Резюме від 1 травня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/9663663

Шеф-кухар, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Буковель, Вінниця, Житомир, Київ, Луцьк, Львів, Рівне, Тернопіль, Чернівці

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-повар

з 11.2022 по нині (1 рік 6 місяців)
Готельно-ресторанний бізнес

Відкривання закладу.

Шеф-повар

з 10.2021 по 11.2022 (1 рік 1 місяць)
Portfolio bar|restaurant (Готельно-ресторанний бізнес)

Управляючий/ шеф-кухар/ співласник.

з 03.2021 по нині (3 роки 2 місяці)
Готельно-ресторанний бізнес

Відкривання свого невеличкого закладу.

Шеф-повар

з 10.2020 по 04.2021 (6 місяців)
Fon Fisher, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкривання закладу.

Шеф-повар

з 03.2020 по 11.2020 (8 місяців)
The Friends House 1.0, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 03.2020 по 04.2021 (1 рік 1 місяць)
The Friends House 2.0, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкривання закладу.

Су-шеф

з 04.2019 по 03.2020 (11 місяців)
Desert Rose Restaurant Qatar, Doha (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкривання закладу української кухні в м. Доха, Катар.

Кухар універсал

з 03.2018 по 09.2018 (6 місяців)
Stories of Meat, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар бригадир

з 05.2017 по 03.2018 (10 місяців)
Авиатик Гриль-клуб, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал

з 02.2017 по 05.2017 (3 місяці)
Pleasantville BBQ Pub || Житомир, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал

з 03.2016 по 09.2016 (6 місяців)
Roud Рест, Черняхів (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант-бармен, кухар

з 03.2015 по 09.2015 (6 місяців)
Кафе 777, Вся Україна (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Вінницький торговельно-економічний інститут

Харчові технології і туризм., Вінниця
Вища, з 2022 по 2024 (2 роки)

Майбутній магістр харчових технологій.

Вінницький торговельно-економічний інститут

Харчові технології, Технолог приготування їжі, Вінниця
Вища, з 2019 по 2022 (3 роки)

Диплом бакалавра з відзнакою.
Харчові технології, Технолог приготування їжі.

Житомирський Торгівельно - Економічний Коледж КНТЕУ

Технолог приготування їжі, Житомир
Незакінчена вища, з 2016 по 2019 (3 роки)

Диплом молодшого спеціаліста з відзнакою.
Технік-Технолог приготування їжі .

Головинське ВПУНТ

Кухар-пекар, Вся Україна
Середня спеціальна, з 2013 по 2016 (3 роки)

Диплом з відзнакою.
Кухар -4 розряд
Пекар-2 розряд

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Учасник і лауреат багатьох кулінарних конкурсів.
У 2016 році, зайняв 3 місце, у всеукраїнському конкурсі з кулінарного мистецтва, в м. Київ .
На кулінарному чемпіонаті «Battle Chefs 1.0» зайняв 1 місце в номінації "Мініатюри" та 3 місце " Риба та морепродукти" в м.Житомир.
Переможець командного конкурсу барбекю «Розмаїття смаків КНТЕУ» 2017 в м. Київ .
На чемпіонаті «Battle Chefs 2.0» зайняв 1 місце в номінації "Сучасна кухня" та 3 місце " Ресторанні десерти" в м.Житомир.
Переможець кулінарного конкурсу ЖИТОМИРСЬКОГО ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО КОЛЕДЖУ
"BEST Cook ЖТЕК КНТЕУ" в м.Житомир.
Переможець командного конкурсу барбекю «Розмаїття смаків КНТЕУ» в м. Київ 2018.
І Кулінарний Кубок Західної України 3 місце в номінації " Перша страва " в м. Тернопіль.
«Battle Chefs 3.0» зайняв 1 місце в номінації "Food design" в м.Житомир.
«BESTCookFEST-2018» в м. Київ. 3 місце в номінації страва з м'яса.
Best кухар 2018 в м. Миколаїв. 1 місце сучасна кухня. 2 місце страва з риби.


Курси і тренінги.
METRO Chef Forum(Київ)
рік закінчення 2021
Bocuse d'Or Ukraine(Київ)
рік закінчення 2021
Ukrainian Gastro Show(Київ)
рік закінчення 2020
Карвінг, Кондитерське мистецтво .(Головине)
рік закінчення 2015
Комп’ютерні навички
Впевнений користувач

Водійське посвідчення
категорія - С,В.

Стажировка
Кафе "777" (Головине).
Ресторан Роуд Rest (Черняхів).
Pleasantville BBQ Pub || (Житомир)
La Cigale Hotel Doha 5* (Доха, Катар)
Obecni Dum Prague (Чеська Республіка)

Наукова діяльність
Участь в Малій Академії Наук ( історія ) .
Наукова робота на тему: "Визначення вмісту нітратів у харчовій продукції "


Громадська діяльність
Член Житомирської обласної асоціації кулінарів України.
Член МОЛОДІЖНОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "ХХІ ПОКОЛІННЯ"


Захоплення та інтереси
Люблю займатись спортом, особливо футболом! Був учасником багатьох спартакіад та турнірів за кордоном, в межах області та України . Захоплююсь туризмом та люблю подорожувати.

Мета
Хочу працювати в гарному і чудовому закладі для самовдосконалення, здобутку нового досвіду і підвищення свого кваліфікаційного рівня . Високо мотивований працювати в новому закладі з продуманою концепцією, де можна відкривати нові аспекти кухарської справи .
І врешті решт, стати гідним і відомим шеф-кухарем України !

Схожі кандидати

Шеф-повар
Київ

Шеф-кухар
45000 грн, Київ

Шеф-кухар (оновлення меню, відкриття ресторану)
Івано-Франківськ, Луцьк , ще 5 міст

Шеф-повар
Київ

Шеф-кухар
30000 грн, Львів

Шеф-повар, кондитер
Івано-Франківськ, Київ , ще 8 міст

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: