Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 24 травня 2022 PRO

Костянтин

Головний бухгалтер, заступник гол. бухгалтера, фінансовий аналітик

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Дистанційно, Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 09.1998 по 09.2020 (22 роки)
ТОВ Моноліттрансбуд, Івано-Франківськ (Будівництво,виробництво,торгівля)

Освіта

ХФЕІ

Бухгалтерський облік, Харків
Вища, з 1997 по 1998 (1 рік 1 місяць)

ІФДТУНГ

Енергопостачання, енергозбереження, Івано-Франківськ
Вища, з 1993 по 1998 (5 років 5 місяців)

Знання і навички

M.E.Doc Клієнт-Банк Бухгалтерський облік Арт-Звіт

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Резюме

претендента на посаду головного
бухгалтера,заступник головного бухгалтера,
провідного (єдиного) бухгалтера
м.Івано-Франківськ
за домовленністю
Марцевой Костянтин Євгенович : народився «02» вересня 1975 р. в м.Івано-Франківську,
Освіта – вища: 1994-1998 р. – навчання в Івано-Франківському державному технічному університеті нафти і газу на вечірньому факультеті за спеціальністю «Електропостачання та електрозбереження», паралельно 1997-1998 р. навчався в Харківському фінансово - економічному інституті за фахом «Бухгалтерський облік».
Робочий стаж:
- 1998-2000 р. – ДП «Барва-Транс ВАТ фірми «Барва»( транспортні послуги, гуртова торгівля, кількість працюючих – 90 чоловік.) займав посаду головного бухгалтера, в підпорядкуванні знаходився колектив бухгалтерії в складі 3-х чоловік.
Перелік обов’язків: формування бухгалтерської, податкової, статистичної звітності, контроль касової, фінансової дисципліни, робота з банківськими установами(підприємство відносилось до категорії великих з повним пакетом звітності).
- 2000-2005 р. - робота на малих підприємствах на посаді головного бухгалтера (транспортні послуги , гуртова торгівля)
Перелік обов’язків: формування бухгалтерської, податкової, статистичної звітності, контроль касової, фінансової дисципліни, робота з банківськими установами(підприємства відносились до категорії малих ).
- 2005-2006 р. – ТзОВ «БК Комфорт буд-2»(житлове та промислове будівництво, виробництво бетонних сумішей, транспортні послуги, кількість працюючих – 300 чол.) займав посаду бухгалтера, виконував обов’язки головного бухгалтера, в підпорядкуванні знаходився колектив бухгалтерії в складі 3-х чоловік.
Перелік обов’язків: формування бухгалтерської, податкової, статистичної звітності, контроль касової, фінансової дисципліни, (підприємство відносилось до категорії великих з повним пакетом звітності).
- з 07 по12 міс. 2006 р. – знаходився на обліку в центрі зайнятості.
- 2006 -2007 р. – ТзОВ «МонолітТрансБуд» (житлове та промислове будівництво, виробництво бетонних сумішей, кількість працюючих – 200 чол.) займав посаду заступника головного бухгалтера, за відсутності головного бухгалтера
Перелік обов’язків: допомога в формуванні бухгалтерської, податкової, статистичної звітності, контроль касової, фінансової дисципліни та використання ТМЦ за призначенням.
- 2007 – 2009 р. ДП «Завод якісних бетонів ТзОВ «МонолітТрансБуд» (виробництво бетонних та пінобетонних сумішей, транспортні послуги, гуртово-роздрібна торгівля, кількість працюючих – 60 чол.), в підпорядкуванні знаходився колектив бухгалтерії в складі 5-х чоловік.
Перелік обов’язків: формування бухгалтерської, податкової, статистичної звітності, контроль касової, фінансової дисципліни, робота з банківськими установами(підприємство відносилось до категорії великих з повним пакетом звітності).
Управлінський облік, формування платіжних бюджетів та бюджетів доходів і витрат а також контроль за їх дотриманням і виконанням.
- 2010 р-2016 р. ТОВ «Карпатська агропромислова компанія»(оптова торгівля, ЗЕД, кількість працюючих 25 чол.)
- ТОВ «АКВА ВІТА ІФ»(виробництво газованої питної води, кількість працюючих 7 чол.)
Перелік обов’язків: формування бухгалтерської, податкової, статистичної звітності, контроль касової, фінансової дисципліни, робота з банківськими установами
Знання 1 С Бухгалтерії 7.7, 8.3 в тому числі конфігурацій «Підрядник будівництва» та «Торгівля + склад Фрайчайзінг» , офісних програм, робота з клієнт-банком.
- 2017 р. ТОВ «Ювента-Захід» (гуртова торгівля) Повний спектр обов’язків, починаючи від кадрового обліку і закінчуючи обов’язками головного бухгалтера.
- 2018 р. ПП «Анонс-Контракт», ПП «Кнайпа» (Видавництво, ресторанний бізнес). Перелік обов’язків – ведення бухгалтерського обліку в повному обсязі.
- 2018-2019 р. ТОВ «Фомич»,ТОВ «Бурштин-ІФ» (готельно-ресторанний бізнес)ведення обліку в повному обсязі. Перелік об’єктів:Два готельно-ресторанних комплекси в с.Поляниця.
Дві юридичних особи на спрощеній системі оподаткування,10 ФОПів (2-3 гр.,загальна система,акциз)

На даний момент проживаю за адресою м.Івано-Франківськ.
Тел.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Марцевой К.Є.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: