Резюме від 17 лютого 2022 PRO

Віталій

Менеджер з продажів, керівник відділу продажу, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Бровари, Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер відділу матеріально-технічного забезпечення (єдиний)

з 06.2021 по нині (2 роки 11 місяців)
Проектно-монтажна компанія, Бровари (Енергетика)

Забезпечення матеріалами та обладнанням підрозділів компанії. Логістика, склад. Автопарк - запчастини, планове обслуговування і поточний ремонт. Пошук оптимальних постачальників, договори, тендери, аналітика та інше.
Звільнився по причині невідповідності обсягу обов’язків і рівня заробітної плати, а також небажання керівництва впровадити адекватні зміни.

Менеджер з продажу і постачання

з 10.2016 по 04.2021 (4 роки 6 місяців)
ТОВ "Малер-Браш", Бровари (Виробництво промислових щіток)

Прийшов в компанію коли все починалось, всього декілька працівників. Замовлень було мало, тому частину робочого дня проводив за комп'ютером, частину за станками, частину за кермом.

Приймання замовлень, продаж продукції і послуг. Впровадження 1С. Закупка матеріалів, пошук постачальників, доставка та підготовка сировини, виготовлення щіток і обладнання, готував попередні креслення, погоджував із замовниками. Наповнення сайтів, реклама. Пошук нових клієнтів. Підписання договорів, робота з тендерами.

Звільнявся, коли кількість співробітників зросла, з'явився другий менеджер із продажу, окремий менеджер МТЗ, а також начальник виробництва, і мої повноваження звузились до банального продажу товарів. Одноманітна робота, відсутність інтересу і можливості реалізувати свої здібності.

Інтернет-магазин запчастин, приймальник замовлень

з 01.2016 по 09.2016 (8 місяців)
ТОВ "Інтерциклон", Київ (Офіційний дилер Subaru, Seat, Fiat, Skoda. Автосалон, сервісний центр, склад оригінальних запчастин, дилер Bosch Car Service.)

Розвиток оптової торгівлі неоригінальними запчастинами. Актуалізація продажу складських запасів оригінальних запчастин Suzuki.
Відновлення роботи інтернет-магазину.
Оформлення замовлень на сервісне та гарантійне обслуговування автомобілів Fiat.
Звільнився по причині кращої пропозиції. Відділ Fiat керівництвом не розвивався, маркетингової підтримки не було і невдовзі закрився.

Менеджер з продажу автозапчастин

з 10.2014 по 05.2015 (7 місяців)
ТОВ "Аделі", Бровари (Оптово-роздрібна торгівля автозапчастинами до іномарок, автомагазин, стіл замовлень)

Продавець в автомагазині. Розвиток направлення "Стіл замовлень". Удосконалення бізнес-процесів, розширення клієнтської бази (постачальники-покупці), оптимізація номенклатури та асортименту. Адаптація бізнес-процесів та програмного забезпечення.
Звільнився по причині переїзду в Італію.

Матрос, водолаз, дайв-гід, рятувальник, банщик, завгосп, будівельник, екскурсовод, комірник, помічник повара, менеджер фестивалів.

з 06.2011 по 09.2013 (2 роки 3 місяці)
Дайв-центр "Правда о дайвинге в Крыму", турбаза "Справжня Казка", еко-кемпінг "Омнія Таун", фестиваль "Психологія 3000", Україна, Італія,Росія (Дайвінг, гірськолижний курорт, йога-кемпінг, проведення тренінгів і фестивалів)

Багаторічна одноманітна офісна робота "на гроші" з часом викликала в мене непереборне бажання спробувати щось інше.

Пройшовши в Броварах початковий курс дайвінгу я знайшов роботу водолаза в Севастополі. Працював матросом, забезпечував занурення дайверів, продовжував вчитися. Отримав сертифікати продвинутого дайвера PADI і рятувальника IANTD. Виконував обов'язки дайв-гіда та інструктора. Приймав участь у рятувальних операціях.

Провів ефективно літо на морі і вирішив, що варто провести зиму в горах. В турбазі "Справжня Казка", де раніше відпочивав, домовився про роботу кочегаром і банщиком. Робота з клієнтами, готельно-ресторанні обов'язки.

На літо знайшов роботу в Італії - еко-кемпінг на озері Комо (Мілан). Готельно-ресторанні обов'язки, сільське і лісове господарство, водій та гід, робота з туристами.

Далі була робота в колективі освітнього проекту "Психологія 3000". Комірник продуктового складу, помічник повара, готельно-ресторанні обов'язки, організація фестивалів в Криму та на Кавказі.

Проходив навчання на факультеті "Наука життя", відвідував різні тренінги та семінари.

Керівник відділу запчастин

з 10.2008 по 06.2011 (2 роки 8 місяців)
Центр відновлення автомобілів УкрТрансСервіс, Бровари (Кузовний ремонт, страхові випадки. Офіційний субпідряд Ford, Volvo, Land Rover, Jaguar, Audio. Обслуговування лізингових компаній.)

Займав посади майстра-приймальника, завідуючого складом, керівника оптового відділу. Організація закупки, продажу запчастин і устаткування, переговори з контрагентами, актуалізація складу, програмне забезпечення, ведення автомобілю по виробничим процесам. Стратегічне ведення ключових клієнтів. Навчання персоналу.

Консультант по роботі з клієнтами

з 05.2007 по 08.2008 (1 рік 3 місяці)
Корпорація УкрАвто, філіал Автоцентр на Столичному, Київ (Автосалон, сервісний центр, склад оригінальних запчастин)

Займав посади комірника, менеджера відділу роздрібного продажу запчастин, оптового відділу, майстра-приймальника. Бренди Cadillac, Opel, Chevrolet. Запровадив ведення альтернативної бази даних по зверненням і замовленням клієнтів.

Керівник філії

з 06.2004 по 05.2007 (2 роки 11 місяців)
ТОВ "Тринік", Київ (Оптово-роздрібна торгівля автозапчастинами до іномарок, стіл замовлень)

Починав з бухгалтера, далі менеджер столу замовлень, старший менеджер. Потім керівник філії. В підпорядкуванні 10 чол - бухгалтерія, відділ продажу, відділ доставки, склад. Вдалося зібрати гарний колектив, налагодити внутрішню атмосферу, сформувати стабільну та ефективну базу клієнтів, значно підвищити рівень продажів. Приймав та стажував нових співробітників. Забезпечував автономне і результативне функціонування свого підрозділу. Серед наших клієнтів - Кока-Кола, офіційне представництво Мерседес, Кіа-Хюндай, сервісні станції, рядові СТО, автомагазини та автопарки.

Освіта

Національний університет ДПС України

Фінансово-економічний факультет, спеціальнысть - економіст, місто Ірпінь
Вища, з 1997 по 2003 (6 років)

Після 9-го класу вступив у коледж.
Після першого курсу коледжу перевіся в інститут.
На пятому курсі вчився заочно.
ВУЗ став називатися академією.
Закінчував вже університет :-)

Додаткова освіта та сертифікати

Освітні програми УкрАвто, Укртранссервіс,Тринік. Тренінги світових брендів - Kolbenschmidt, Kayaba тощо. Психологія, Самоосвіта.

В різні періоди професійної діяльності

Знання і навички

MS Office Користувач ПК Windows Google Sheets Продаж B2C Налаштування операційних систем Будівельник-універсал. Зовнішні та внутрішні ремонтні роботи. Водій категорії Б. Київ та область, легковики, буси, причеп. Будівельник-універсал, зовнішні та внутрішні ремонтні роботи Водій категорії Б. Київ та область, легковики, буси, причіп. Будівельник-універсал. Зовнішні та внутрішні ремонтні роботи/

Знання мов

  • Італійська — середній
  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Рекомендації

  • Жураковський Вячеслав

    Жураковський Вячеслав

    Директор, ТОВ Інтерциклон

    Контактні дані приховані
  • Ярошенко Олександр

    Ярошенко Олександр

    Директор, ТОВ УкрТрансСервіс

    Контактні дані приховані
  • Богдан Олег

    Богдан Олег

    Директор, ТОВ "Аделі"

    Контактні дані приховані
  • Філь Олексій

    Філь Олексій

    Директор, ТОВ "Малер-Браш"

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Одружений, виховуємо сина. Без шкідливих звичок.
Трудова діяльність почалась ще в шкільному віці, так як виріс в селі. Працював у радгоспі, на зерносховищі та в лісовому господарстві. На п'ятому курсі академії пішов працювати на будівництво, почав освоювати різні будівельні спеціалізації по внутрішніх та зовнішніх роботах. Керував бригадою. Серед наших об'єктів були як приватні будинки і квартири, так і крупні комерційні та адміністративні комплекси. Власними силами закінчую ремонт у квартирі, маю батьківський приватний будинок і дачу, які теж регулярно потребують ремонту.

Працював у великих і малих організаціях. Був і вузькоспеціалізованим гвинтиком з обмеженими повноваженнями у великому і складному механізмі, і універсальним працівником широкого профілю в приватних фірмах. Це різна специфіка і різна відповідальність. Доводилося виконувати різноманітні обов'язки і "затикати різні дірки".

Готовий на подібну функціональність і універсальність, якщо це оправдано, несе конкретну високу ціль і заохочується керівництвом. Патріотично відношуся до своєї роботи і роботодавця, відповідально і покладливо виконую свої обов'язки. Прагну до вищого пілотажу в своїй роботі.

Розгляну пропозиції по роботі як у великому підприємстві, так і в малому налагодженому бізнесі, в тому числі і у індивідуальних проектах. Цікавлюся дистанційним співробітництвом, фрілансом, з раціональним використанням робочого часу.

Роботу шукаю неспішно, уважно і ґрунтовно. Щоб вона була по душі, об'єднала в собі весь набутий мною досвід та інтереси, і щоб можна було спокійно працювати в цій організації до самої пенсії і далі :-)

Готовий почати з меншої посади, з перспективою розвитку, щоб вивчити організацію з середини і далі розвиватися в управлінському напрямку з можливістю виконувати широкий спектр обов'язків і тим самим забезпечувати собі достойний заробіток, а керівництву комплексне рішення задач.

Маю схильність до навчання співробітників і неодноразово в різних сферах отримував підтвердження своїх педагогічних здібностей в цьому напрямку. Отож одним із векторів особистого розвитку бачу підбір, стажування і роботу з персоналом.

Сподіваюсь знайти серйозну роботу в дозрілій компанії, гарному колективі з поміркованим керівництвом. На підприємстві, де немає проблем з фінансами, а є потреба в добросовісних працівниках. Де схвалюється ініціатива і вітається ентузіазм, менеджмент гнучкий і чутливий до кон'юнктури ринку, а керівництво зацікавлене в розвитку бізнесу, удосконаленні технологій, підвищенні якості обслуговування клієнтів. Де не прикро буде пропрацювати багато років, вкладати душу і ставитися до роботи, як до власної справи.

Хобі та захоплення:
Музика, кінематограф, спорт, активний спосіб життя, самовдосконалення.
Історія, культура, релігія, психологія, філософія, і трошки політика :-).
Будівництво та дизайн.

Ще скажу про зарплату.
- від 30 тис. грн. - це для Броварів
- від 40 тис. грн. - це щоб їздити на Київ (дивлячись куди)
- цікавить віддалений варіант роботи, або з гібридний - в офісі бувати пару раз на тиждень по необхідності

Півроку тому мені здавалося, що і 20 нормально, але щось відбувається з цими цінами...
:-)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: