Юрій
Шеф-бармен, 40 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 29 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/10114112
Досвід роботи
Шеф-бармен
з 08.2023 по 09.2023
(1 місяць)
La Famiglia, Подільськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
- розробка проєкту бару з нуля на етапі будівництва;
- підбір барного обладнання та інвентарю;
- розробка стандартів роботи, структури бару;
- створення з нуля матеріально-технологічної бази для роботи барменів;
- розробка барного меню під запити та концепцію закладу.
Шеф-бармен
з 08.2023 по нині
(9 місяців)
Barashka, Чернігів (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
- розробка проєкту бару з нуля на етапі будівництва;
- підбір та закупівля барного обладнання та інвентарю;
- розробка стандартів роботи, структури бару;
- створення з нуля матеріально-технологічної бази для роботи барменів;
- розробка барного меню під запити та концепцію закладу.
Шеф-бармен
з 07.2023 по нині
(10 місяців)
Mastro, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
- запуск проєкту бару з нуля на етапі будівництва;
- підбір барного обладнання;
- розробка стандартів роботи, структури бару;
- розробка барного меню під запити та концепцію закладу;
- створення з нуля матеріально-технологічної бази для роботи барменів;
- допомога та рекомендації щодо вибору напою для гостя;
- приготування коктейлів;
- приготування кавових напоїв;
- проведення інвентаризації;
- контроль якості, наявності та залишків напоїв;
- формування заявок відповідно до вимог та стандартів компанії;
- спілкування з постачальниками з приводу закупівель товару;
- участь у тренінгах та дегустаціях;
- підбір, навчання та організація роботи персоналу;
- ведення матеріальної звітності;
- здійснення аналізу попиту на напої бару з метою оптимізації та удосконалення барної карти задля досягнення найвищої прибутковості діяльності бару.
Шеф-бармен
з 04.2020 по 06.2022
(2 роки 2 місяці)
Friends & Lovers, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
- допомога та рекомендації щодо вибору напою для гостя;
- приготування коктейлів;
- приготування кавових напоїв;
- проведення інвентаризації;
- контроль якості, наявності та залишків напоїв;
- формування заявок відповідно до вимог та стандартів компанії;
- спілкування з постачальниками з приводу закупівель товару;
- розробка та створення авторських коктейлів, сезонного меню;
- участь у тренінгах та дегустаціях;
- підбір, навчання та організація роботи персоналу;
- розробка стандартів роботи, структури бару;
- створення з нуля технологічної бази для роботи барменів;
- ведення матеріальної звітності;
- здійснення аналізу попиту на напої бару з метою оптимізації та удосконалення барної карти задля досягнення найвищої прибутковості діяльності бару.
Досягнення:
- поглиблення знань та досягнень в міксології, в історії та в різноманітті коктейлів;
- отримання досвіду роботи на керівній посаді;
- підвищення продажів бару;
- підвищення якості та швидкості роботи персоналу;
- формування вдалої стратегії роботи бару.
Бармен
з 03.2019 по 03.2021
(2 роки)
Friends & Lovers, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
- допомога та рекомендації щодо вибору напою для гостя;
- приготування коктейлів;
- приготування кавових напоїв;
- проведення інвентаризації;
- контроль якості, наявності та залишків напоїв;
- формування заявок відповідно до вимог та стандартів компанії;
- спілкування з постачальниками з приводу закупівель товару.
Досягнення: підвищення до шеф-бармена за сумлінну працю.
Бармен
з 06.2017 по 02.2019
(1 рік 8 місяців)
Кейтеринг, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
- підготовка барної продукції та інвентарю до роботи;
- допомога та рекомендації щодо вибору напою для гостя;
- приготування напоїв та коктейлів згідно меню та технологічних карт.
Досягнення:
- досвід роботи на виїзних заходах;
- організація роботи виїзного бару.
Бармен
з 03.2016 по 05.2017
(1 рік 2 місяці)
Пастернак, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
- допомога та рекомендації щодо вибору напою для гостя;
- приготування коктейлів;
- приготування кавових напоїв;
- проведення інвентаризації;
- контроль якості, наявності та залишків напоїв;
- формування заявок відповідно до вимог та стандартів компанії.
Барбек
з 05.2015 по 02.2016
(9 місяців)
BEEF meat&wine, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
- слідкування за чистотою посуду;
- участь у заготівельних процесах;
- приймання товару для бару.
Досягнення: вивчив ази барної справи: термінологію барного інвентарю, міксологію, групи алкоголю, історію створення різноманітних коктейлів та їх походження, техніки приготування кавових напоїв.
Освіта
Київський університет туризму, економіки і права
Факультет міжнародних економічних відносин і менеджменту, Облік і аудит, Київ
Вища, з 2013 по 2017 (4 роки)
Знання і навички
Знання мов
- Англійська — середній
- Українська — вільно
- Російська — вільно
Рекомендації
Котеленець Олександр Віталійович
Управляючий бару, Friends & Lovers Bar
Додаткова інформація
Портфоліо робіт: https://www.canva.com/design/DAFwr43hR6w/tY-ovPQxj5RHs96cupXb3g/view#1
Бажана форма роботи - графік на вільній основі.
Про себе: працюю в барній сфері з 2016 року. Цікавлюсь міксологією, історією створення та виникнення коктейлів, новими смаковими поєднаннями. З додаткових хобі: історія, політика, економіка, філософія.
Схожі кандидати
Шеф-бариста
Київ
Шеф-бариста, адміністратор, тренер-технолог кавового бару
30000 грн, Київ
Шеф-бариста
Київ
Менеджер ресторану, шеф-бармен
35000 грн, Київ, Харків
Шеф-бармен, бар-менеджер, керуючий баром
50000 грн, Київ