Резюме від 26 жовтня 2018 PRO

Андрій

Технолог харчової промисловості

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Пивовиробництво

з 07.2013 по 04.2018 (4 роки 9 місяців)
Carlsberg Ukraine, Київ (Харчова промисловість)

Контроль бродіння пива в ЦКТ, аналіз збродженого екстракту та раси дріжджів, які впливають на цей показник
Вдосконалення роботи станції рекуперованого пива CMF.
Ведення технологічного процесу варки, розрахунок гідромодулю, контроль затирання, відбір проб і їх аналіз, контроль якості варки.
Фільтрація пива( починаючи від сепарування і закінчуючи подачею на розлив вже кондиційного продукту),розрахунок фільтрації і фільтруючих матеріалів, лабораторний аналіз пива і відповідність до специфікації.
Виробництво безалкогольного пива на установках двох типів:
- діаліз за рахунок мембран;
- деалкоголізація шляхом нагрівання.
Аналіз тестових намивок кізельгурового фільтра і підбір найоптимальніших
Ведення документації Автономного обслуговування, 5S.Підтримання КРІ виробництва, постійне покращення ключових показників. Розробка та впровадження SOP, OPL, GembaKaizen.
Впроваджені ідеї по економії енергоресурсів та матеріалів без впливу на якіть продукції.
Варки на мініпивоварні пивзаводу:
- СІР обладнання і підготовка до виробництва;
- аналіз фракції помолу на вальцевій дробарці;
- підбір оптимальних режимів затирання (пауз)...
За сумісництвом варки на мініпивоварні (обладнання Wachsmann) об"ємом 1000л. сусла.
Контроль миючих розчинів на станції СІР
Розробка і тестування нових програм миття обладнання, як наслідок - покращення мікробіології
Підібрані режими і концентрації для миття обладнання як під тиском так і ліній, в тому числі і ліній розливу.
Проведення технічного огляду обладнання, щотижнева звітність поломок, реєстрація поломок в базі, їх аналіз,характер, усунення.Проведення позапланових і планових ремонтів обладнання, запірної арматури.

Технолог

з 05.2007 по 08.2009 (2 роки 3 місяці)
ООО "ПАВА", Чернігівський хлібокомбінат, Чернігів (Виробництво хлібобулочних, кондитерських виробів)

Приймання сировини, оцінка його якості, як органолептичними так і хімічними методами.
Ведення технологічного процесу від підготовки сировини до виробництва готової продукції
Управліня технологічним процесом в відповідності з встановденими інструкціями
Робота з документами (калькуляції, рецептури, технологічні картки). Облік сировини, замовлення згідно плану.
Підтримання стандартів і норм виробництва хлібобулочних та кондитерських виробів
Санітарні норми і правила
Розрахунок площі кондитерського цеху, участь в монтажі обладнання та пуск лінії на міні-пекарні "ПАВА" по виробництву печива (пісочне, вівсяне, еклер та ін.)
Розробка нових сортів продукції, підготовка документів для отримання ТУ на їх виробництво.
Контроль ведення виробничих звітів, работа з виробничим персоналом, навчання персоналу, ведення табелю обліку робочого часу
Пекарь IV розряду.

Освіта

Національний університет харчових технологій

Факультет бродильних, консервних і цукрових виробництв; технологія бродильних виробництв та виноробства, Київ
Вища, з 2009 по 2013 (3 роки 9 місяців)

Напрям підготовки - харчові технології та інженерія(стаціонар).

Чернігівський кооперативний технікум

Технологія хлібопекарських, кондитерських, макаронних виробництв та харчоконцентратів. Переробка зерна, Чернігів
Середня спеціальна, з 2006 по 2009 (2 роки 9 місяців)

Освітньо-кваліфікаційний рівень - молодший спеціаліст

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Комунікабельний, аккуратний, самокритичний, відповідальний, дисциплінований, ініціативний, здатний до експериментів і раціоналізаторських ідей.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: