Резюме від 8 листопада 2023 Файл

Vania

Шеф-кухар

Вік:
29 років
Місто проживання:
Чернівці
Готовий працювати:
Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

EXPERIENCE
ДОСВІД РОБОТИ

COOK-UNIVERSAL
КУХАР-УНІВЕРСАЛ
Complex
КомплексPub Паб
34/2014-2016
34\2014-2016р
- Готування
Cooking hot dishes,
гарячих coldстрав,
dishes and snacks, handing
холодних страв і out, askingвидача,
закусок for othersдомога на інших
processes of
процесах sushi,піца,
суши, pizza, хоспер
hosper inуfood preparation and
приготування delivery.
страв і видача.

COOK/SHIFT SENIOR ЗМІНИ
КУХАР\СТАРШИЙ
Restaurantресторанів
Мережа chain "Goira «Гойра
Group"/2016-2018.
груп»\2016-2018р.
He started working in the company as a "shift chef" chef
Почав працювати в компанії на посаді «кухар- старший зміни»кухар
hot process, After 3 months I became the senior shift, in my duties
горячого процессу, Через 3 місяці став старшим зміни, в мій обов’язки
it included communication between the hall and the kitchen, control of the time
входило
of спілкування
serving dishes, quality ofзалу з кухнею
dishes. контроль
After 2 months, I was часу видачі
transferred страв restaurant.
to another якість страв.
Через
He 2 місяці
worked мене переводять
as a chef-peceiollo and on hisв weekends
інший ресторан. Працював
improved the кухар-
sushi process.
пецейолло і всвої вихідні вдосконалював суши процес

CHEF COOK
ШЕФ-КУХАР

IVAN
ІВАН
Pizza
PizzaMonopoly/2018-2022
Monopoly\2018-2022

-Recruitment, controlта
-Набір,контроль and training of персоналу.
навчання personnel.
-Work withз suppliers
-Робота and applications.
постачальниками та заявки.
-Creation
-Створенняof graphs.
графіків

MARUSYK
МАРУСИК
-Carrying out re-accounting
-Проведення переобліку and
таinventory.
інвентарізації
-Menu development.
-Розробка меню
-Monitoring
-Котроль та and setting up the uninterrupted
налаштування operation
безперебійної of theкухні
роботи kitchen, etc.
і т.д.
-Development of classic, seasonal and original
-Розробка класичних,сезонних,та dishes.
авторьских страв
-Розробка меню
At the beginning of 2021, this company received an offer to make a project
CHEF COOK
ШЕФ-КУХАР На початку 2021 року від цієї компанї надійшла пропозиція зробити проект
kitchen of the new "Victoria DeLuxs Noel Restorsnt" complex and work as a chef.
кухні нового комплексу «Victoria DeLuxs Noel Restorsnt” і працювати шеф-
кухарем.

BRAND CHIEF
БРЕНД-ШЕФ
BlaBlaGrоup/2022
BlaBlaGrup\2022р

ABOUT
П Р О МME
ЕНЕ Work withз personnel
Робота персоналом,
Рersonnel
Навчання training
персоналу
Monitor whether
Слідкувати чи the employees of
працівники the institutions
закладів comply withстандартів
дотримуються the standardsмережі
of the network
Development of newстрав
Розробки нових dishes
IУhave
мене відмінна пам’ять та смак, точний окомір, висока
an excellent memory and taste, an accurate measure,high Seasonal
Сезонних dishes
страв
чутливість.can
sensitivity.I Вмію своєчасно
recognize розпізнати
deviations відхилення
in a timely manner від
technological
технологічного
Work withз suppliers
Робота постачальниками
process by minorпроцесу
visual or за незначними
scent signs. I canвізуальними чи at a glance
recognize quality
запаховими ознаками. Work withз accounting
Робота records
бухгалтерськими обліками
and the level of freshnessМожу з одного
of products. погляду
I create newрозпізнати
recipes and якість
menus,
using seasonal
та рівень ingredients
свіжості and modern
продуктів. Створюю methods.
нові рецепти та меню, Inventory
Перевірка check
інвентерізації
використовуючи сезонні інгредієнти та сучасні методи. Work withз Marketing
Робота Маркетингом
Brand promotion
Просування бренду

SKILLS
НАВИЧКИ EDUCATION
О С В І Т А Й AND
КУРСCOURSES
И

CHERNIVTSI COOPERATIVE PROFESSIONAL COLLEGE OF
knowledge
знання of the tasteякостей
смакових qualities страв;
of dishes; ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ КООПЕРАТИВНИЙ ЕКОНОМІКО-
knowledge
знання of worldсвіту;
кухонь cuisines; ECONOMY AND LAW (CHCPKEL)
ПРАВОВИЙ КОЛЕДЖ
knowledge
знання of the rules
правил of pricing and calculation
ціноутворення of dishes;
і калькуляції страв;
knowledge
знання of product
правил storage rules;
зберігання продуктів; 2015-2017
2015-2017р
knowledge
знання of technological equipment;
технологічного обладнання; Profession
ПрофесіяFood industryхарчової
Технолог technologist
промисловості
team management
навички skills; колективом;
управління

SKILLS
SKILLS

SOFT
SOFT HARD
HARD
CONTACTS
КОНТАКТИ exquisite
вишуканий taste,смак,
imagination
фантазія, dynamism of thinking
динамічність мислення
inclination
схильність to creativity
до творчості striving
прагненняfor professional excellence досконалості
до професійного
responsibility
відповідальність a well-developed
добре розвиненеsense of timingхронометражу
почуття
Telephone: +380 66
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
906 97 02
pedantry
педантичність taste memory
смакова пам'ять
E-Mail : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел. пошта:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
vigor
енергійність physical
фізична endurance
витривалість
Тg: @vanimmmm
Тг: @vanimmmm

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Су-шеф, повар
Інші країни, Київ

Бренд-шеф
90000 грн, Інші країни, Дніпро , ще 2 міста

Шеф-повар
Інші країни

Приватний шеф-кухар, нутриціолог
Інші країни, Київ , ще 2 міста

Шеф-повар, кондитер
Інші країни, Івано-Франківськ , ще 7 міст

Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендинг)
Інші країни, Дніпро , ще 8 міст

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: