Резюме від 14 січня 2017

Сергій

Шеф-кухар

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто проживання:
Тернопіль
Готовий працювати:
Дистанційно, Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар

з 11.2015 по нині (8 років 6 місяців)
Розробка меню та відкриття закладів громадського харчування з ,"0", Тернополь (Відкриття закладів,підбір обладнання,навчання персоналу,розробка та корекція меню)

Шеф-кухар

з 04.2015 по 11.2015 (7 місяців)
ресторан forum hall, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

розробка меню,сезонного меню,організація роботи кухні,тренінги та атестація кухарів ,проведення майстер-класів для відвідувачів закладу,пошук нових креативних ідей та втілення їх в роботу

Шеф-кухар

з 03.2014 по 04.2015 (1 рік 1 місяць)
бункермуз (Готельно-ресторанний бізнес)

розробка меню,сезонного меню,організація роботи кухні,тренінги та атестація кухарів ,проведення майстер-класів для відвідувачів закладу,пошук нових креативних ідей та втілення їх в роботу

Шеф-кухар

з 06.2013 по 03.2014 (9 місяців)
BIONICA, Киев (нічний клуб та ресторан)

розробка меню,сезонного меню,організація роботи кухні,тренінги та атестація кухарів ,проведення майстер-класів для відвідувачів закладу,пошук нових креативних ідей та втілення їх в роботу

Шеф-кухар

з 11.2012 по 06.2013 (7 місяців)
beer bar, Киев (паб ресторан)

розробка меню,сезонного меню,організація роботи кухні,тренінги та атестація кухарів ,проведення майстер-класів для відвідувачів закладу,пошук нових креативних ідей та втілення їх в роботу

Су-шеф

з 01.2012 по 11.2012 (10 місяців)
Porto franco, Киев (ресторан преміум класу)

організація роботи кухні,тренінги та атестація кухарів ,проведення майстер-класів для відвідувачів закладу,пошук нових креативних ідей та втілення їх в роботу

Кухар

з 05.2011 по 01.2012 (8 місяців)
сюрприз, Киев (французький ресторан)

приготування страв французької кухні

Кухар

з 01.2010 по 03.2011 (1 рік 2 місяці)
меланж, Киев (ресторан міксованої кухні)

приготування страв японської,китайської та французької кухні

Старший зміни

з 04.2009 по 01.2010 (9 місяців)
пиваріум, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

приготувапння страв ,огранізація роботи команди кухні ,замовлення товарів ,контроль видачі страв

Кухар китайської кухні

з 03.2008 по 04.2009 (1 рік 1 місяць)
чайна таун пекін, Киев (Транспорт, логістика)

приготування страв китайської кухні у сковорідках вок

Кухар

з 12.2007 по 03.2008 (3 місяці)
коза, Тернополь (Готельно-ресторанний бізнес)

пртготування страв

Освіта

ТНТУ ім І Пулюя

Консервування плодів та овочів, Тернопіль
Вища, з 2009 по 2013 (3 роки 9 місяців)

З 2011 член Київської асоціації Шеф-кухарів

Додаткова освіта та сертифікати

член київської асоціації шеф-кухарів

з 2011 року

Київська Кулінарна Академія

2011 рік

Автор та ведучий кулінарної програми ,,Страва Від Шефа,,

2015 по теперішній час

Автор кулінарних статей у глянцевому журналі CITY LIFE

2015 по теперішній час

Проходив курс підвищення кваліфікації у Польщі ,в Італійського Шеф-кухая Dario Todeschini

2016

Знання і навички

Професійна розробка нового та корекція діючого меню для вашого з

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Головайчук Сергій
Дата народження.11.01.1988
Телефони:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ключова Інформація
На кухні з 2008-го року розпочав працювати у м.Тернополі у пабі Коза, далі переїхав працювати до м.Києва .Є досвід роботи Шеф-кухарем в ресторанах міста Києва .Можу організувати роботу кухарів, настроїти командну роботу кухні ,навчити персонал .Є досвід роботи з фуршетами та банкетами весіллями, в плотну працював з кондитерськими виробами,мясом і рибою.Чудово розбираюсь в Європейській кухні, є досвід роботи з Італійською, французькою,Китайською, та Японською кухнею.Є багато пропозицій по основному банкетному та сезонному меню.Складаю технологічні карти,роблю розробку блюд,веду облік кухні.Працюю з постачальниками продуктів ,дотримуюсь товарного сусідства. Проходив курс підвищення кваліфікації у Польщі ,в Італійського Шеф-кухая Dario Todeschini
Розробка меню,відкриття закладів громадського харчування з "0",підбір обладнання,навчання персоналу,корекція діючого меню.листопад 2015-теперішній час
шеф-кухар ресторану forum hall квітень 2015-листопад 2015
Шеф-кухар ресторан паб Бункермуз квітень 2014 квітень 2015(Тернопіль) Шеф-кухар червень 2013 –березень2014
Нічний клуб та ресторан Bionica (КИЇВ) Шеф-кухар
листопад 2012 - червень 2013
ресторан паб beerbar(КИЇВ) кухар(Су-шеф) січень 2012-листопад 2012 ресторан преміум-класу PORTO FRANCO(Київ)
кухар травень 2011- січень 2012
Ресторан Французької кухні СЮРПРИЗ,(Київ)
кухар
січень 2010 - травень 2010
Ресторан Меланж(КИЇВ)
кухар(старший зміни)
квітень 2009 - січень 2010
ресторан паб Пиваріум (КИЇВ)
кухар
-березень 2008 квітень 2009
Ресторан китайської кухні Чайна таун Пекін(Київ) кухар січень 2008 -березень 2008 паб КОЗА Освіта
ТНТУ (Україна)
Рік закінчення 2013
Інженер-технолог, спеціаліст
ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі (УКРАЇНА)
Рік закінчення 2009
технік-технолог, молодший спеціаліст
ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі(Україна)
Рік закінчення 2007КУХАР

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Шеф-повар
40000 грн, Київ, Дистанційно

Шеф-кухар
35000 грн, Тернопіль, Ужгород , ще 7 міст

Бренд, шеф-кухар, завідувач виробництва, технолог
Київ, Інші країни, Дистанційно

Шеф-повар
Одеса, Дистанційно

Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Київ, Бровари, Дистанційно

Шеф-кухар
43000 грн, Тернопіль, Івано-Франківськ , ще 5 міст

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: