Резюме від 27 березня 2017

Олександр

Менеджер по снабжению, закупкам, продажам, снабженец, помощник руководителя, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
60 років
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

ТКАЧУК ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСАНДРОВИЧ
У зв’язку із зміною місця проживання шукаю нову роботу у м. Житомирі.
Маю великий досвід роботи у різноманітних галузях бізнесу – від оптового продажу продуктів харчування до інсталяції інженерних мереж (в основному – систем вентиляції і кондиціювання) на промислових, офісних та житлових об’єктах – на посадах від менеджера по продажу (по закупці) до комерційного директора. Переконаний, що запорукою успіху є, в першу чергу, цілеспрямованість, наполегливість і бажання пізнавати нове. Люблю послідовність і логічність у прийнятті рішень. Не боюсь креативності та нестандардності. Риси характеру - спокійний, врівноважений, уважний до деталей.
Останні місця роботи – 2003-2007рр. – ВАТ«Комфорт-Сервіс» (м.Київ) на посадах тех.менеджера, менеджера з розширення ринку збуту та керівника проектів. З 2007 по 2017р. – ТОВ «Конвент М» (м.Київ) – на посаді комерційного директора (поставка і монтаж систем ОВ і ВК в будівництві).
Вік – 52 роки. Розлучений. Маю 3-х дітей (проживають окремо). Житлом забезпечений. Водійське посвідчення категорії В (автомобіль Daewoo Lanos 2007р. випуску).

Моб. Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
ел. пошта – [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: