Резюме від 20 лютого 2019

Вікторія

Начальник відділу, інженер, кошторисник, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
61 рік
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЯБОВА ВІКТОРІЯ ВІКТОРІВНА

ОСОБИСТІ ВІДОМОСТІ

Київська область, м. Бровари, вул.Симона Петлюри (Черняховського) 25.кв.68
Тел.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Е-mail : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Рік народження: 1962р.
МЕТА
Отримання посади начальника відділу, інженера, кошторисника

ОСВІТА
1979-1984р.
Полтавський інженерно-будівельний інститут
Спеціальність «Промислове та цивільне будівництво», кваліфікація - інженер -будівельник.
1992 - 1994 р.
Полтавський інженерно-будівельний інститут
Спеціальність "Бухгалтерський облік, контроль, аналіз в промисловості та будівництві", кваліфікація - бухгалтер в промисловості та будівництві.

СВІДОЦТВА І ДИПЛОМИ

Сертифікат Київського інституту бізнесу та технологій про участь в семінарі "Нове в реформуванні житлового господарства України".
Свідоцтво про закінчення Київських державних курсів іноземних мов „Інтерлінгва" (англійська мова).
Свідоцтво про закінчення курсів ПК

ДОСВІД РОБОТИ
2017р. Управління житлово комунального господарства Броварської міської ради. Начальник відділу з питань благоустрою міста.
Обов'язки: Організація роботи відділу. Контроль за виконанням робіт з капітального ремонту об'єктів благоустрою міста. Перевірка проектної та кошторисної документації. Робота з підрядниками. Перевірка тендерних пропозицій. Контроль за роботою підпорядковані в аними підприємствами. Перевірка звітів та актів виконаних робіт.
2015-2016р. Комунальне підприємство Броварської міської ради Київської області «Броваритепловодоенергія»» - Начальник виробничо-технічного відділу.

Обов'язки:.Організація роботи відділу. Контроль за виконанням поставлених завдань. Контроль обліку нормативних витрат тепла на потреби споживачів по групам. Організація обліку планових та фактичних об’ємів відпуску теплової енергії по періодам (місяць, квартал, рік).
Організація ремонтних робіт та контроль за їх виконанням.

2013 – 2015р. Комунальне підприємство Броварської міської ради Київської області «Бровари-Благоустрій» - Начальник виробничо-технічного відділу
Обов'язки: складання титульних списків, календарних графіків капітального та поточного ремонтів об’єктів благоустрою міста, складання та перевірка кошторисної документації на об'єкти ремонту, перевірка калькуляцій на виготовлення продукції, перевірка звітів матеріально відповідальних осіб управління, контоль за виконанням ремонтних робіт. Робота з організаціями-замовниками та підрядними організаціями, робота за скаргами населення. Участь у тендерах.
2006-2013р. Комунальне підприємство Броварської міської ради Київської області «Служба замовника» - Провідний інженер, начальник служби благоустрою та санітарної очистки міста, начальник виробничо-технічного відділу.
Обов'язки: складання титульних списків, календарних графіків капітального і поточного ремонтів житлового фонду та об’єктів благоустрою міста, складання та перевірка кошторисної документації на об'єкти ремонту, Робота з організаціями-замовниками та підрядними організаціями по проведенню та прийманню виконаних ремонтних робіт, робота за скаргами населення. Участь в комісії по прийомці в експлуатацію нововведенних житлових будинків, укладання договорів з підприємствами на отримання комунальних послуг. Підготовка комерційних пропозицій для участі у торгах. Вирішення всіх виробничих питань з експлуатації та ремонту житлового фонду в межах своєї компетенції.

1984 – 2006р. Підприємства житлово-комунального комплексу м. Бровари, м. Києва на посадах інженера, началька виробничо-технічного відділу, головного інженера.

ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ ТА УМІННЯ
- участь в ревізіях житлово-експлуатаційних організацій Київського обласного житлово-комунального управління з питань капітального та поточного ремонтів
- участь в семінарах Комітету з будівництва, архітектури та комунального господарства України
- превірка об’єктів капітального ремонту Київського національного університету ім. Тараса.Шевченка
- володіння комп’ютерними програмами впевнений користувач ПК (MS Office: Word, Excel,; Internet, АВК)
- володіння офісною технікою.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
Ініціативність, комунікабельність, доброзичливість, цілеспрямованість на результат, відповідальність, стресостійкість, енергійність, відсутність шкідливих звичок.



29.01.2018р.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: