Резюме від 29 квітня 2024 Файл

Василь

Шеф-кухар

Вік:
47 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Карпук Василь Васильович

м. Київ, вул.П. Куліша, 9-б, кв.78
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

​ Ціль
​ Позиція: Шеф - кухар.
Кваліфікація
Спеціаліст, кухар 6р. Освіта вища.
Більше 20 років, практичного досвіду роботи в сфері громадського харчування.
Професійні навички та вміння
Приготування страв різної складності, вміння працювати в команді на різних процесах.
Переобліки, зняття залишків.
Шидко адаптуюсь та професійно реагую на великий об’єм роботи.
Банкети, фуршети, кейтерінг.
Формування меню загального, на банкети, фуршети, сніданки, бізнес-ланчі.
Складання технологічних та калькуляційних карт, заявки на продукти актуального меню.
Особисті риси
Відповідальний. Організований. Уважний.

Опит роботи
«Монопіца», піцеол, су-шеф Київ

04.2022 – в д. ч.
Приготування піци. Координація роботи персоналу (графіки, контроль роботи
персоналу дистанційно). Підготовка заявок на продукцію та супутні товари.
Відповідність стандартам підприємства відповідно до санітарних норм
(прибирання, та контроль передачі змін). Переоблік продукції.

р-н «Grand», кухар, су-шеф Пьєштяни, Словатчина
10.2018- 09.2021
Приготування салатів, закусок, м'ясних і рибних страв. Сніданки, шведський стіл. Підготовка заявок на продукцію і супутні товари. Відповідність стандартам
підприємства відповідно до санітарних норм (прибирання, контроль передачі змін).

р-н "KidsMealCafe", шеф-кухар Київ
04.2014- 09.2018
Організація кухні. Контроль приготування їжі. підбір,
навчання персоналу. Повторна інвентаризація, інвентаризація.


"Віденські булочки", шеф-кухар Київ

Організація кухні. Контроль приготування їжі. Підбір і навчання персоналу.
Переоблік продукції.

12.2009 – 11.2014
кафе "Mill Ville", шеф-кухар Київ

Організація роботи кухні. Контроль приготування їжі. Підбір і навчання персоналу. Переоблік продукції.

05.2008 – 11.2009
р-н “Калейдоскоп”, кейтеринг "Holiday Service", шеф-кухар ресторану Київ

Організація виробничого процесу на кухні. Контроль приготування їжі. Підбір і навчання персоналу. Проведення банкеті, фуршетів на виїзді. Переоблік продукції.

11.2004 –07. 2008
р-н "Пузата Хата", шеф-кухарКиїв

Організація кухні ресторану з нуля. Формування команди

02.2002 –10. 2004

р-н "Динамо-люкс", кухар гарячого процесу, заступник нач. виробництваКиїв

Приготування м'ясних та рибних страв.
Формування у заявок на продукцію і супутні товари.
Дотримання норм підприємства відповідно до санітарних норм (прибирання, передача змін).
Переоблік продукції.

05.1997 – 01. 2002
ОСВІТА
Київський інститут бізнесу та технологій Київ
Економіст, облік і аудит1998-2003

Херсонське професійно-технічне училище No 3 м. Херсон 1994-1997
Кухар річкового і морського флоту

Мови: українська - вільно, англійська - базовий рівень;

Володіння комп'ютером: Windows, MS Office-EXCEL, POWER POINT, WORLD,
MS Internet Explorer, MS Outlook Express, Venta Fax.

Водійські права: категорія "В", з 2006 року.
Хобі: Спортивний спосіб життя, автомобілі, подорожі

Схожі кандидати

Су шеф
28000 грн, Київ

Шеф-повар
35000 грн, Київ

Шеф-повар
30000 грн, Київ

Бренд шеф-повар (замена меню)
Київ, Вінниця , ще 8 міст

Шеф-кухар
40000 грн, Київ, Вінниця , ще 7 міст

Технолог, шеф-повар
Київ, Одеса

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: