Resume from April 12, 2023 PRO

Сергій

Аналітик харчового виробництва (консалтинг з ресторанного бізнесу)

Employment:
Part-time.
Age:
38 years
City of residence:
Brovary
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Кухар, офіціант, бармен, технолог, шеф-кухар, завідувач харчового виробництва, банкет менеджер

from 05.2004 to now (20 years)
Заміські комплекси, теплохід, кейтерингові компанії, Київ (ресторани, кулінарії, кафе, кейтеринг)

Education

Київский національний університет культури і мистецтв

Менеджер готельно-ресторанного бізнесу, Київ
Higher, from 2004 to 2008 (4 years)

диплом з відзнакою

Перше вище професійне училище Київського національного торговельно-економічного університету

Кухар 4 розряду, Київ
Specialized secondary, from 2002 to 2004 (2 years)

Additional education and certificates

IFSSU Проект ЄС "Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні"

2019

HACCP Міністерство аграрної політики та продовольства України

2019

Knowledge and skills

MS Office Email Работа с оргтехникой Карвинг овощей, фруктов Карвінг овочів та фруктів Карвинг MS Excel MS Word

Additional information

- Відкриття закладів з нуля/"під ключ"
- Ребрендінг
- Внутрішній аудит роботи закладу, пошук "слабких" місць, рішення по усуненню.
З 2004 року по сьогодні я пройшов шлях від молодшого кухаря до керуючого кейтерингом.
Працював на різних ділянках готельно-ресторанного бізнесу на позиціях: офіціанта, бармена, адміністратора, кухаря, шеф-кухаря, банкет-менеджера, консультанта у сфері ресторанного бізнесу, технолога харчового виробництва, завідувача харчового виробництва, керуючого кейтерингом. Це дало мені можливість розвинути свої навички та отримати релевантний досвід роботи та управління різними процесами готельно-ресторанного бізнесу.
У мене є досвід відкриття закладів з нуля та ребрендингу.
Також є досвід аналізу роботи закладів, пошуку та усунення "хворих місць", досвід управління персоналом.
Ключові навички:
- аналітичні здібності;
- розуміння бізнес-процесів та принципів роботи ресторанного
бізнесу;
- навички калькулювання та управління бюджетом;
- навички комунікації;
- вміння швидко оцінювати ситуації для ухвалення рішення;
- націленість на результат.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: