Резюме від 11 квітня 2024 Файл

Kostyantin

Кухар, шеф-кухар

Вік:
47 років
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

КОНТАКТИ Костянтин Розсошенко
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») ШЕФ-КУХАР
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Досвідчений та захоплений своєю справою кухар (26 років досвіду). Спільна
праця з відомими французькими та італійськими шеф-кухарами (Andre
Konstantyn Rossoshenko Perez та Ugo Alciati). Маю досвід проведення онлайн та оффлайн мастер -
класів. Володію різноманітними технологіями приготування м'яса, риби, та
@KostyantinR овочів, а також технологією приготування класичних десертів та хлебов.

Одеса, Україна Досвід роботи
Лютий, 2022 - теперішній час
ОСВІТА
Romantik Hotel Gutshaus Ludorf, Ребель Мюриц, Німеччина
1998 - 2004 Обов'язки

Одеський націонаьний Приготування страв за меню
технологічний університет Контроль качества блюд перед подачею

Магістр, технолог громадського
2018 - 2022
харчування
Mozzarella Fresca Гастрономія та Slow Food Cafe
1994 - 1998
Шеф-кухар
Одеське вище професійне училище
№26 Обов'язки
Спеціаліст підприємств харчування, створення меню гастрономії
диплом з відзнакою, 6 розряд створення меню для спеціальних заходів
проведення мастер-класів
СТАЖУВАННЯ навчання персоналу

лютий 2013
2015 - 2017
ресторан Momenti di Vino, Санто
Проекти "Fish House", Київ; Котелок Бар-Мідій, Одеса, отель М1,
Стефано Бельбо, П'ємонт, Італія
Одеса, Str'eat Food (співвласник), Одеса
листопад 2013
Обов'язки
ресторан Momenti di Vino, Санто
створення меню
Стефано Бельбо, П'ємонт, Італія
навчання персоналу
проектування кухонь з необхідним обладнанням
НАВИЧКИ створення калькуляційних та технологічних карт
в проекті "Fish House", Київ готував страви для серіалу "Слуга народу-2"
Італійська кухня
Французька кухня
2011- 2014
Українська/одеська кухня
Проектування кухонь з необхідним
Ресторан Jardin (французька та італійська кухні), Одеса, Україна
обладнанням Обов'язки
Запуск кухні ресторанів з "нуля" (5 створення меню
ресторанів) навчання персоналу
Набор та навчання персоналу (4 учня проектування кухонь з необхідним обладнанням
стали шеф-кухарями) створення калькуляційних та технологічних карт

Розробка меню (а ля карт, банкетне меню, Досягнення
фуршети, спеціальні заходи)
Ресторан Jardin входив до 5 найкращих ресторанів м. Одеси, 2013-2014 за
Робота с постачальниками, організація версією Tripadvisor.
закупівель Ресторан Jardin - фіналіст національної ресторанної премії "Сіль" 2013 рік,
Проведення мастер-класів
номінація "Кращій ресторан національної кухні".
Впевнений користувач ПК (MS Office) Розповідь про діяльність в журналах та інтернет-віданнях MAXLI,
Англйська мова (A2) degustator.net.ua, restorator.ua, resto.kharkiv.ua, today.od.ua, epravda.ua,
placevisor.com, smachno.ua, resto-zametki.com.ua.

Схожі кандидати

Бренд, шеф-кухар, завідувач виробництва, технолог
Інші країни, Київ, Дистанційно

Су-шеф, повар
Інші країни, Київ

Су-шеф, повар
Інші країни

Бренд-шеф, кухар
Інші країни, Дистанційно

Повар в семью, су-шеф
120000 грн, Інші країни

Повар, су-шеф, в семью
Інші країни

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: