Іван
Руководитель сети ресторанов, директор ресторана
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 49 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/2821985
Досвід роботи
Адміністратор ресторану, касир
з 09.2019 по 09.2020
(1 рік)
ТОВ "Наша Правда", Київ (сфера обслуговування, громадське харчування)
Ведення касових операцій
Робота з касовим апаратом, терміналом, сканером
Складання касової звітності
Проведення інкасації
Прийом, облік, видача, зберігання грошових коштів
Прийом товару
Контроль дотримання стандартів сервісу та адміністрування
Консультування співробітників з питань сервісу
Навчання лінійних співробітників
Аналіз показників і оцінка результатів роботи співробітників
Директор ресторану. Ресторан італійської кухні «Тратторія Густоза»
з 01.2011 по 03.2015
(4 роки 2 місяці)
Товариство з обмеженою відповідальністю «МІЛАЖ», Київ (сфера обслуговування, громадське харчування)
Розробка стандартів сервісу та інструментів контролю
Контроль дотримання стандартів сервісу та адміністрування
Управління продажами, витратами і операційними показниками
Організація операційного запуску ресторану
Консультування співробітників з питань сервісу
Навчання менеджменту і лінійних співробітників
Цілепокладання, аналіз показників і оцінка результатів роботи співробітників
Директор ресторану, керівник мережі ресторанів
з 08.2005 по 09.2010
(5 років 1 місяць)
Спільне українсько-латвійське підприємство ТОВ «Дабл Кофе Україна», Київ (сфера обслуговування, громадське харчування)
Розробка стандартів сервісу та інструментів контролю
Контроль дотримання стандартів сервісу та адміністрування
Управління продажами, витратами і операційними показниками
Організація операційного запуску ресторанів
Консультування співробітників з питань сервісу
Навчання менеджменту і лінійних співробітників
Цілепокладання, аналіз показників і оцінка результатів роботи співробітників
1994-1997 Офіціант ресторану 1997-2002 Заступник керівника кафе 2002-2004 Керуючий кафе 2004 - Керуючий ресторану
з 05.1994 по 09.2004
(10 років 4 місяці)
Спільне українсько-угорське підприємство у формі ТОВ «Будапешт ЛТД», Київ (сфера обслуговування, громадське харчування)
Обслуговування гостей
Ведення касових операцій
Робота з касовим апаратом, терміналом
Складання касової звітності
Проведення інкасації
Прийом, облік, видача, зберігання грошових коштів
Прийом товару
Контроль дотримання стандартів сервісу та адміністрування
Консультування співробітників з питань сервісу
Навчання лінійних співробітників
Аналіз показників і оцінка результатів роботи співробітників
Додаткова інформація
Байбарза Іван Миколайович
вул. Архітектора Вербицького 28, кв. 98, м. Київ 02121, Україна, тел. [
e-mail: [
Освіта 1994 - Київський технікум готельного господарства.
Факультет громадського харчування.
Спеціальність: технологія приготування їжі і організація громадського харчування
Кваліфікація: технік-організатор.
2008 – Міжрегіональна Академія управління персоналом.
Спеціальність: Економіка і підприємництво.
Кваліфікація: бакалавр фінансів.
2010 – Міжрегіональна Академія управління персоналом.
Спеціальність: Облік і аудит.
Кваліфікація: бухгалтер-аналітик.
Досвід 1994-2004 Спільне українсько-угорське підприємство у формі товариства з
обмеженою відповідальністю «Будапешт ЛТД»
1994-1997 Офіціант ресторану
1997-2002 Заступник керівника кафе
2002-2004 Керуючий кафе
2004 - Керуючий ресторану
2005 - Товариства з обмеженою відповідальністю «Кохан Трейд»
2005 – адміністратор диско-клубу
2005-2010 Спільне українсько-латвійське підприємство у формі товариства з
обмеженою відповідальністю «Дабл Кофе Україна»
2005-2010 – Директор ресторану, керівник мережі ресторанів
2011-2015 Товариство з обмеженою відповідальністю «МІЛАЖ»
2011-2015 –Директор ТОВ «МІЛАЖ». Директор ресторану
Ресторан італійської кухні «Тратторія Густоза»
Супутні навички
-Робоча обізнаність з Windows, Word, Excel, R-keeper, X-pos, Store House.
-Посвідчення водія категорії «В»
Мови - Українська, російська. Англійська – базовий рівень.
Особисті дані: рік народження – 1975р.
Схожі кандидати
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
50000 грн, Київ
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Київ, Дніпро
,
ще 8 міст
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Київ, Львів
,
ще 2 міста
Генеральний директор мережі ресторанів, кафе, операційний керуючий, CEO, COO
60000 грн, Київ
Директор, заступник директора, начальник відділу, регіональний керівник
Київ
Керівник, заступник керівника підприємства, виконавчий директор, операційний директор
Київ