Резюме від 10 квітня 2024 PRO

Сергій

Директор готельно-ресторанного комплексу

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Дніпро, Інші країни, Київ, Львів, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник директора

з 03.2022 по 02.2023 (11 місяців)
Готель Qubus, Польша, Інші країни (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівництво відділом продажів. Створення нового керованого сайту готелю з підтримкою соцмереж стимулюючих продажи. Розробка та впровадження планів та аналітики продажів та маркетингових заходів. Встановлення стандартів сервісу.

Директор готельно-ресторанного комплексу

з 06.2013 по 10.2021 (8 років 4 місяці)
Готель Villa le Premier *****, Одеса (Гостинично-ресторанный бизнес)

https://villalepremier.com
Загальне керівництво готельно-ресторанним комплексом. Розробка та впровадження плану виведення підприємства на рівень фінансової прибутковості. Створення високопрофесійної управлінської команди. Створення керованого сайту з підтримкою соцмереж стимулюючих продажу, проведення маркетингових заходів з метою позиціонування підприємства. Розробка та впровадження планів та аналітики продажів. Оптимізація каналів продажу та мінімізація витрат підприємства. Зростання фінансового результату.

Директор готельного комплексу

з 08.2011 по 02.2013 (1 рік 6 місяців)
Готель OVIS ****, Харків (Гостинично-ресторанный бизнес)

https://hotel.ovis.ua/
Підготовка, комплектація та запуск готелю до Євро 2012р. Загальне керівництво готельно-ресторанним комплексом. Підбір, навчання та атестація персоналу. Впровадження європейських стандартів та сервісу. Розробка та впровадження стратегічного плану розвитку готельно-ресторанного комплексу в умовах кризи. Організація каналів продажів, визначення сегмента клієнтської бази готелю на даному ринку послуг. Збільшення зростання продажів, мінімізація витрат підприємства. Складання бюджету підприємства та контроль його виконання. Складання статистичних та аналітичних схем господарської діяльності підприємства зі звітом інвесторам.
Номерний фонд – 55 номерів.
Кількість персоналу 80 чол.
Рекомендації: Власник готелю Куцій Сергій Іванович т. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Генеральний директор

з 06.2010 по 08.2011 (1 рік 2 місяці)
Готель "Чорне Море" Бугаз *****, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Тех. завдання на доопрацювання зон відпочинку готелю: СПА, ресторанів, дискотеки, конференц-зали, аква-зони. Технічний нагляд під час будівельних робіт над підрядними організаціями. Завершення будівництва комплексу та введення в експлуатацію. Комплектація готелю меблями, інструментом, обладнанням. Вибір, встановлення та адаптація програмного забезпечення для готелю, ресторану, СПА та зон відпочинку. Загальне керівництво існуючим комплексом; Підбір та формування професійної команди. Проведення тренінгів. Організація, контроль та координація роботи персоналу готелю, ресторанів та СПА; збільшення продажів комплексу; Забезпечення стабільного завантаження; Контроль за дотриманням стандартів, процедур, якості обслуговування гостей готелю; Моніторинг ринку готельно-ресторанних послуг; . Організація маркетингових заходів та PR акцій спрямованих на позитивне позиціонування готелю щодо конкурентів; формування клієнтської бази; Збільшення зростання продажів; Звітність перед власником за фінансовий результат підприємства;
Номерний фонд 144 номери.
Кількість персоналу 130 чол.

Генеральний директор

з 05.2008 по 06.2010 (2 роки 1 місяць)
СПА- Готель Гранд Марин ****, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

http://www.grand-marine.com.ua/
Розробка концепції СПА-готелю (поверхові плани готелю та ресторану, аква-зони, відпочинкових зон: зимового саду, більярдної, фітнес зали, конференц-зали, кімнати переговорів). Розробка СПА-зони та напрямки медичних послуг. Комплектація СПА-готелю, ресторану, барів: меблями, інвентарем, обладнанням. Технічний нагляд під час будівництва над підрядними організаціями.
Завершення будівництва комплексу та введення в експлуатацію. Загальне керівництво існуючим комплексом СПА. Формування професійного менеджерського колективу. Постановка європейських стандартів та сервісу. . Розробка та впровадження стратегічного плану розвитку готельно-ресторанного комплексу в умовах кризи. , Розробка та впровадження планів та аналітики продажів. Оптимізація каналів продажу та мінімізація витрат підприємства. Проведення маркетингових та PR акцій спрямованих на стабільне завантаження комплексу; Складання фінансових та аналітичних звітів.
Номерний фонд – 60 номерів
Кількість персоналу 150 чол.

Генеральний директор мережи готелів

з 02.2007 по 05.2008 (1 рік 3 місяці)
Мережа Готелів «Ева» ***, Донецк (Готельно-ресторанний бізнес)

Загальне керівництво існуючою мережею готельно-ресторанних комплексів.
Розробка та впровадження плану виведення підприємства на рівень фінансової прибутковості. Створення високопрофесійної управлінської команди. Збільшення продажів та завантаження, мінімізація витрат підприємства, зростання фінансового результату. Успішне проведення рекламних кампаній, позиціонування підприємства на вітчизняному та зарубіжному ринках. Досягнули обсягів продажу з 25% до 75%. Надання встановленої звітності за економічними показниками діяльності готельно-ресторанного комплексу. Кількість персоналу 150 чол.

Керуючий готельним комплексом

з 02.2006 по 05.2007 (1 рік 3 місяці)
готельний комплекс «Бартоломео», Днепр (Готельно-ресторанний бізнес)

www.bartolomeo.com.ua
Проектування нового готелю., Консультант девелоперського проекту будівництва та реконструкції готельної нерухомості. Загальне керівництво існуючим готельним комплексом. Збільшення обсягів продажу у 3 рази порівняно з попереднім 2005р. Мінімізація витрат підприємства. Складання бюджету підприємства та контроль його виконання. Звітність у встановленій формі за економічними показниками діяльності готелю.

Генеральний директор готелю

з 01.2003 по 02.2006 (3 роки 1 місяць)
Готель-бутік «Отрада» *****, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

http://www.hotel-otrada.com
Технічний нагляд під час будівництва над підрядними організаціями. Комплектація готелю та ресторанів: меблями, інвентарем, обладнанням. Будівництво та підготовка об'єкта до введення в експлуатацію, введення готелю в експлуатацію.
Загальне керівництво готелем, ресторанами, розкручування готелю, розробка презентацій. Створення високопрофесійної управлінської команди. Постановка євростандартів та сервісу. Підбір, навчання та атестація персоналу. Надання встановленої звітності з економічних показників та діяльності комплексу.
Досягнули обсягів продажу з 0% до 70%. Min – Max вартість номера від 175 до 600 у.о. на добу. Успішне проведення рекламних кампаній, позиціонування підприємства на вітчизняному та зарубіжному ринках.

Заступник генерального директора

з 04.1998 по 10.2002 (4 роки 6 місяців)
ЗАТ готель Юність ***, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління персоналом, завантаження комплексу туристами, моніторинг ринку, маркетинг, організація виставок, розробка поліграфії готелю, розробка та розкрутка Web сайту готелю, розробка рекламного матеріалу.
Досягнули обсягів продажу з 25% до 85%. Min – Max вартість номера від 30 до 200 у.о. на добу. Успішне проведення рекламних кампаній, позиціонування підприємства на вітчизняному та зарубіжному ринках. Відвідування семінарів всеукраїнських та російських з менеджменту та маркетингу.
Номерний фонд 250 номерів
Кількість персоналу 240 чол.

Освіта

Академія туристичного та готельно-ресторанного бізнесу .

Факультет Соціально-культурного сервісу та туризму, економіки та управління. Спеціалізація: Готельний сервіс., Одеса
Вища, з 1997 по 2003 (6 років)

Стажування після закінчення академії у Франції місто Biarritz

Одеський автомобільно- шляховий технікум

Будівництво автошляхів, будівель та споруд. Спеціалізація: технік-будівельник., Одеса
Середня спеціальна, з 1976 по 1980 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Киевский бизнес центр. Маркетинговые стратегии и конкурентные войны

1999г.

Практикум: Эффективные технологии Интернет-продвижения компании. Работа на результат

2008

Практикум Продвижение и стимулирование продаж с помощью программ маркетинга, рекламы и PR

2010

Практические методы ценообразования: финансовые и маркетинговые. (Курс повышения квалификации)

2012

Знання і навички

PC User Робота в команді Уміння переконувати Постановка євростандартів, сервісу та прибутковості підприємства Розробка,впровадження стратегічного плану розвитку підприємства Створення високопрофесійної управлінської команди. Вміння чітко формулювати цілі та завдання

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Польська — вище середнього

Рекомендації

  • Богданова Елена Николаевна

    Богданова Елена Николаевна

    Управляющий гостиничным комплексом Бартоломео, Гостиничный комплекс Бартоломео

    Контактні дані приховані
  • Митрошкин Игорь Александрович.

    Митрошкин Игорь Александрович.

    . Вице-президент "ФК Черноморец" (входит в ФПГ "Приморье"). Топ-менеджер группы Климова-Шнайдера.

    Контактні дані приховані
  • Перевязко Александр Николаевич

    Перевязко Александр Николаевич

    Собственник, Отель Villa le Premier

    Контактні дані приховані
  • Куцый Сергей Иванович

    Куцый Сергей Иванович

    Собственник отеля OVIS г.Харькове

    Контактні дані приховані

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: