Сергій
Завідувач виробництва, шеф-кухар, технолог
- Employment:
- Full-time, part-time.
- Age:
- 38 years
- City of residence:
- Brovary
- Ready to work:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number, email and address.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/4333324
Work experience
Шеф-кухар, банкет-менеджер
from 08.2018 to now
(5 years 9 months)
Фріланс, Бровари, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація заходів "під ключ".
Оформлення меню-пропозицій з огляду на всі побажання замовника.
Прорахунок собівартості та продажної ціни.
Калькуляція та закупівля продуктів за погодженим меню.
Організація робочого та обслуговуючого персоналу.
Шеф-кухар із функціями Завідувача харчового виробництва, технолог
from 03.2018 to 07.2018
(4 months)
Кулінарія, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття, з нуля, кулінарії з лінією роздачі.
Планування та розміщення робочих зон, підбір обладнання та робочих поверхонь (столи, стелажі, полиці,...), визначення та вибір інвентарю, кухонного посуду, тари для зберігання.
Розробка меню, складання технологічних карт, визначення постачальників, підбір та навчання персоналу кухні, складання тимчасового графіка роботи персоналу та видачі готової продукції на лінію роздачі.
Шеф-кухар з функціями Завідувача харчового виробництва, технолог
from 08.2012 to 10.2017
(5 years 2 months)
Теплохід-ресторан "Rosa Victoria" (rosa-victoria.com.ua), Київ (Ресторан, кейтеринг, туризм)
* Організація роботи кухні;
* Розробка меню;
* Приготування та оформлення страв (європейська, українська кухні);
* Контроль видачі в зал готових страв;
* Розробка та впровадження технологічної документації;
* Складання калькуляційних та технологічних карт;
* Підпір персоналу кухні;
* ведення товарно-матеріального обліку, проведення інвентаризацій, контроль списання;
*Контроль дотримання санітарно-гігієнічних норм, технологічних процесів на всіх етапах приготування страв;
*Організація зберігання, замовлення та закупівля сировини, контроль залишків;
*Обслуговування іноземних делегацій.
*Організація фуршетів, банкетів "під ключ" (максимум 450 чол)
Кухар-універсал
from 09.2010 to 05.2011
(8 months)
Ресторанно-готельний комплекс "Петровський бровар" (petrovskybrovar.com.ua), Бровари (Готельно-ресторанний бізнес)
* Приготування страв та напівфабрикатів європейської та української кухні
Кухар-універсал
from 09.2004 to 09.2010
(6 years)
Готельно-ресторанний комплекс "Княжий двір" (www.kdvir.com), Княжичі (Готельно-ресторанний бізнес)
* Приготування страв та напівфабрикатів європейської та української кухні
Education
Київський національний університет культури та мистецтв
Менеджер готельно-ресторанного бізнесу (бакалавр), Київ
Higher, from 2004 to 2008 (4 years)
Диплом з відзнакою
Перше вище професійне училище Київського національного торговельно-економічного університету
Кухар 4 розряду, Київ
Specialized secondary, from 2002 to 2004 (2 years)
Additional education and certificates
IFSSU Проект ЄС "Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні", HACCP Міністерство аграрної пол
2019
Knowledge and skills
Language proficiencies
- Ukrainian — fluent
- Russian — fluent
- English — average
References
Соколов Владислав Юрійович (на вимогу)
Генеральний директор, Теплохід-ресторан "Rosa Victoria"
Additional information
Працював у складі кейтерингових компаній:
- Майстер-кейтерінг (кухар)
- VIP-кейтеринг (офіціант)
Про себе:
Одружений
Є дитина 11 років
Наявність прав водія категорії "В"
Без шкідливих звичок
Відповідальний, пунктуальний, спрямований на результат, командний гравець, смачно готую
More resumes of this candidate
Kyiv, Remote
Higher education · Part-time
- Кухар, офіціант, бармен, технолог, шеф-кухар, завідувач харчового виробництва, банкет менеджер, Заміські комплекси, теплохід, кейтерингові компанії, 20 years
Kyiv
Higher education · Full-time
- Заведующий производством (шеф повар), Теплоход "Роса Виктория", 5 years 2 months
Kyiv
Unfinished higher education · Full-time, part-time
- Банкет-менеджер, шеф-повар (фриланс) кейтеринга, Provision Catering, 6 years 6 months
- Шеф-повар с функциями Заведующего пищевым производством, Теплоход-ресторан "Rosa Victoria" (rosa-victoria.com.ua), 5 years 2 months
Similar candidates
Шеф-повар, заведующий производством, начальник цеха
40000 UAH, Kyiv, Shostka, Zatoka
Технолог харчової промисловості, розробник, шеф-кухар, зав. харч. виробництвом
30000 UAH, Kyiv
Зав. виробництва, шеф-кухар, сімейний кухар
40000 UAH, Kyiv
Бренд, шеф-кухар, завідувач виробництва, технолог
Kyiv, Other countries, Remote
Шеф-кухар, технік-технолог, завідуючий виробництвом, керівник
35000 UAH, Kyiv
Технолог харчової промисловості, завідувач виробництва продукції, шеф-кухар
Kyiv