Резюме від 19 липня 2017

Фируз

Шеф-повар в Китай

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Firuz Safaraliev

Personal Information:
Age: 27 years old
Address: Tajikistan, Dushanbe, Borbad, 74/1, 4
Nationality: Tajikistan
Gender: Male

Requirements for future work:
Salary (minimum): Negotiable
Work schedule: full time
Phone: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Viber: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Skype: firasaf89
Position: Chef, Sous-chef, Chef de partie

Energetic, entrepreneurial Chef who is eager to lead and help grow the prospective company.
A methodical individual who constantly seeks a better way to maximize guest satisfaction. 9
years’ proven track record of managing operations of busy kitchen area, implementing
production process, and estimating food and labor cost. Thorough understanding of HACCP.
Known for motivating staff and coaching culinary team to continually improve performance.

Work experience:
• September 2016 (Mediterranean Cuisine) Chef de partie
Sheraton Dushanbe Hotel
• December 2015-September 2016 (American Cuisine) Chef
Night club “Royal Club” Dushanbe, Tajikistan (royalclub.tj)

• September 2014 – December 2015 (European cuisine) Chef
Restaurant complex "Navruz Palace" Dushanbe, Tajikistan (kohinavruz.tj)
• November 2013 – September 2014 (Author's cuisine) Chef
Restaurant "Rudaki House" Dushanbe, Tajikistan

• December 2012 – October 2013 (English cuisine) Sous-Chef

Restaurant "Royal Pub" Dushanbe, Tajikistan (royalpub.tj)

• Jule 2012-December 2012 (Italian Cuisine) Chef

Restaurant "Amazonia" China, Manzhouli
• September 2011-31 May 2012 (European cuisine) Sous-Chef

Restaurant "Orash" Dushanbe, Tajikistan

September 2009- 01 September2011 (European cuisine) Commis 2
Restaurant "Kamin" Russia, Chelyabinsk (http://vlesu74.ru/food/fireplace/)

• February 2008 – August 2009 (Italian Cuisine) Commis 3
Restaurant "Veranda" Russia, Chelyabinsk (http://rodniki-vip.ru/)

Professional skills:

• Highly skilled in cooking and preparing a variety of cuisines
• Exceptional ability to develop a well tuned pallet
• Adept at using kitchen tools and knifes
• Track record of supervising kitchen and wait staff effectively
• Special talent for maintaining a high level of hygiene
• Inborn ability to explore new cooking avenues
• Excellent business acumen and customer service orientation
• Thorough understanding of sanitation needs of the kitchen
• Demonstrated ability to train new culinary staff
• Knowledge of heat control and baking techniques
• Able to lead and motivate a big team
Education:
Korkinsky College of Food Industry, Russia, Chelyabinsk (2007-2010)
Qualifications: Professional Culinary Arts
Hobbies: Sports, reading books, photography, space study

Схожі кандидати

Шеф-кухар (консалтинг, брендинг та ребрендинг), особистий кухар
Інші країни

Шеф-повар, head chef
Інші країни

Кухар, шеф-кухар
Інші країни

Повар, старший смены, шеф-повар
25000 грн, Інші країни, Дніпро , ще 6 міст

Шеф-кухар
Інші країни, Львів , ще 5 міст

Шеф-повар
32000 грн, Інші країни, Львів , ще 3 міста

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: