Резюме від 18 квітня 2024 PRO

Анастасія

Менеджер по роботі з клієнтами

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
20 років
Місто проживання:
Кам'янець-Подільський
Готовий працювати:
Дистанційно, Кам'янець-Подільський

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Акаунт-менеджер

з 09.2023 по 12.2023 (3 місяці)
Nordic Dreamers, Кам'янець-Подільський (Легка промисловість)

Ведення сторінок магазинів на англомовних платформах Etsy та Shopify, робота з платформами WesternBid, Handmade-Hub, Trello, й іншими. Поновлення лістингів у магазинах, написання та додавання описів товару, редагування візуальної складової сторінки, внесення, контроль і закриття замовлень, тощо. Робота з англомовними клієнтами, вирішення проблемних ситуацій, контактування з проблемними клієнтами через інші засоби комунікації, консультація потенційних клієнтів щодо товару, засобів оплати й опцій доставки, робота з відгуками (середня оцінка магазину з критерія customer service - 4.8). Тісна робота з іншими відділами компанії - дизайнерами та логістами. Оформлення пакунків, створення накладних, робота із транзакціями на спеціалізованих платформах, надсилання та моніторинг посилок під час доставки. Котроль дедлайнів щодо закриття та доставки замовлень, й інше.

Менеджер з продажу

з 03.2023 по 09.2023 (6 місяців)
VAV Synergy, Кам'янець-Подільський (Пошук персоналу, HR)

Робота з холодною і теплою лініями та базами клієнтів, ведення СRM системи, аналітика й кваліфікування лідів, конвертація лідів у потенційних клієнтів. Робота із запереченнями, ведення переговорів. Робота із сферою працевлаштування у країнах ЄС. Також ведення партнерів з початку їх роботи з компанією: консультація партнерів по можливим питанням, підтримування постійного контакту із ними, передача кандидатів на співбесіди, координування кандидата з працедавцем, виставлення фактур на оплату.

Освіта

Київський Національний Економічний Університет ім. Вадима Гетьмана

Факультет Економіки та Управління, спеціальність "Менеджмент бізнес-організацій", Київ
Незакінчена вища, з 2020 по 2023 (3 роки)

Знання і навички

Уважність Ведення CRM Робота із запереченнями Здатність до навчання Активний продаж Прямий продаж Ефективна комунікація Робота з клієнтами Користувач ПК Ведення переговорів Адаптивність Робота в команді Організованість Неконфліктність Менторство Холодний продаж Знання технік продажу Знання офісних програм Грамотна усна та письмова мова Creatio Переклад з англійської Ведення телефонних переговорів Організація роботи персоналу Швидкий набір тексту Уміння працювати в режимі багатозадачності Уміння швидко засвоювати нову інформацію Обробка гарячих заявок Лідогенерація Аналіз продажу Продаж B2C

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Українська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: