• Файл

Наталія

Керівник ресторану, менеджер

Вік:
49 років
Місто проживання:
Стрий
Готовий працювати:
Київ, Львів, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Шкред Наталія Володимирівна
Дата народження: 26 вересня 1974
Місто Харків / Стрий
Готова до переїзду Харків / Київ / Львів
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
(Viber, Telegram)

Соціальні мережі: Facebook (Шкред Наташа)

Керуюча рестораном
Основна інформація:

Посади: керуюча, старший менеджер, адміністратор
Сфера діяльності: ресторанний бізнес
Вид зайнятості: повна зайнятість
Досвід: 17 років

Керуюча
Квітень 2022 - нині (1р. 6м)
Ресторан"Wonder land" м. Стрий, Львівська обл

Керуюча, старший менеджер
Липень 2019 - Лютий 2022 (2р. 7м)
Ресторан-мікс "Монтана" Мережа Синдикат Вкуса, м. Харків

Старший менеджер, адміністратор
Вересень 2006 - Червень 2019 (12р. 10м)
Ресторан "Шарикоff" Мережа Синдикат Вкуса, м. Харків

Керуюча / продавець - консультант в магазині одягу
(сучасний одяг, весільні та вечірні вбрання)
1997 - 2006 р. м. Харків
Обов’язки:

● Організація та контроль діяльності всiх пiдроздiлiв закладу;
● Контроль за дотриманням стандартiв якостi обслуговування – кухня,
сервіс;
● Контроль санiтарного стану закладу;
● Самостiйне складання чек-листiв, контроль роботи закладу за чек
листами;
● Пiдбiр, навчання та адаптація персоналу ресторану;
● Розподіл обов'язків між співробітниками ресторану;
● Складання та контроль графiкiв персоналу, табелювання;
● Участь у складаннi меню кухні та бару, сезоннi оновлення;
● Контроль цiноутворювання (собiвартiсть, цiна продажу);
● Проведення зборів, інформування співробітників про нововведення
всередині ресторану;
● Прийняття та організація банкетів;
● Організація та проведення свят, вечірок, дитячих заходів;
● Розгляд претензій гостей ресторану;
● Консультування гостей ресторану;
● Робота з гостьовими базами;
● Служба доставки: прийом замовлень у додатку та по телефону,
комплектація замовлення та відправлення;
● Робота з постачальниками, закупка товарів;
● Закупівля посуду, госп. товарів тощо;
● Проведення інвентаризації;
● Контроль наявності та замовлення уніформи персоналу;
● Вирішення господарських питань, покупка предметів інтер'єру,
організація та контроль ремонтних робiт.

Навички:

● Вмiння працювати з програмами Iiko, R-keeper;
● Впевнений користувач ПК, знання програм Microsoft Office, Word,
Excel;
● Знання касової дисципліни.
Освіта:

Харківський коледж текстилю та дизайну м. Харків
Економічний факультет, економіка підприємства
Середня

Додаткова освіта:

● Тренінг "Ресторани. Тренди. Управління." (2018 рік);
● Тренінг "Мотивація за нотами: від соло Співробітника до оркестру
Команд" (2015 рік)
● "Впровадження стандартів у роботу ресторану." Семінар Олександра
Мусатова (2015 рік)
● Семінар "Організація підбору та мотивації персоналу.
Клієнтоорієнтований сервіс" (2008 рік)
● Школа сомельє, спеціальність Менеджмент ресторанного бізнесу
(2006 рік, 1 місяць).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: