Резюме від 20 лютого 2022 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3440302

Юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрисконсульт

з 08.2016 по нині (7 років 9 місяців)
Господарська діяльність

- беру участь у розробленні умов та укладанні господарських, колективних договорів і контролюю їх виконанням, а також у розробленні і реалізації заходів із зміцнення трудової дисципліни на підприємстві.
- представляю інтереси товариства та підприємств, що входять до його складу в господарських, адміністративних, судах загальної юрисдикції та в інших установах і організаціях.
- надаю інформацію працівникам підприємства про сучасне чинне законодавство та допомоги в оформленні документів і актів правового характеру,
-готую документи щодо участі товариства у тендерних закупівлях, у випадку виявлення порушень законодавства оскаржую процедуру закупівлі через компетентні державні органи,
- ознайомлюю посадових осіб підприємства з нормативними актами, що стосуються їх діяльності,
- веду кадрову роботу на підприємстві.

Помічник судді

з 08.2002 по 08.2016 (14 років)
Личаківський районний суд м. Львова, Львов (Юриспруденція)

- займалась вивченням матеріалів судових справ, здійснювала підбір законодавства та матеріалів судової практики, необхідних для розгляду конкретної судової справи.
- брала участь у попередній підготовці судових справ до розгляду, готувала за дорученням судді проекти судових рішень, процесуальних документів, запитів, листів, виконавчих документів, іншої документації, пов'язаної із розглядом конкретної справи.
- готувала довідки, інформаційні листи, повідомлення, інші матеріали, які пов'язані з розглядом справи, оформляла статистичні дані, звіти, узагальнення, інформації про кількість і стан розгляду суддею справ усіх категорій тощо.
-займалась оформленням копій судових рішень для направлення сторонам у справі та іншим особам, які беруть участь у справі відповідно до вимог процесуального законодавства,
- здійснювала контроль за надходженням та приєднанням до судової справи відповідних матеріалів, своєчасністю надсилання копій судових рішень.

Освіта

Львівська комерційна академія

Юридичний, спеціальність "Правознавство", Львов
Вища, з 1997 по 2002 (4 роки 9 місяців)

по закінченні даного навчального закладу отримала кваліфікацію юриста, викладача права.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office ЛІГА:ЗАКОН MS PowerPoint НАУ MS Visio

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

цілеспрямована, відповідальна, ініціативна, комунікабельна, вмію працювати у команді, пунктуальна

Схожі кандидати

Юрисконсульт, адвокат, фахівець з публічних закупівель
30000 грн, Львів, Івано-Франківськ , ще 2 міста

Юрист, помічник юриста
Львів, Київ , ще 2 міста

Юрист, помічник адвоката, нотаріуса, юриста
25000 грн, Львів, Київ

Юрисконсульт
10000 грн, Львів, Дистанційно

Юрист
Львів

Юрист
15000 грн, Львів, Дистанційно

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: