Резюме від 27 квітня 2024 PRO

Юрій

Шеф-бармен, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-бармен

з 08.2023 по 09.2023 (1 місяць)
La Famiglia, Подільськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
- розробка проєкту бару з нуля на етапі будівництва;
- підбір барного обладнання та інвентарю;
- розробка стандартів роботи, структури бару;
- створення з нуля матеріально-технологічної бази для роботи барменів;
- розробка барного меню під запити та концепцію закладу.

Шеф-бармен

з 08.2023 по нині (9 місяців)
Barashka, Чернігів (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
- розробка проєкту бару з нуля на етапі будівництва;
- підбір та закупівля барного обладнання та інвентарю;
- розробка стандартів роботи, структури бару;
- створення з нуля матеріально-технологічної бази для роботи барменів;
- розробка барного меню під запити та концепцію закладу.

Шеф-бармен

з 07.2023 по нині (10 місяців)
Mastro, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
- запуск проєкту бару з нуля на етапі будівництва;
- підбір барного обладнання;
- розробка стандартів роботи, структури бару;
- розробка барного меню під запити та концепцію закладу;
- створення з нуля матеріально-технологічної бази для роботи барменів;
- допомога та рекомендації щодо вибору напою для гостя;
- приготування коктейлів;
- приготування кавових напоїв;
- проведення інвентаризації;
- контроль якості, наявності та залишків напоїв;
- формування заявок відповідно до вимог та стандартів компанії;
- спілкування з постачальниками з приводу закупівель товару;
- участь у тренінгах та дегустаціях;
- підбір, навчання та організація роботи персоналу;
- ведення матеріальної звітності;
- здійснення аналізу попиту на напої бару з метою оптимізації та удосконалення барної карти задля досягнення найвищої прибутковості діяльності бару.

Шеф-бармен

з 04.2020 по 06.2022 (2 роки 2 місяці)
Friends & Lovers, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
- допомога та рекомендації щодо вибору напою для гостя;
- приготування коктейлів;
- приготування кавових напоїв;
- проведення інвентаризації;
- контроль якості, наявності та залишків напоїв;
- формування заявок відповідно до вимог та стандартів компанії;
- спілкування з постачальниками з приводу закупівель товару;
- розробка та створення авторських коктейлів, сезонного меню;
- участь у тренінгах та дегустаціях;
- підбір, навчання та організація роботи персоналу;
- розробка стандартів роботи, структури бару;
- створення з нуля технологічної бази для роботи барменів;
- ведення матеріальної звітності;
- здійснення аналізу попиту на напої бару з метою оптимізації та удосконалення барної карти задля досягнення найвищої прибутковості діяльності бару.
Досягнення:
- поглиблення знань та досягнень в міксології, в історії та в різноманітті коктейлів;
- отримання досвіду роботи на керівній посаді;
- підвищення продажів бару;
- підвищення якості та швидкості роботи персоналу;
- формування вдалої стратегії роботи бару.

Бармен

з 03.2019 по 03.2021 (2 роки)
Friends & Lovers, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
- допомога та рекомендації щодо вибору напою для гостя;
- приготування коктейлів;
- приготування кавових напоїв;
- проведення інвентаризації;
- контроль якості, наявності та залишків напоїв;
- формування заявок відповідно до вимог та стандартів компанії;
- спілкування з постачальниками з приводу закупівель товару.
Досягнення: підвищення до шеф-бармена за сумлінну працю.

Бармен

з 06.2017 по 02.2019 (1 рік 8 місяців)
Кейтеринг, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
- підготовка барної продукції та інвентарю до роботи;
- допомога та рекомендації щодо вибору напою для гостя;
- приготування напоїв та коктейлів згідно меню та технологічних карт.
Досягнення:
- досвід роботи на виїзних заходах;
- організація роботи виїзного бару.

Бармен

з 03.2016 по 05.2017 (1 рік 2 місяці)
Пастернак, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
- допомога та рекомендації щодо вибору напою для гостя;
- приготування коктейлів;
- приготування кавових напоїв;
- проведення інвентаризації;
- контроль якості, наявності та залишків напоїв;
- формування заявок відповідно до вимог та стандартів компанії.

Барбек

з 05.2015 по 02.2016 (9 місяців)
BEEF meat&wine, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
- слідкування за чистотою посуду;
- участь у заготівельних процесах;
- приймання товару для бару.
Досягнення: вивчив ази барної справи: термінологію барного інвентарю, міксологію, групи алкоголю, історію створення різноманітних коктейлів та їх походження, техніки приготування кавових напоїв.

Освіта

Київський університет туризму, економіки і права

Факультет міжнародних економічних відносин і менеджменту, Облік і аудит, Київ
Вища, з 2013 по 2017 (4 роки)

Знання і навички

Зосередженість Приготування кавових напоїв Приготування коктейлів Контроль залишків Інвентаризація Лате-арт Знання винної карти Привітність Доброзичливість Знання міцної групи алкоголю Міксологія Адаптивність Здатність до навчання Авторські коктейлі Розробка барного меню з нуля

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Рекомендації

Котеленець Олександр Віталійович

Котеленець Олександр Віталійович

Управляючий бару, Friends & Lovers Bar

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Портфоліо робіт: https://www.canva.com/design/DAFwr43hR6w/tY-ovPQxj5RHs96cupXb3g/view#1
Бажана форма роботи - графік на вільній основі.

Про себе: працюю в барній сфері з 2016 року. Цікавлюсь міксологією, історією створення та виникнення коктейлів, новими смаковими поєднаннями. З додаткових хобі: історія, політика, економіка, філософія.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: