Резюме від 1 лютого 2019 PRO

Олександр

Шеф-кухар, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар

з 01.2000 по нині (24 роки 4 місяці)
Паб, Чернігів (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Київський Гуманітарний Інститут

Економіка,фінанси, Київ
Незакінчена вища, з 2006 по 2009 (2 роки 8 місяців)

Вивчення макро,мікро економіки,бух облік,біржова діяльність,вища математика,маркентинг,мененжмент,керівництво персоналом,теорія ймовірності,фінанси,...

Знання і навички

Кухарь,су шеф,шеф-кухар

Знання мов

Французька — початковий

Рекомендації

Лупацький Андрій

Лупацький Андрій

Шеф-кухар, Авеню-33

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Народився в Києві і мешкав(проживал).;1999-2000р.р. - закінчив Київський Кооперативний Єкономічно-Правовий Коледж , по спеціальності кухар 4-ого розряду. З січня 2000р почав працювати кухарем у казино-ресторані "Eltorito"вул Червоноармійська,м.Палац Україна ,Київ... ;Інші заклади : рест." Хата рибака" - старший кухар;кафе "Гренадер"- шеф-кухар; у 2008р.працював в м.Ялта,рест." ВанГог", з 2010-14рр,УАБ: обслуговував кухарем вищі посадові особи країни,а також іноземні делегації...(подробиці при співбесиді...) з липня по жовтень 2014р працював кухарем гарячого процесу в ресторані "VILLER". В жовтні 2014р переїхав в місто Чернігів (по сімейним обставинам). Листопад2014-березень2016р су-шеф ресторан "Авеню 33" (готель Україна) Чернігів;березень-вересень 2016р ,су-шеф рест;."Губерня"
Чернігів ;жовтень2016-травень2017 шеф-кухар бар ресторан караоке "Контрабас" Чернігів . Одружений,є діти. В данний час працюю шеф-кухарем в одному з Чернігівських закладі... Навички:Шеф-кухар керує виробництвом, виконує адміністративну роботу, контролює роботу рядових кухарів і офіціантів. Шеф-кухар організовує банкети, відповідає за технологію приготування страв і закупівлю продуктів.

Хороший шеф-кухар повинен знаходити рецепти нових страв і удосконалювати старі. Шеф кухар складає меню, стежить за новими тенденціями в ресторанному бізнесі, вивчає попит споживачів.

Одна з основних обов'язків шеф-кухаря - спілкування з персоналом. Шеф-кухар складає графік виходу кухарів на роботу
Шеф-кухар контролює роботу кухарів, стежить за дотриманням працівниками санітарних вимог, роз'яснює співробітникам обов'язки і технологію їх виконання.

Шеф-кухар спілкується з постачальниками, складає заявки на продукти, контролює терміни доставки, асортимент і кількість товару. Шеф-кухар повинен тримати під контролем процес приготування їжі. - Намагаюсь працювати саме так.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: