Резюме від 17 листопада 2021

Сергій

Менеджер кафе, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Житомир
Готовий працювати:
Дистанційно, Житомир, Київ, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер

з 10.2020 по нині (3 роки 7 місяців)
Маріо, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший бармен (Бар-менеджер)

з 10.2017 по 10.2020 (3 роки)
Мережа піцерій Маріо, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

-контроль за якістю обслуговування та за якістю продукції;
-підбір та навчання персоналу;
- організація та контроль робочого процесу;
- робота з документацією;
- замовлення та контроль приходу барної продукції, термінів реалізації;
- контроль залишків бару на складі;
- робота на барі, видача барної продукції, приготування напоїв;
- проведення інвентаризації;
- розробка коктейльної та винної карт.

Адмiнiстратор

з 04.2016 по 10.2017 (1 рік 6 місяців)
Марiо, Житомир (пiцерiя)

-організація роботи персоналу;
-ведення документації;
-звітність;
-складання банкетного меню;
-організація та обслуговування банкетів;
-контроль за якістю обслуговування та за якістю продукції;
-вирішення конфліктних ситуацій.

Бармен

з 12.2015 по 04.2016 (4 місяці)
ТОВ "КОН БРІО", Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен

з 08.2014 по 03.2015 (7 місяців)
Маріо (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

з 03.2014 по 08.2014 (5 місяців)
"Маріо" (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер

з 01.2014 по 04.2014 (3 місяці)
Телерадіокомпанія Ц-ТВ (Надання рекламних послуг та всіх послуг повязаних з телебаченням)

Приймальник- вантажник

з 08.2012 по 04.2013 (8 місяців)
ТОВ "АДВЕНТИС", Караван (Торгівля)

Відповідав за вигрузку та погрузку машин.

Освіта

Житомирський національний агроекологічний університете

Екологія лісового господарства,, Житомир
Вища, з 2008 по 2013 (4 роки 8 місяців)

Закінчив університет з достатньо хорошим рівнем знань та вмінь, і одразу вступив до інституту післядипломної освіти та дорадництва при ЖНАЕУ на спеціальність менеджмент організацій та адміністрування. Також в 2012 році закінив військову кафедру ЖВІНАУ на посаді командира взводу, і маю звання молодшого лейтенанта запасу.

Додаткова освіта та сертифікати

Інститут післядипломної освіти та дорадництва ЖНАЕУ

2013- 2015 рр. (2 роки)

ЖВІНАУ Підготовка офіцерів запасу

2010- 2012рр. (2 роки)

Знання і навички

Користувач ПК MS Office

Знання мов

  • Російська — середній
  • Англійська — початковий
  • Італійська — початковий
  • Українська — середній

Додаткова інформація

Професійний підхід до роботи. Високі комунікативні та управлінські якості. Розуміння специфіки роботи кожного підрозділу.

Професійні навички:
•знання правил, форм і стандартів ресторанної справи;
•знання барного та професійного обладнання;
•знання коктельної та винної карт;
•досвід у проведенні та організації заходів різного рівня;
•керування робочим процесом.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: