Резюме від 17 лютого 2023 PRO

Антон

Шеф-повар, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-повар

з 10.2021 по 11.2022 (1 рік 1 місяць)
Eco catering, Громадський Хаб, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- розробка меню для IT-компаній,
- технологічні та калькуляційні карти
- пошук та навчання персоналу
- організація роботи кухні
- планування, організація та запуск цеху по виробництву консерв (технологія, калькуляція, обладнання, процес роботи цеху, персонал)
- волонтерська діяльність (приготовання до 500 обідів на день)

Шеф повар

з 05.2019 по 10.2021 (2 роки 5 місяців)
Ariar Catering, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- організація роботи кухні на заходах до 3000 осіб (банкети, фуршети, бізнес - ланчів)
- запуск цеху по виготовленню п/ф (асортимент, технологія, калькуляція, обладнання, підбір персоналу)
- організація харчування дошкільних та шкільних закладів

Шеф повар

з 04.2018 по 04.2019 (1 рік)
GoodOne resthub, Тернополь (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 05.2017 по 02.2018 (9 місяців)
Patio di Fiori, Луцк (Гостинично-ресторанный бизнес)

Разработка нового меню, контроль и обеспечение продуктов, открытие нового заведения,

Шеф-повар

з 06.2016 по 05.2017 (11 місяців)
Yes catering, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Организация работы в новом предприятии, обслуживание в неподготовленных условиях, разработка меню,

Су-шеф

з 12.2012 по 07.2016 (3 роки 7 місяців)
Goodzone, Днепропетровск (Гостинично-ресторанный бизнес)

Организация рабочих процессов, графики смен, приготовление и выдача готовых блюд. Работа в ресторане с посадкой более 200 чел. Закупка, учет и хранение продуктов и п/ф.

Шеф-повар

з 05.2010 по 10.2012 (2 роки 5 місяців)
ресторан Дары моря, г.Сочи, Сочи (Гостинично-ресторанный бизнес)

Разработка нового и сезонного меню. Командная работа

Старший повар

з 03.2007 по 08.2009 (2 роки 5 місяців)
Ресторан Каменские вечера , г. Днепродзержинск (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф-повар

з 05.2005 по 05.2006 (1 рік)
пансионат Пальмира (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар

з 12.2000 по 05.2002 (1 рік 5 місяців)
ресторан Максим, Днепр (Гостинично-ресторанный бизнес)

Освіта

ПТНЗ 15

Днепродзержинск
Середня, з 1997 по 2000 (2 роки 8 місяців)

Додаткова інформація

Организация и оптимизация рабочих процессов, проработки новых блюд, технологических и калькуляционных карт с учетом сезонности и новых тенденций. Формирование закупочного листа, учет продуктов и п/ф. Контроль качества приготовления и подачи блюд. Работа в команде. Подбор и обучение персонала. Организация выездных мероприятий более 1000 чел. Опыт работы в комплексах и ресторанах, с посадкой более 250 чел.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: