Резюме від 4 жовтня 2023 PRO

Володимир

Начальник виробничої лінії, інженер-технолог, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Оператор лінії

з 09.2019 по 08.2023 (3 роки 11 місяців)
Акціонерне товариство "ЛКФ Світоч", Львів (Харчова промисловість)

Проведення налагоджувальних робіт та запуску розфасувально- пакувальних ліній, при виробництві кондитерських виробів.

Оператор виробничої дільниці

з 02.2019 по 04.2019 (2 місяці)
Cargill, Львів (Сільське господарство, агробізнес)

Здійснення керівництва всіма стадіями технологічного процесу, координація роботи, яку виконують робітники на лініях та окремих операціях, що належить до комплексу виробництва продукції.

Інженер І - ї категорії

з 11.2016 по 01.2019 (2 роки 2 місяці)
Відділ хімії і біотехнології горючих копалин, Львів (Освіта, наука)

Брав участь у роботах з досліджень процесів створення нових екологічно безпечних речовин та дослідження їх функціональних властивостей, розроблення проектів і програм відділення, у проведенні заходів, пов'язаних з випробуваннями устаткування і впровадженням його в експлуатацію, а також виконанні робіт із стандартизації технічних засобів, систем, процесів, устаткування і матеріалів, у розгляданні технічної документації та підготуванні необхідних оглядів, відгуків, висновків з питань виконуваної роботи.
Вивчав та аналізував інформацію, технічні дані, показники і результати роботи, узагальнював і систематизував їх, проводив необхідні розрахунки, використовуючи сучасну електронно-обчислювальну техніку.
Готував графіки робіт, замовлення, заявки, інструкції, пояснювальні записки, карти, схеми, іншу технічну документацію, а також установлену звітність за затвердженими формами і у визначені терміни.
Надавав методичну і практичну допомогу під час реалізації проектів та програм, планів і договорів.

Майстер зміни

з 01.2015 по 04.2015 (3 місяці)
Дочірнє підприємство «Деражнянський плодоконсервний завод Хмельницької облспоживспілки», Деражня (Харчова промисловість)

Забезпечував виконання змінних виробничих завдань, додержання встановленої технології виробництва продукції високої якості. Організовував своєчасну підготовку виробництва, раціональне завантаження та роботу устаткування.
Керував працівниками виробничого цеху в кількості 10 чоловік.

Начальник виробничої лабораторії

з 08.2014 по 01.2015 (5 місяців)
Дочірнє підприємство «Деражнянський плодоконсервний завод Хмельницької облспоживспілки», Деражня (Харчова промисловість)

Виконував вимоги нормативних актів про якісне виготовлення продукції, дотримувався норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт. Входив в робочу групу з впровадження системи НАССР на виробництві, а саме займався аналізом ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок, що дозволяє гарантувати виробництво безпечної продукції шляхом ідентифікації й контролю небезпечних чинників.

Технік - лаборант

з 07.2014 по 08.2014 (1 місяць)
Дочірнє підприємство «Деражнянський плодоконсервний завод Хмельницької облспоживспілки», Деражня (Харчова промисловість)

Виконував під керівництвом більш кваліфікованого працівника аналізи і випробування з метою визначення хімічного складу й основних властивостей матеріалів відповідно до вимог стандартів і технічних умов.
Приймав технологічні проби і зразки для проведення аналізів і випробувань.
Оформлював результати аналізів і випробувань, вів їх облік, готує технічну документацію на роботи, які виконуються лабораторією.
Своєчасно повідомляв відповідні підрозділи підприємства про результати аналізів і випробувань.
Виконував допоміжні і підготовчі операції для проведення особливо складних лабораторних робіт.
Брав участь у розробленні нових методів хімічних аналізів, механічних випробувань, відбиранні технологічних проб, металографічних дослідженнях.
Стежив за справним станом установок, приладів, інструменту та іншого лабораторного устаткування, виконував прості його регулювання і вносив необхідні виправлення в технічну документацію відповідно до одержаних результатів аналізів і випробувань.

Освіта

Відділення фізико–хімії горючих копалин Інституту фізико–органічної хімії та вуглехімії ім. Л. М. Литвиненка Національної академії наук України

Біотехнологія, Львів
Вища, з 2015 по 2018 (3 роки)

Планується захист дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук.

Національний університет "Львівська політехніка"

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології, Львов
Вища, з 2009 по 2014 (5 років)

Отримав повну вищу освіту за спеціальністю“ Фармацевтична біотехнологія ” та здобув кваліфікацію біотехнології, інженера-дослідника.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК MS PowerPoint Adobe Photoshop Email Робота з оргтехнікою MS Paint Робота в ламінарному боксі та біотехнологічні лабораторії Водійське посвідчення категорія ВС

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — просунутий
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Сімейний стан – одружений, дітей немає.
Відповідально підходжу до будь-якої справи.
Наявність авто. Високі організаторські здібності.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: