Резюме від 30 липня 2017 PRO

Юрій

Начальник ревізійного відділу, ревізор, спеціаліст з економічної безпеки

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

ревізор

з 05.2014 по нині (10 років)
ПрАТ "Концерн Хлібпром", Львів (економічна безпека)

Основною моєю метою діяльності в даній компанії - забезпечення економічної безпеки компанії, здійснення контролю за використанням і збереження майна та коштів компанії, а також її виробничих підрозділів, недопущення та попередження причин виникнення зловживань і недоліків, які можуть призвести до прямих збитків компанії.
В мої обов’язки входить:
-Проведення контрольних заходів з питань виробничої та фінансово-господарської діяльності компанії і її структурних підрозділів шляхом застосування документального і фактичного контролю, а також шляхом виявлення і попередження збитків та контролю за їх відшкодуванням.
-Здійснення контролю за дотриманням умов та порядку збереження матеріальних цінностей та грошових фондів, а також правил утримання і експлуатації основних фондів та інших ТМЦ.
-Здійснення контролю за правильністю та повнотою проведення інвентаризацій ТМЦ, основних фондів, нематеріальних активів, коштів та розрахунків.
-Ініціювання перед керівниками об’єктів контролю питання щодо необхідності створення комісій для проведення перевірки фактичних залишків сировини та ТМЦ, здійснення контрольних замірів виконаних робіт, проведення контрольних аналізів сировини, матеріалів та готової продукції.
-Здійснення контролю за обґрунтованістю та правильністю списання основних засобів, сировини та матеріальних цінностей.
-Здійснення контролю за доцільністю придбання та ефективністю використання основних засобів, сировини, запасних частин та інших ТМЦ.
-Проведення перевірок відповідності виконаних робіт по ремонту та будівництву розцінкам, нормам, кошторисам та фактичним обсягам виконання.
-Забезпечення відображення результатів контрольних заходів в складених за формою встановленою формою довідках та звітах.
-Направлення керівникам об’єктів контролю інформацій з пропозиціями щодо усунення та недопущення у подальшому виявлених порушень і недоліків, а також щодо притягнення до відповідальності працівників, з вини яких допущені порушення та недоліки в роботі.
-Участь у тендерах по закупівлі основних засобів, сировини, ТМЦ, робіт і послуг.
-Проведення перевірок співпраці ПрАТ «Концерн Хлібпром» з контрагентам в межах діючих укладених договорів.
-Проведення різного роду перевірок та контрольних заходів діяльності всіх структурних підрозділів ПрАТ «Концерн Хлібпром».
-Здійснення оперативного контролю та інших функцій на вимоги керівництва дирекції з безпеки ПрАТ «Концерн Хлібпром».
-Забезпечення дотримання політики компанії, стандартних операційних процедур, положень, інструкцій та інших внутрішніх регламентованих документів компанії, які є затвердженні керівництвом компанії.

Освіта

НУ "Львівська політехніка"

Прикладна математика, Львів
Вища, з 2003 по 2008 (5 років 3 місяці)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS Outlook Windows

Знання мов

Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: