Резюме від 12 квітня 2023 PRO

Сергій

Аналітик харчового виробництва (консалтинг з ресторанного бізнесу)

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар, офіціант, бармен, технолог, шеф-кухар, завідувач харчового виробництва, банкет менеджер

з 05.2004 по нині (20 років)
Заміські комплекси, теплохід, кейтерингові компанії, Київ (ресторани, кулінарії, кафе, кейтеринг)

Освіта

Київский національний університет культури і мистецтв

Менеджер готельно-ресторанного бізнесу, Київ
Вища, з 2004 по 2008 (4 роки)

диплом з відзнакою

Перше вище професійне училище Київського національного торговельно-економічного університету

Кухар 4 розряду, Київ
Середня спеціальна, з 2002 по 2004 (2 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

IFSSU Проект ЄС "Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні"

2019

HACCP Міністерство аграрної політики та продовольства України

2019

Знання і навички

MS Office Email Работа с оргтехникой Карвинг овощей, фруктов Карвінг овочів та фруктів Карвинг MS Excel MS Word

Додаткова інформація

- Відкриття закладів з нуля/"під ключ"
- Ребрендінг
- Внутрішній аудит роботи закладу, пошук "слабких" місць, рішення по усуненню.
З 2004 року по сьогодні я пройшов шлях від молодшого кухаря до керуючого кейтерингом.
Працював на різних ділянках готельно-ресторанного бізнесу на позиціях: офіціанта, бармена, адміністратора, кухаря, шеф-кухаря, банкет-менеджера, консультанта у сфері ресторанного бізнесу, технолога харчового виробництва, завідувача харчового виробництва, керуючого кейтерингом. Це дало мені можливість розвинути свої навички та отримати релевантний досвід роботи та управління різними процесами готельно-ресторанного бізнесу.
У мене є досвід відкриття закладів з нуля та ребрендингу.
Також є досвід аналізу роботи закладів, пошуку та усунення "хворих місць", досвід управління персоналом.
Ключові навички:
- аналітичні здібності;
- розуміння бізнес-процесів та принципів роботи ресторанного
бізнесу;
- навички калькулювання та управління бюджетом;
- навички комунікації;
- вміння швидко оцінювати ситуації для ухвалення рішення;
- націленість на результат.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: