Резюме від 23 січня 2024 PRO

Олександр

Інженер з комп'ютерних систем, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фахівець із супроводу сервісів ел. комерції (безготівка та еквайринг))

з 09.2021 по 09.2022 (1 рік)
АТ "Контрактовий Дім", Житомир (IT)

Основний вид діяльності - підтримка та супровід клієнтів за протоколом EasyPay Merchant Api. Протокол призначено для торговців, які є одержувачами платежів. Введення нових сервісів. Видача ключів. Налаштування (підключення) банківських терміналів електронної комерції з сервісів (безготівковий розрахунок). Читання логів платежів на сервері - відповіді та запити мерчантів за протоколом, та надання цієї інформації за запитом. Моніторинг платежів через EasyPay. Відповіді на ел. листи, а також в мессенжерах Telegram, Viber, Skype.

Головний фахівець відділу супроводу карткових операцій та моніторингу АТМ

з 08.2017 по 07.2021 (3 роки 11 місяців)
Райффазен Банк Аваль, Житомир (Фінанси, банки, страхування)

Моніторинг роботи банкоматів – технічний стан, зв'язок, транзакції. Аналіз роботи через УПЦ – читання повідомлень від датчиків пристроїв про працездатність АТМ. На підставі аналізу – подання заявок на технічний заїзд, ремонт чи інкасацію. Консультація відділень та інкасаторів з типових питань первинної лінії обслуговування.

Оператор парових котлів

з 07.2013 по 07.2015 (2 роки)
Житомирський Картонний Комбінат, Житомир (Енергетика)

Пройшов навчання та працював на парових котлах. Досвід роботи на твердопаливному паровому котлі з програмним керуванням – система візуалізації SCADA від компанії Nest Group Baltia. Знайомий із системою управління та автоматикою котла – управління вентиляторами, димососом, рециркуляцією. Знайомий з управлінням та гідравлічною системою складу палива, вивантаженням золи із топки. Знайомий з системою підготування води та автоматикою "підживлення" котла (регульована та запірна керована арматура). Досвід роботи на газових парових котлах серії ДЕ та ДКВР.

Інженер, провідний інженер

з 09.2005 по 08.2012 (6 років 11 місяців)
Житомирське ЦВ «Промінвестбанк», Житомир (Фінанси, банки, страхування)

Посада – інженер. Відповідальний за технічний стан та роботу банкоматів та POS – терміналів. Встановлення та налаштування нової комп'ютерної техніки. Введення та супровід нових програмних продуктів. Адміністратор захисту інформації АРМ-НБУ. Відповідальний за збереження та знищення криптологічних ключів шифрування.

Посада – провідний інженер. Відповідальний за зв'язок (MPLS, HDSL, налаштування аналогових модемів, робота з Укртелекомом), банкоматами, POS-терміналами. Прокладання та налаштування локальних мереж. Адміністування у мережі NetWare. Налаштування та встановлення нової комп'ютерної техніки. Супровід певного банківського ПЗ.

Освіта

Житомирський державний технологічний університет

Факультет інформаційно-комп'ютерних технологій. Спеціальність: «Фахівець з систем автоматики та управління», Житомир
Вища, з 1998 по 2004 (6 років)

Знання і навички

Windows Ремонт ПК Налаштування та обслуговування офісної техніки, комп'ютерів

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Досвід роботи у банках як інженер – обслуговування банківської техніки, офісної техніки, робота в ІТ відділі. Системне адміністрування.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: