Резюме від 17 лютого 2021

Ірина

Аналітик, нач. економічного відділу, зам. фін. директора, економіст (HR), 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Олексюк Ірина
Дата народження: 24.10.1983
Місто: Львів
Освіта: 2 вищі (економіст/математик)
Досвід работи 16 років
Email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Телефони: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Посади: Аналітик, Фінансовий Аналітик, Начальник економічного відділу, Зам. Фінансового директора, Економіст, менеджер з персоналу, HR.

Зарплата : 25000 грн.
Графік роботи: повна зайнятість

Освіта:

•2005-2008рр. ЛНУ ім. Ів. Франка, економічний факультет, спеціальність облік і аудит. Спеціаліст з обліку і аудиту.

•2000-2005рр. ЛНУ ім. Ів. Франка, механіко-математичний факультет, спеціальність математична економіка. Магістр математики.

Професійні навички:

Впевнений користувач 1С (7.7 - 8.3), Exel, Word, PowerPoint, Medoc, Access, робота з великими об’ємами інформації, основи програмування на Delphi.
Організація роботи фінансово- економічного відділу(знання усіх ділянок його роботи з власного досвіду). Бухгалтерський облік (НФСП+ ФО-П на ЄП), управлінський облік в масштабах великої корпорації, ведення фінансово-господарської діяльності підприємства, робота а апараті фінансового директора, виведення і подача фінансово-економічних показників, формування і контроль бюджету, запровадження управлінського обліку з нуля, впровадження 1С в великій роздрібній мережі.

Знання мов: українська (рідна), російська, англійська початковий, польська (з словником).

Додаткові відомості: комунікабельна; люблю працювати в команді; прагну вчитися і досягати поставлених цілей.

Хоббі: люблю подорожувати, вишивати бісером.

Досвід роботи:
Львівська класична гімназія (2004-2005рр.) – вчитель інформатики.

Торгівельно-виробнича корпорація S.I. Group (2005- 2016рр.):
•Оператор
липень 2005р.- серпень 2005р.
Виписка розхідних накладних(готівкових, безготівкових); обробка первинної документації; акти звірок з покупцями.
•Старший оператор
вересень 2005р.- квітень 2006р. –
Контроль роботи відділу операторів; введення прайсів; виписка розхідних накладних(готівкових, безготівкових); обробка первинної документації; акти звірок з покупцями; реєстрація і перевірка договорів.
•Бухгалтер-економіст НФСП м.Львів ТОВ
травень 2006р.- травень 2007р.
Організація роботи фінансово-економічного відділу НФСП; бухгалтерський облік (ФО-П на ЄП, НФСП); управлінський облік: первинна документація; готівкові, безготівкові розрахунки; касові операції; договірна робота; нарахування ЗП; облік ОЗ; облік ТМЦ; інвентаризація ТМЦ; списання ТМЦ; акти звірки з контрагентами; акти виконаних робіт; бюджетування; авансові звіти; звірка з внутрішніми і зовнішніми постачальниками;
•Бухгалтер-економіст НФСП м. Львів виробництво+торгівля
червень 2007р.- квітень2009р.
Бухгалтерський облік (ФО-П на ЄП, НФСП); управлінський облік; готівкові, безготівкові розрахунки; первинна документація; касові операції; нарахування ЗП; облік ОЗ; облік ТМЦ; інвентаризація ТМЦ; списання ТМЦ; ведення виробництва (фасування круп); розрахунок собівартості та прасів; акти звірки з контрагентами; акти виконаних робіт; бюджетування; авансові звіти; звірка з внутрішніми і зовнішніми постачальниками; договірна робота з покупцями і постачальниками; допомога керівнику в формування фінансової звітності для подачі в головний офіс; підбір і оформлення персоналу.
•Провідний бухгалтер-економіст НФСП м. Львів ТОВ
травень 2009р.- липень 2014р.
Організація роботи фінансово-економічного відділу НФСП; бухгалтерський облік (ФО-П на ЄП, НФСП); управлінський облік; готівкові, безготівкові розрахунки; касові операції; договірна робота; нарахування ЗП; акти звірки з контрагентами; акти виконаних робіт; бюджетування; авансові звіти; звірка з внутрішніми і зовнішніми постачальниками; зведення фінансовий результатів.
•Регіональний економіст ТВК
серпень 2014р.- червень 2016р.
Контроль і організація роботи фінансово-економічних відділів 15 НФСП України; підбір і навчання персоналу; надання методичної допомоги; розробка методичних положень; контроль ведення бухгалтерського та управлінського обліку; налагодження взаємодії НФС з Головним офісом; виведення фінансових результатів; контроль використання бюджетів; контроль взаєморозрахунків з національними, локальними та регіональними мережами; збір, обробка і подання інформації фінансовому директору.
Роздрібна мережа
-Начальник фінансового відділу червень 2016р. Велика компанія роздрібної торгівлі. Організація роботи фінансового відділу. Бюджетування компанії, виведення фінансового результату компанії, розробка нових методик управлінського обліку.
Роздрібна мережа непродовольча група
-Фінансовий директор
Запровадження управлінського обліку, кадрового діловодства, впровадження 1С, фінансова звітність PL, CF, BS. Створення і контроль роботи фінансово-економічного підрозділу. Стратегія розвитку компанії на основі фінансової звітності.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: