковий
Додаткова інформація
Американская Кухня Бургеры с 0 . Польша октябрь 2018
Су Вид меню кафе гриль 2019 год Северодонецк .Европейская кухня Б.О Каравелла . Разработка написание и проработка меню . Ввод меню обучение персонала. . Европейские салаты. Турецкий донер 2019 - 2020 год. Организация работы пекарни
сдобное и дрожжевое тесто.
Схожі кандидати
Руководитель филиала, региональный менеджер, зам. директора, управляющий
Харків
Менеджер, заместитель начальника, начальник участка, руководитель
30000 грн, Харків, Дніпро
,
ще 2 міста
Директор, комерційний директор, керівник філії, менеджер
Харків, Вінниця
,
ще 4 міста
Операційний директор, супервайзер, керуючий, керівник служби безпеки
Харків, Київ
Технолог, керівник виробництва, операційний менеджер
Харків
Директор, заступник директора, начальник виробництва, головний інженер
Харків