Діана
Директор ресторану, 55 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 30 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/10409737
Досвід роботи
Директор мережі ресторанів
з 02.2024 по нині
(3 місяці)
Massimo Gelarty, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Повний цикл управління 4 закладами мережі ( 2 ресторани та 2 кав'ярні).
На даний момент продовжую працювати в мережі.
Директор ресторану
з 07.2023 по 12.2023
(5 місяців)
Pan Chang, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття закладу з 0. Набір команди, закупка обладнання та посуду, ціноутворення, формування та впровадження правил роботи, стандартів обслуговування, формування та впровадження стратегії розвитку. Налагодження процесів. Управління операційною діяльністю закладу.
Керуючий рестораном
з 07.2021 по 07.2023
(2 роки)
“Naushi”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Управління операційною діяльністю закладу, управління економічною діяльністю (планування доходів, видатків, управління бюджетом), проведення інвентаризацій, контроль продуктових залишків та матеріальних активів , взаємодія з постачальниками, замовлення продукції, впровадження стандартів роботи для підрозділів, робота над підвищенням рівня сервісу, підбір та навчання персоналу, робота з персоналом залу для підвищення продажів (середнього чека), взаємодія з маркетологом з метою впровадження точок контакту із гостем, розвитком закладу та збільшенням гостей, ціноутворення, формування бюджету закладу, підготовка звітів власнику, представлення інтересів закладу в спілкуванні представниками перевіряючих органів.
підвищення обороту, зниження витрат за допомогою оптимізації витрат і списань, зниження рівня ФОП з допомогою оптимізації графіка роботи персоналу, збільшення обсягу продажу на 30%. Збільшення обсягу продажу бару на 100% за рахунок удосконалення барної карти. Відновлення діяльності, запуск закладу та виробництва після початку повномасштабного вторгнення.
Start up менеджер піцерії (проектна зайнятість)
з 03.2021 по 07.2021
(4 місяці)
Pizza Plus, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
(проектна робота, запуск закладу та налагодження всіх процесів )
Відкриття закладу з нуля, оформлення дозвільної документації, закупка обладнання, підбір та навчання персоналу, розробка меню, ціноутворення, формування та впровадження правил роботи, стандартів обслуговування, впровадження стратегії розвитку.
Досягнення: збільшення оборотів, впроваджено якісне меню закладу, налагоджено функціонування закладу (робота персоналу, технологічна та технічна частина). Функціонуючий заклад передано в управління власникам.
Директор ресторану
з 06.2020 по 12.2020
(6 місяців)
Senorita Bonita ( заклади “Club 007” та “Senorita Bonita” належали одному власнику), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття закладу з нуля, оформлення дозвільної документації, налагодження діяльності, операційне управління закладом, формування та втілення маркетингової стратегії.
Досягнення: сформовано якісну команду ресторану, підготовлено всі дозвільні документи для діяльності, сформовано чіткий ФОП та внутрішні правила роботи, налагоджено поставки з постачальниками, вирівняно та встановлено вигідний Food cost.
Директор клубу
з 11.2019 по 12.2020
(1 рік 1 місяць)
Club 007, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Операційне управління закладом
Маркетолог
з 08.2018 по 11.2019
(1 рік 3 місяці)
Шах Гранат, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
Університет ім. М.Драгоманова
Психологія, Київ
Вища, з 2023 по 2024 (1 рік)
Друга вища освіта, заочна форма
Київський університет Грінченка
Менеджемент, Київ
Вища, з 2011 по 2017 (6 років)
Додаткова освіта та сертифікати
інтенсив від Бізнес-конструктор "Бізнес - від хаосу до системи" (модулі: управління підприємством, фінансова діяльність, робота
1 день
InRestForum'18 (управління, сервіс, персонал, маркетинг, тренди)
2018 , 2 дні
інтенсив ВШК “Реклама та PR”
2016, 4 дні
тренінг з продажу та особистісного зростання від Мікуса Тимофєєва (SalesUp)
2015, 4 дні
Знання і навички
Схожі кандидати
Керуючий рестораном
30000 грн, Київ
Управляющий рестораном, директор
Київ
Управляючий кафе, адміністратор, бармен, бариста
25000 грн, Київ
Керуючий рестораном
35000 грн, Київ
Керуючий мережею кав'ярень
35000 грн, Київ
Керуючий рестораном, адміністратор, менеджер
40000 грн, Київ, Обухів, Українка