Резюме від 19 червня 2023 PRO

Roman

Юрисконсульт, корпоративний юрист, адвокат

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Рівне
Готовий працювати:
Дистанційно, Дубно, Здолбунів, Костопіль, Нетішин, Острог, Рівне, Сарни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адвокат

з 01.2018 по нині (6 років 4 місяці)
Адвокатське об'єднання "Корпорація права", Ровно (Адвокатський захист, юридичне обслуговування ТОВ, ПП, ФОП, СПД)

судові спори, розробка та аналіз договорів, додаткових угод, додатків, протоколів розбіжностей та ін., супровід корпоративного управління, реєстрація бізнесу під ключ та підготовка необхідної документації, робота з іноземцями (отримання дозволу на працевлаштування, отримання посвідки на тимчасове проживання в Україні), зняття арешту з майна, робота з виконавчою службою, оформлення/реєстрація права власності на нерухоме майно, введення його в експлуатацію (самобудів, незавершеного будівництва, дачних будинків та інших будівель та споруд), узаконення самочинно збудованих об'єктів будівництва, підготовка процесуальних документів для подачі до суду, консультації клієнтів.

Юрисконсульт

з 07.2015 по 12.2019 (4 роки 5 місяців)
Група компаній "Renamax Group", Ровно (Перевозки, Логистика, СТО, Трейдинг)

юридична підтримка діяльності підприємства з усіх правових питань, організація діловодства та документооббігу, складання договорів поставки, СТО та перевезення, контроль за виконанням договорів, ведення переговорів з контрагентами, аналіз документації по будівництву, захист прав в суді, стягнення заборгованості, державна реєстрація внесення змін до установчих документів та відомостей про юридичну особу, оскарження податкових повідомлень-рішень.

Юрист

з 01.2012 по 12.2016 (4 роки 11 місяців)
ТОВ "Рівне-торг, Ровно (Виробництво та оптова торгівля, експорт/імпорт)

юридична підтримка бізнесу підприємства з усіх правових питань, що виникають в процесі господарської діяльності, отримання документів дозвільного характеру, складання міжнародних договорів поставки та купівлі-продажу, ЗЕД, представлення інтересів в судах, стягнення заборгованості, ведення переговорів, збір та підготовка документів для участі в тендерах, оскарження податкових повідомлень-рішень, реєстрація торгових марок/логотипів/знаків.

Юрист

з 02.2010 по 12.2014 (4 роки 10 місяців)
ТОВ Юридична фірма "Феміда", Ровно (діяльність у сфері права, юридичний захист підприємств і громадян)

надання громадянам юридичної допомоги з будь-яких питань по цивільному, земельному, трудовому, сімейному, житловому та спадковому праву, підготовка позовних заяв, апеляційних скарг, заперечень та інших документів правового характеру, складання проектів усіх видів договорів, фахове представництво інтересів в судах, органах ДВС, державної влади та місцевого самоврядування, визнання права власності на спадкове майно, укладення договорів оренди землі.

Юрист

з 08.2009 по 12.2011 (2 роки 4 місяці)
ТОВ "Дісор" (ІТ технології)

розробка проектів договорів, претензійна робота, досудове врегулювання спору, представництво інтересів підприємства в господарському суді, стягнення заборгованості, податкові спори

Помічник юриста

з 02.2007 по 02.2009 (2 роки)
ТОВ адвокатське бюро "Гарантія безпеки", Ровно (Юриспруденція)

представлення інтересів та захист прав осіб в суді по цивільних справах, складання процесуальних документів, державна реєстрація юридичної особи, внесення змін до установчих документів та відомостей про юридичну особу, ліквідація ТОВ та ФОП, участь у справах про банкрутство.

Освіта

Київский університет права НАН України

Правознавство, Київ
Вища, з 2004 по 2009 (4 роки 9 місяців)

Рішення державної екзаменаційної комісії від 05 червня 2009 року присвоєно кваліфікацію "юрист".

Додаткова освіта та сертифікати

Захист посадових осіб по новому КПК.

Семінар

Правовий захист при податкових перевірках, вирішення податкових спорів скасування податкових повідомлень-рішень в суді.

Семінар

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Юриспруденція Консультування Розробка чи аналіз договорів будь-якого характеру та напрямку Ведення справ в суді Ведення справ у органах виконавчої служби Організованість Знання цивільного законодавства Знання держ. реєстрів Знання законодавства України Знання процесуального права Впевненість Претензійно-позовна робота Складання процесуальних документів Представництво в судах Укладання договорів Знання адміністративного права

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Польська — початковий

Додаткова інформація

Вміння систематично підвищувати свою професійну кваліфікацію, вивчати законодавство і практику його застосування, вміння працювати в багатозадачному режимі, індивідуальний підхід до справи, вміння зберігати таємниці, легко сприймаю нову справу, легко адаптуюсь в різних умовах, швидко знаходжу правильний вихід із ситуації, маю швидке мислення в стресовій ситуації, приділяю уважність до деталей, використовую принцип домінантності інтересів клієнтів.

Свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю.
Посвідчення водія категорії "В", власний автомобіль.
Готовий до відряджень.
Хоббі: спорт, активний відпочинок.


Для досягнення поставлених цілей викладаюсь по максимальному, пунктуальний, відповідальний до покладених на мене задач, цілеспрямований на ефективний результат. Ініціативний, комунікабельний, ціную в людях чесність, віддачу, активність, почуття гумору.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: