Резюме від 16 листопада 2023

Ілля

Шеф-кухар, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Ціль
Розвиток у сфері ресторанного бізнесу, підвищення доходу, покращення роботи підприємства

Сімейний стан
Неодружений

дата народження
28.10.1987

Освіта
НМУ ім. Богомольця
Сімейний лікар, 2004-2009

Курси
Курс психології
Пазешкян - позитивна психотерапія, 2010
Timm Vladimirs Kokken 2016
Тижневі кухарські курси від шефа Тимм Влодимир (Timm Vladimirs) у рамках Copenhagen cooking and food festival 2016
Семінар Олександра Мусатова “Управління кухнею” Львів 2018

Робота
Суші-бар "Марципан", кухар\сушист, 2006-2008

ТОВ "Добродій" Італійський ресторан "Сицилія", су-шеф, 2008-2010

ТОВ “Самоварр“ Служба доставки Суші/Піца, керуючий, су-шеф, 2010-2015
Розробка меню, закупівля обладнання, закупівля продуктів, пошук та навчання персоналу, налагодження роботи служби доставки.

ТОВ "Самоварр" Італійський ресторан "Корлеоне", керуючий, 2012-2015
Розробка дизайну ресторану, складання кошторису та контроль будівельних робіт, розробка меню (кухня, бар), закупівля обладнання, закупівля продуктів, пошук та навчання персоналу, розробка дизайну друкованої продукції, розробка рекламної компанії,
Контроль ціноутворення, робота з постачальниками продуктів та послуг, контроль якості.

ТОВ "Самоварр" Бар "Барбекон", керуючий, 2014-2015
Розробка дизайну ресторану, складання кошторису та контроль будівельних робіт, розробка меню (кухня, бар), закупівля обладнання, закупівля продуктів, пошук та навчання персоналу; розробка дизайну друкованої продукції, розробка рекламної компанії, Контроль ціноутворення, робота з постачальниками продуктів та послуг, контроль якості .


ТОВ "Самоварр" Паб "ДокторПаб", керуючий, 2014-2015
Робота з інвесторами, розробка дизайну ресторану, складання кошторису та контроль будівельних робіт, розробка меню (кухня, бар), закупівля обладнання, закупівля продуктів, пошук та навчання персоналу; розробка дизайну друкованої продукції, розробка рекламної компанії, Контроль ціноутворення, робота з постачальниками продуктів та послуг, контроль якості.
Відхід із компанії за власним бажанням у зв'язку з її продажем.


ТОВ "РомХауз" Паб "Хайленд", керуючий, шеф-кухар, 2015-2016
Розробка меню (кухня), закупівля обладнання, закупівля продуктів, пошук та навчання персоналу, розробка дизайну друкованої продукції, розробка рекламної компанії, Контроль ціноутворення, робота з постачальниками продуктів та послуг.

Ресторан “Одуван“ 2016 кухар
Приготування страв української та європейської кухонь

Паб "ПроРок" 2016 кухар
Приготування страв української та європейської кухонь

Ресторан "Lucky" 2016 кухар

ТОВ “МПС Україна” мережа піцерій Мамамія 2016 бренд – шеф
Розробка меню, розробка сезонного меню, складання технологічних карт, контроль роботи виробництва, оптимізація роботи виробництва, розстановка обладнання на виробництві та кухнях ресторанів, підбір обладнання для ресторанів, оптимізація технологічних процесів у ресторанах, контроль роботи та навчання кухарів, атестація кухарів, оптимізація фудкосту, складання та проведення чек – листів.

ТОВ "Євро Гриль" (Горілка Гриль) шеф 2017 - 2019
Розробка меню, розробка сезонного меню, складання технологічних карт, оптимізація технологічних процесів у ресторані, контроль роботи та навчання кухарів, атестація кухарів, оптимізація фудкосту, складання та проведення чек – листів.

ТОВ "Укрспека" (гастробар Спека) шеф 2019 - 2020
Розробка меню, розробка сезонного меню, складання технологічних карт, оптимізація технологічних процесів у ресторані, контроль роботи та навчання кухарів, атестація кухарів, оптимізація фудкосту, складання та проведення чек – листів.

Ресторан "Kitchen Polly" шеф 2022-2023

Проектні роботи:
2019 Запуск доставки здорового харчування
Розробка меню, складання технологічних карт, організація технологічного процесу виробництва, контроль роботи та навчання кухарів, атестація кухарів, складання та проведення чек – листів.
2020 Запуск кав'ярні формату To Go
Розробка меню, складання технологічних карт, підбір постачальників та організація закупівель, підбір персоналу, складання та проведення чек – листів.
2021 Мережа ресторанів формату "Fast - casual"
Розробка меню, складання технологічних карт, організація технологічного процесу виробництва

2022 Доставка бургерів \ салалатів
Розробка меню, складання технологічних карт, організація технологічного процесу виробництва, контроль роботи та навчання кухарів, атестація кухарів, складання та проведення чек – листів.

2022 "Antipasti" піцерія

Є досвід запуску закладів громадського харчування з 0

Хобі
Кулінарія, автомобілі, графічний дизайн

Особисті якості
Креативність, пунктуальність, стресостійкість, комунікабельність, здатність до навчання.

Особливі знання
ПК (Microsoft Office, Outlook Express, Adobe illustrator, Adobe Photoshop, Unisystem, Poster)
Права водія (категорія B)

Мови
Англійська (розмовна), українська, російська

Рекомендації
Можливі, якщо потрібно

Схожі кандидати

Шеф-повар
50000 грн, Київ

Шеф-повар
115000 грн, Київ, Львів , ще 2 міста

Шеф-повар
Київ

Бренд-шеф
Київ

Шеф-кухар
45000 грн, Київ

Шеф-повар
Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: