Резюме від 13 грудня 2023

Максим

Бармен, бариста, 45 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Буковель, Львів, Херсон

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бармен

з 04.2023 по 08.2023 (4 місяці)
Азійський, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота в Азійському надала можливість розкриття деяких тонкощів приготування коктейлів, надала також уявлення про дійсно зручний і ергономічний робочій простір.
Тут я побачив певно найкращу дисциплінарну роботу керівництва, яка дуже на мене вплинула.

Бариста

з 04.2022 по 10.2023 (1 рік 6 місяців)
Сістерс, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота в Сістерс стала тренувальним центром з відпрацювання кавоваріння та латеарту, за рахунок великої кількості саме кавових замовлень.

Бармен

з 12.2020 по 09.2021 (9 місяців)
Олександр сан, Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота в цьому закладі навчила працювати злагоджено у великому колективі людей.
Також Олександр сан користується неабиякою популярністю, замовлень дуже багато, що навчило працювати в стрімкому потоці.

Бармен

з 12.2016 по 11.2017 (11 місяців)
Лаундж кафе «Гранат», Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)

Це була не перша моя робота, але перший простір для навчання та освоєння базових навичок бармена. Починав працювати офіціантом у Гранаті, але бармени у цьому закладі вміли закохати в свою справу, тому, як тільки з’явилась можливість, я перейшов від закоханості до серйозних стосунків. Також багато дізнався про кальяни саме у цьому закладі.

Знання і навички

Уміння лагодити обладнання Уміння слухати Знання психології Охайність Почуття гумору Створення тех. Карт Знання касової дисципліни Сміливість Стресостійкість Приготування коктейлів Poster Адаптивність Спідміксінг Знання міцної групи алкоголю Контроль залишків Інвентаризація Лате-арт Неконфліктність Привітність Приготування кавових напоїв Міксологія iiko R-Keeper Користувач 1С Здатність до навчання Знання винної карти

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — вище середнього
  • Польська — вище середнього

Додаткова інформація

Вітаю! Мене звати Максим, мені 26 років, я працюю в ресторанному бізнесі вже 10 років, більшу частину кар’єрного життя-саме барменом. Я люблю бар. За що? За те, що це єдине місце у будь-якому закладі, де гість знаходить друга просто присівши за стійку, хоча точніше буде сказати встаючи. За те, що створення напоїв, це мистецтво. За те, що в руках нового друга витвір мистецтва не рідко стає провокатором цікавих філософських бесід. Все це робить життя повним, за це і люблю бар.

Схожі кандидати

Бариста
Львів

Бар-менеджер, керуючий баром
35000 грн, Львів, Вінниця , ще 4 міста

Бариста
Львів

Бариста
Львів

Бармен
Львів

Бариста
Львів

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: