Резюме від 28 березня 2024 PRO

Сергей

Керівник напрямку, проєкту, керуючий

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник проєкту( Івент виробництво).

з 04.2023 по 11.2023 (7 місяців)
Емелі Резортс, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Мета: Оптимізація роботи Івент виробництва, оборотність сировини, мінімізаціїї втрат при зберіганні, організація комунікації з закладами мережі, логістика, план графік постачання напівфабрикатів. Автоматизація виробництва, замовлення напівфабрикатів через 1 С.
1. Планування системи замовлення сировини на центральний склад та постачальників.
2. Формування обов'язків технолога Івент виробництва, комірника, обліковця, вантажника.
3. Розробка єдиного асортименту напівфабрикатів для мережі ресторанів. Комунікація з замовниками.
4. Планування системи постачання напівфабрикатів для мережі ресторанів.
4. Запровадження системи контролю якості напівфабрикатів для мережі ресторанів. Формування алгоритмів взаємодії між підрозділами.
5. Планування норм оборотності сировини.
6. Автоматизація обліку виробництва.

Керівник проєкту( внутрішній склад).

з 04.2023 по 05.2023 (1 місяць)
Емелі Резортс, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Мета:
Оптимізація роботи внутрішнього складу, підвищення показників( контроль переміщень в 1С, оборотність сировини, ревізії, мінімізація списання).
1. Планування оптимального розміщення сировини.
2. Планування штатного розкладу внутрішнього складу, обов'язків, відповідальності.
3. Планування системи замовлень на центральний склад, контроль залишків, термінів зберігання.
4. Повний супровід усіх процесів підготовки до запуску.
5. Запуск внутрішнього складу, виконання обов'язків завідувача складом, операційне управління.
6. Аналіз планових показників, корегування під необхідні норми.
- асортимент категорій сировини та напоїв
- оборотність
- списання
- штатний розклад
7. Формування обов'язків комірника, обліковця, відповідальність. Підбір, стажування, навчання. передача посади.

Керівник проєкту запуску( центральний склад для мережі)

з 06.2022 по 04.2023 (10 місяців)
Емелі Резортс, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Мета:
Запуск центрального складу для мережі рестаранів.
1. Планування необхідної площі для потреб центрального складу.
2. Планування розміщення стелажного обладнання, морозильних та холодильних камер.
3. Планування асортименту категорій( сировина, алкогольні та безалкогольні напої).
4. Планування обєму закупки кожної категоріїї на запуск( досягнення планової оборотності).
5. Проведення тендеру між постачальниками холодильного обладнання, заключення гарантійного договору обслуговування.
6. Планування штатного розкладу центрального складу, обов’язків, відповідальності працівників. Проведення співбесід, адаптація та навчання.
7. Планування системи замовлень сировини та напоїв, контроль залишків, термінів зберігання.
8. Планування взаємодії центрального складу з ресторанами. Планування таймінгу замовлень, логістичних маршрутів, планів поставок.
9. Робота по оптимізації існуючого асортименту категорій сировини та напоїв, єдина номенклатура в 1 С для мережі. Формування замовлень через 1С.
10. Повний супровід усіх процесів підготовки до запуску.
11. Запуск центрального складу. Виконання обов’язків завідувача складом, операційне управління.
12. Аналіз планових показників, корегування під необхідні норми.
- асортимент категорій сировини та напоїв
- оборотність
- списання
- штатний розклад
13. Формування обов’язків завідувача складом, відповідальність. Підбір, стажування, навчання. Повна передача посади.

Керівник напрямку Фуд ту го

з 01.2020 по 06.2022 (2 роки 5 місяців)
Спар Закарпаття( Ужгород ПСЮ), Ужгород (Роздрібна торгівля)

1. Бюджетне планування , контроль фінансових показників.
2. Контроль ревізій.
3. Управління асортиментом страв( асортимент, націнка, втрати).
4. Аналіз конкурентного середовища.
5. Стандартування бізнес процесів.
6. Запуск нових магазинів.
7. Розробка системи навчання та стажування працівників.

Керівник проєкту розвитку( мережа ресторанів Каша Маслом)

з 01.2018 по 01.2020 (2 роки)
" Перспективні технологіїї", Харьків (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Розробка асортименту страв.
2. Запровадження системи управління асортиментом( асортимент, націнка, продажі, втрати).
3. Опис та стандартизація бізнес процесів.

Директор по виробництву мережі магазинів.

з 01.2015 по 01.2018 (3 роки)
Вопак( Ужгород ПСЮ), Ужгород (Роздрібна торгівля)

1. Операційне управління виробництвом 4 магазинів( пекарня, кулінарія, м'ясний цех, кондитерський цех).
2. Бюджетне планування, контроль фінансових показників.
3. Аналіз конкурентного середовища. Формування асортименту.
4. Розрахунки потужностей виробничого обладнання під проєкти розвитку( Фуд зони).
5. Розробка концепції фуд зони для мережі магазинів СПАР Закарпаття.
6. Розробка обов'язків касира фуд зони, піцеріста.

Керівник проєкту розвитку мережі ресторанів.

з 01.2014 по 01.2015 (1 рік)
Мережа пивник пабів " Бірлага", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Фінансове планування, бюджетування, контроль показників.
2. Зміна концепції меню закладів.
3. Формування обов'язків кируючого ресторану, шеф кухаря, арт менеджера.
4. Підбір, персоналу.
5. Запуск нової концепції, доведення до планових показників.

Завідувач виробництвом мережі ресторанів( Бренд шеф).

з 01.2010 по 01.2014 (4 роки)
"Рейкарц", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Управління виробничими процесами ресторанів мережі( 26 ресторанів).
2. Стажування та навчання шеф кухарів.
3. Розробка меню( Аля карт, банкетне меню, спортивні групи, фуршети).
4. Розробка тех карт.
5. Запуск нових ресторанів мережі.
6. Стажування у іноземних шеф кухарів.
7. Формування програм навчання для кухарів.

Шеф кухар

з 01.2008 по 01.2010 (2 роки)
Мережа автосалонів, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Організація заходів на виїзді( кейтерінг).
2. Організація бенкетів, фуршетів.
3. Відкриття ресторану з 0 на базі автосалону( р-н Курума).

Шеф кухар

з 01.2005 по 01.2008 (3 роки)
"Сіндікат вкусов", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Розробка основного меню.
2. Розробка бенкетного, фуршетного, сезонного меню.
3. Управління кухарями( 7 на зміні).
4. Проведення ревізій.
5. Планування кухні при розширенні виробництва, підбір необхідного обладнання.

Освіта

ХДУХТ

Технологіїї харчування, Харків
Вища, з 2000 по 2005 (5 років)

Знання і навички

Адаптивність

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Німецька — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: