Резюме від 11 жовтня 2021 PRO

Сергій

Майстер зміни, начальник цеху, керівник виробництва, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Майстер цеху

з 09.2018 по 12.2020 (2 роки 3 місяці)
ТОВ " Амаркорд-Алекс", Вишгород (Виробництво морозива)

прийом замовлення на виробництво
- внесення замовлення сировини на потреби виконання замовлення на зміну
- організація своєчасного та якісного виконання замовлення та оформлення відповідних документів
- табелювання співробітників
-планування виробничої програми
-замовлення сировини та пакувальніх матеріалів для виконання виробничої програми
-прийом сировини та пакувальних матеріалів від постачальників

Майстер зміни

з 04.2016 по 06.2018 (2 роки 2 місяці)
кондитерська "Реприза", Київ (виробництво)

- прийом замовлення на виробництво
- внесення замовлення сировини на потреби виконання замовлення на зміну
- організація своєчасного та якісного виконання замовлення та оформлення відповідних документів
- табелювання співробітників
-планування виробничої програми
-замовлення сировини та пакувальніх матеріалів для виконання виробничої програми
-прийом сировини та пакувальних матеріалів від постачальників
-складання графіків роботи персоналу

Майстер дільниці(пекарня)

з 05.2012 по 04.2016 (3 роки 11 місяців)
ПАТ "Київхліб" цех.1, Київ (Харчова промисловість)

- прийом замовлення на виробництво
- внесення замовлення сировини на потреби виконання замовлення на зміну
- організація своєчасного та якісного виконання замовлення та оформлення відповідних документів
- організація та переросподіл обов'язків персоналу на протязі зміни
- надання належної звітності, щодо виконаної роботи дільниці у задані сроки
- контроль залишків сировини

Робота з персоналом:
- табелювання співробітників
- прорахунок і видачі робочої рецептури залежно від плану і складу сировини
- виявлення відхилень від технологічного процесу і своєчасне усунення
- заповнення робочих журналів необхідних за регламентом, проведення інструктажів з охорони праці
- контроль виконання санітарних норм співробітниками цеху, санітарного стану дільниці та обладнання

Досвід роботи виконувача обов'язків:
- старшого майстра дільниці
- начальника цеху

Оператор лінії у виробництві

з 09.2010 по 05.2012 (1 рік 8 місяців)
ПАТ "Київхліб" цех.1, Київ (Харчова промисловість)

- вчасне на якісне виконання замовлення
- контроль якості продукціі
- ораганізація роботи на протязі зміни

Тістороб

з 09.2008 по 09.2010 (2 роки)
ПАТ "Київхліб" цех.1, Київ (Харчова промисловість)

- дотримання технологічного процесу
- контроль за сировиною(залишки)

Освіта

Національний університет харчових технологій

"Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів", Київ
Вища, з 2008 по 2011 (3 роки 3 місяці)

Коледж ресторанного господарства(НУХТ)

"Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів", Київ
Середня спеціальна, з 2005 по 2008 (2 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Word Користувач Internet MS Outlook Outlook Express Express

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — середній

Додаткова інформація

Особисті якості:
Відповідальність , старанність, цілеспрямованість, уміння працювати індивідуально і з персоналом, вміння якісно виконувати завдання в задані терміни.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: