Сергій
Аналітик харчового виробництва (консалтинг з ресторанного бізнесу)
- Employment:
- Part-time.
- Age:
- 38 years
- City of residence:
- Brovary
- Ready to work:
- Kyiv, Remote
Contact information
The job seeker has entered a phone number, email and address.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/7887373
Work experience
Кухар, офіціант, бармен, технолог, шеф-кухар, завідувач харчового виробництва, банкет менеджер
from 05.2004 to now
(20 years)
Заміські комплекси, теплохід, кейтерингові компанії, Київ (ресторани, кулінарії, кафе, кейтеринг)
Education
Київский національний університет культури і мистецтв
Менеджер готельно-ресторанного бізнесу, Київ
Higher, from 2004 to 2008 (4 years)
диплом з відзнакою
Перше вище професійне училище Київського національного торговельно-економічного університету
Кухар 4 розряду, Київ
Specialized secondary, from 2002 to 2004 (2 years)
Additional education and certificates
IFSSU Проект ЄС "Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні"
2019
HACCP Міністерство аграрної політики та продовольства України
2019
Knowledge and skills
Additional information
- Відкриття закладів з нуля/"під ключ"
- Ребрендінг
- Внутрішній аудит роботи закладу, пошук "слабких" місць, рішення по усуненню.
З 2004 року по сьогодні я пройшов шлях від молодшого кухаря до керуючого кейтерингом.
Працював на різних ділянках готельно-ресторанного бізнесу на позиціях: офіціанта, бармена, адміністратора, кухаря, шеф-кухаря, банкет-менеджера, консультанта у сфері ресторанного бізнесу, технолога харчового виробництва, завідувача харчового виробництва, керуючого кейтерингом. Це дало мені можливість розвинути свої навички та отримати релевантний досвід роботи та управління різними процесами готельно-ресторанного бізнесу.
У мене є досвід відкриття закладів з нуля та ребрендингу.
Також є досвід аналізу роботи закладів, пошуку та усунення "хворих місць", досвід управління персоналом.
Ключові навички:
- аналітичні здібності;
- розуміння бізнес-процесів та принципів роботи ресторанного
бізнесу;
- навички калькулювання та управління бюджетом;
- навички комунікації;
- вміння швидко оцінювати ситуації для ухвалення рішення;
- націленість на результат.
More resumes of this candidate
Kyiv
Higher education · Full-time
- Заведующий производством (шеф повар), Теплоход "Роса Виктория", 5 years 2 months
Kyiv
Higher education · Full-time, part-time
- Шеф-кухар, банкет-менеджер, Фріланс, 5 years 9 months
- Шеф-кухар із функціями Завідувача харчового виробництва, технолог, Кулінарія, 4 months
Kyiv
Unfinished higher education · Full-time, part-time
- Банкет-менеджер, шеф-повар (фриланс) кейтеринга, Provision Catering, 6 years 6 months
- Шеф-повар с функциями Заведующего пищевым производством, Теплоход-ресторан "Rosa Victoria" (rosa-victoria.com.ua), 5 years 2 months
Similar candidates
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Kyiv, Vinnytsia
,
more 8 cities
Технолог харчового виробництва, контент-менеджер, спеціаліст з бізнес-процесів
18000 UAH, Kryvyi Rih, Remote
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
50000 UAH, Kyiv
Керуючий рестораном, кав'ярнею, пекарнею, виробництвом
Kyiv
Управляющий доставкой ресторана, бара, торговой точкой, бар-менеджер
Kyiv
Администратор кафе, ресторана, паба
17000 UAH, Kyiv