Резюме від 8 січня 2024

Сергій

Office manager, керівник відділу, директор філії, представник (Західний регіон)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Романишак Сергій Володимирович

Дата народження: 29.03.1970р.
Адреса: Львів, вул. Демнянська, б. 24, кв.11
Тел. моб.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета - пошук вакансії: робота в стабільній компанії.

Досвід роботи:
2013р. - 20... р. ТзОВ «Б С М» (Підрозділ компанії "SoftServe"). Пошук і здача в оренду офісних приміщень ІТ – Компаніям, забезпечення стабільного і комфортного функціонування офісу.
Посада: Менеджер, адміністратор офісу.
Обов’язки: Пошук офісних приміщень, придатних для оренди ІТ-Копманіями; організація ремонтів приміщень, перепланування кімнат, переобладнання у відповідності до вимог компанії; логістика (планування та здійснення закупів канцелярії, побутової хімії, продуктів та ін.); складський облік; координація роботи з іншими підрозділами по облаштуванню робочих місць; робота з постачальниками, проектантами, виконавцями робіт, транспортними організаціями; координація і контроль роботи служб обслуговуючого персоналу (прибиральниці, сантехніки, робітники); усунення недоліків, поломок, несправностей у процесі роботи офісу; забезпечення стабільної і комфортної роботи ІТ-Компанії в орендованому приміщенні офісу.

02.08р.-2013р. ТзОВ «Рудіус». Організація роботи підприємства з нуля; гуртово-роздрібна торгівля сантехобладнанням, комплектуючими деталями трубопроводів, насосним обладнанням та запчастинами, металопрокатом; створення клієнтської бази по всій Україні та за її межами.
Посада: директор.
Обов’язки: організація, планування та контроль збуту та постачання продукції у Львові та Львівській області, вихід на інші області Західного регіону та України. Комплектація підприємств продукцією згідно їх замовлень. Заключення угод з постачальниками. Підбір та навчання персоналу (5 спеціалістів), бюджетування витрат, контроль за фінансовою діяльністю підприємства, ведення переговорів, заключення контрактів з VIP-клієнтами, логістика, вирішення спірних питань з підприємствами та контролюючими органами.
Досягнення: створення збуту підприємства у регіоні, налагодження фінансово-господарської діяльності, напрацювання клієнтської бази, надійне закріплення підприємства у Західному регіоні, співпраця з контрагентами за межами України.

10.06р.-01.08р. ТзОВ «Лідер-Технотрейд». Посада: директор. Організація роботи підприємства з нуля; створення клієнтської бази по всій Україні.
08.05р.-10.06р. ДП “Сантехкомплект-Захід”, гуртова торгівля сантехобладнанням,
трубопровідною арматурою, іншими товарами промгрупи, що застосовуються у будівництві.
Посада: директор.
Обов’язки: організація, планування та контроль збуту продукції у Львові та Львівській області, вихід на інші області Західного регіону та України. Комплектація підприємств продукцією згідно їх замовлень. Заключення угод з постачальниками. Підбір та навчання персоналу (5 спеціалістів), бюджетування витрат, контроль за фінансовою діяльністю підприємства, ведення переговорів, заключення контрактів з VIP-клієнтами, логістика, вирішення спірних питань з підприємствами та контролюючими органами.
Досягнення: збільшення збуту підприємства у регіоні на 70%, збільшення клієнтської бази, надійне закріплення фірми у Західному регіоні.

10.2000- 12.2003. ТзОВ “Артикул”. Дистрибютор взуттєвої фабрики “Лідер”.
Посада: директор.
Обов’язки: реєстрація фірми з «нуля», підбір офісу та складу, організація та контроль збуту товару на території України; підбір та навчання персоналу (15 спеціалістів); планування, організація і контроль діяльності підприємства; ведення переговорів, заключення контрактів з VIP- клієнтами; вирішення спірних питань з клієнтами; проведення презентацій товарів на виставках, ведення справ у господарському суді.
Досягнення: організація роботи підприємства з нуля; створення клієнтської бази по всій Україні.

09.1995- 10.2000. Районні ДПІ м. Львова.
Посада: ревізор-інспектор - начальник відділу по контролю Зовнішньо-економічної діяльності підприємств.
1994- 1995. ВАТ “ЛАЗ”. Львівський автобусний завод.
Посада: економіст.
Обов’язки: планово- економічні розрахунки.
Освіта:
1990- 1995. Державний університет Львівська політехніка.
Спеціальність: інженер економіст. Диплом з відзнакою.
Додаткова інформація:
1.ПК: рівень досвідченого користувача.
2.Знання мов: англійська - рівень PreIntermediate (курси), польська- розмовний рівень.
3.Наявність водійських прав – категорія "В".
4.1:С бухгалтерія.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: