Резюме від 12 квітня 2023 PRO

Сергій

Завідувач виробництва, шеф-кухар, технолог

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар, банкет-менеджер

з 08.2018 по нині (5 років 9 місяців)
Фріланс, Бровари, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація заходів "під ключ".
Оформлення меню-пропозицій з огляду на всі побажання замовника.
Прорахунок собівартості та продажної ціни.
Калькуляція та закупівля продуктів за погодженим меню.
Організація робочого та обслуговуючого персоналу.

Шеф-кухар із функціями Завідувача харчового виробництва, технолог

з 03.2018 по 07.2018 (4 місяці)
Кулінарія, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття, з нуля, кулінарії з лінією роздачі.
Планування та розміщення робочих зон, підбір обладнання та робочих поверхонь (столи, стелажі, полиці,...), визначення та вибір інвентарю, кухонного посуду, тари для зберігання.
Розробка меню, складання технологічних карт, визначення постачальників, підбір та навчання персоналу кухні, складання тимчасового графіка роботи персоналу та видачі готової продукції на лінію роздачі.

Шеф-кухар з функціями Завідувача харчового виробництва, технолог

з 08.2012 по 10.2017 (5 років 2 місяці)
Теплохід-ресторан "Rosa Victoria" (rosa-victoria.com.ua), Київ (Ресторан, кейтеринг, туризм)

* Організація роботи кухні;
* Розробка меню;
* Приготування та оформлення страв (європейська, українська кухні);
* Контроль видачі в зал готових страв;
* Розробка та впровадження технологічної документації;
* Складання калькуляційних та технологічних карт;
* Підпір персоналу кухні;
* ведення товарно-матеріального обліку, проведення інвентаризацій, контроль списання;
*Контроль дотримання санітарно-гігієнічних норм, технологічних процесів на всіх етапах приготування страв;
*Організація зберігання, замовлення та закупівля сировини, контроль залишків;
*Обслуговування іноземних делегацій.
*Організація фуршетів, банкетів "під ключ" (максимум 450 чол)

Кухар-універсал

з 09.2010 по 05.2011 (8 місяців)
Ресторанно-готельний комплекс "Петровський бровар" (petrovskybrovar.com.ua), Бровари (Готельно-ресторанний бізнес)

* Приготування страв та напівфабрикатів європейської та української кухні

Кухар-універсал

з 09.2004 по 09.2010 (6 років)
Готельно-ресторанний комплекс "Княжий двір" (www.kdvir.com), Княжичі (Готельно-ресторанний бізнес)

* Приготування страв та напівфабрикатів європейської та української кухні

Освіта

Київський національний університет культури та мистецтв

Менеджер готельно-ресторанного бізнесу (бакалавр), Київ
Вища, з 2004 по 2008 (4 роки)

Диплом з відзнакою

Перше вище професійне училище Київського національного торговельно-економічного університету

Кухар 4 розряду, Київ
Середня спеціальна, з 2002 по 2004 (2 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

IFSSU Проект ЄС "Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні", HACCP Міністерство аграрної пол

2019

Знання і навички

MS Office Email Работа с оргтехникой Карвинг овощей, фруктов Карвінг овочів та фруктів Карвинг MS Excel MS Word

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Рекомендації

Соколов Владислав Юрійович (на вимогу)

Соколов Владислав Юрійович (на вимогу)

Генеральний директор, Теплохід-ресторан "Rosa Victoria"

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Працював у складі кейтерингових компаній:
- Майстер-кейтерінг (кухар)
- VIP-кейтеринг (офіціант)

Про себе:
Одружений
Є дитина 11 років
Наявність прав водія категорії "В"
Без шкідливих звичок

Відповідальний, пунктуальний, спрямований на результат, командний гравець, смачно готую

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: