Резюме від 25 квітня 2024 Файл

Oksana

Помічник бухгалтера, бухгалтер

Вік:
46 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Горішна Оксана Рудольфівна
м. Львів
тел.. моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Особисті дані: Українка, 1978 року народження, розлучена

Мета: Отримати посаду помічника бухгалтера(економіста чи іншу по спеціальності) на підприємстві (організації), з метою покращення добробуту, розвитку і росту підприємства (організації), де я зможу реалізувати свій потенціал, отримати моральне і матеріальне задоволення, кар'єрний ріст.
Професійні навички:
• Володіння українською мовою.
• Навички роботи з програмним забезпеченням (MS Office, Word, Excel) Internet .
• Робота в автоматизованих системах: АСКР - автоматизована система комплексних розрахунків (білінгова система); КАСУП АФІНА; Платіжний шлюз, 1c BAS Бухгалтерія, Клієнт – банкінг.

Освіта вища
. 20.09.2023- 03.01.2024
. Приватне навчально-консалтингове підприємство « Орієнтир»
Пройшла курсове навчання по програмі :
Бухгалтерський та податковий облік+програма BAS (1C) Бухгалтерія
• 09.2002 – 06.2008
Тернопільський національний економічний університет
Напрямок підготовки: Банківська справа Кваліфікація: спеціаліст.
• 09.1993 – 06.1996
Львівський банківський коледж
Напрямок підготовки: Банківська справа Кваліфікація: молодший спеціаліст

Досвід роботи:
• 06. 2019 – поточного часу
Відділу банківських платежів Платіжного центру Фінансового департаменту Фінансової дирекції м. Львів АТ «Укртелеком».
Старший спеціаліст. Обов’язки: Формування виписок в Клієнт - Банках; Завантаження курсів валют з сайту НБУ України; Звірка С-до та підтвердження завантажених банківських виписок; Рознесення вхідних платежів; Відпрацювання вихідних платежів; Вивантаження вихідних платежів з Афіни в Клієнт-Банки; Завантаження платежів в Клієнт-Банки; Викладання файлів на прихід валюти (листи+рахунки – завантаження їх в Клієнт - Банк); Замовлення Довідок, Платіжних доручень в Клієнт – Банках та інше, здійснення валютних переказів SWIFT.
Робота в автоматизованих системах: АСКР - автоматизована система комплексних розрахунків (білінгова система); КАСУП АФІНА; Платіжний шлюз; Клієнт-Банки.

• 09.2015 – 06. 2019
Відділу банківських платежів Платіжного центру Фінансового департаменту Фінансової дирекції м. Львів АТ «Укртелеком».
спеціаліст. Обов’язки: Рознесення платежів, коригування оплат юридичних та фізичних осіб, повернення коштів.
Робота в автоматизованих системах: АСКР - автоматизована система комплексних розрахунків (білінгова система), КАСУП АФІНА, Платіжний шлюз

• 04.2012 –03.2015
Публічне акціонерне товариство «Ві Ей Бі Банк, м. Львів
Ст.касир-операціоніст. Обслуговування клієнтів банку, оформлення депозитів, відкриття поточних рахунків, формування видаткових і прибуткових платіжних доручень,здійснення валютних операцій, робота з національною та іноземною валютою,здійснення інкасаціі, завантаження банкоматів,формування документації та звітності по операціях.

• 10.2011 – 04.2012
Публічне акціонерне товариство «Піреус банк», м. Львів
Касир-операціоніст. Обслуговування клієнтів банку, оформлення депозитів, відкриття поточних рахунків,формування видаткових і прибуткових платіжних доручень,здійснення валютних операцій, робота з національною та іноземною валютою,здійснення інкасаціі, завантаження банкоматів,формування документації та звітності по операціях.

• 05.2010 – 10.2011
Публічне акціонерне товариство «Універсал банк», м. Львів
Касир-операціоніст. Обслуговування клієнтів банку, оформлення депозитів, відкриття поточних рахунків,формування видаткових і прибуткових платіжних доручень,здійснення валютних операцій, робота з національною та іноземною валютою,здійснення інкасаціі, завантаження банкоматів,формування документації та звітності по операціях.

• 04.2007 – 03.2010
Публічне акціонерне товариство «Кредобанк», м. Львів
ст.спеціаліст. Обслуговування клієнтів банку, оформлення депозитів, відкриття поточних рахунків,формування видаткових і прибуткових платіжних доручень,здійснення валютних операцій, робота з національною та іноземною валютою,здійснення інкасаціі, завантаження банкоматів,формування документації та звітності по операціях.

• 06.2006 – 01.2007
Публічне акціонерне товариство «Укрсиббанк», м. Львів
Ст.касир вечірньої каси. Обслуговування клієнтів банку,здійснення прибуткових операцій ,прийняття готівки від фізичних осіб ,формування звітності .

• 06.1997 – 06.2006
ВАТ «Ощадбанк», м. Пустомити
Ст.касир. Обслуговування клієнтів банку,здійснення видаткових і прибуткових операцій з рахунків,обмін валют,формування звітності .

Додаткові відомості
• Знання мов:
українська (рідна).
• Наявність закордонного паспорту.

Додатково про себе:
Цілеспрямованість, комунікабельність, відповідальність, сумлінність, дисциплінованість, оптимізм, здатність до швидкої адаптації і навчання, творчі здібності, аналітичний склад розуму, здатність до систематизації та структуризації інформації, велике бажання розвиватись в професійному напрямку, вміння працювати в команді, бажання вивчати все нове, отримувати різноманітну інформацію та вміло використовувати її.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: