Резюме від 31 січня 2024 Файл

Dasha

Керуючий рестораном

Вік:
35 років
Місто проживання:
Тернопіль
Готовий працювати:
Львів, Тернопіль, Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ДАРʼЯ КАМЕНЄВА Мої основні принципи у роботі:
Немає задач, які не можливо вирішити
Збери круту команду і ти зможеш все
Не витрачай час на людей, яких треба постійно мотивувати та змушувати
працювати
Кожен має право на помилку
Люби те, що робиш

Особисті дані Досвід роботи
Адреса
Чернівецька 53 Керуюча рестораном жов 2017 - кві 2021
Тернопіль Ресторан Farsch ( ТОВ Перспективні технології ), Харків

Номер телефону Приймала участь у підготовці та відкритті нового закладу на посаді керуючої
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Підбір та навчання персоналу
Email Стандартизація процесів роботи ресторану та обслуговування гостей, контроль їх
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») виконання
Впровадження та контроль заповнення чек‑листів
Інтереси Розробка навчальних матеріалів для стажування персоналу
Розробка програми мотивації персоналу
Декор інтерʼєрів
Щомісячне проведення атестації офіціантів
Робота з касовим апаратом, дотримання косової дисципліни, інкасація виручки,
контроль наявності всіх дозвільних документів і ліцензій
Контроль, нарахування та видача заробітної плати
Розрахунок з постачальниками
Контроль чистоти та технічного стану закладу, вирішення технічних питань по
ремонту чи закупівлі нового обладнання
Складання бюджету ресторана та контроль його виконання
Проведення та контроль інвентаризацій кухні, бару, ТМЦ ресторану
Взаємодія з підрозділом Кухня ( контроль чистоти на процесах, якість продукції,
виконання правил FIFO, контроль видачі блюд по вазі і фото стандарту,
проведення дегустацій)
Організація бенкетів, кейтеренгу, закритих вечірок ( до 150 чоловік)
Організація та проведення фотосесій для меню та соц мереж

Керуюча ресторану Якіторія, Мафія кві 2015 - сер 2017
Мережа ресторанів Якіторія, Мафія, Харків
Формування бюджету ресторана та виведення його на необхідні показники
Контроль затратної частини ресторану
Виконання планів продажів
Ведення звітності, аналіз продажів, швидке реагування на ситуацію
Проведення заходів по локальному маркетингу для ресторана
Підбір персоналу, мотивація, проведення тренінгів та атестацій
Контроль чистоти і технічного стану закладу
Контроль витрат на комунальні платежі
Інвентаризація ТМЦ, контроль інвентаризацій підрозділів кухня та бар
Організація та проведення банкетів
Контроль роботи та взаємодії підрозділів Кухня, Бар, Зал

Старший менеджер сер 2013 - кві 2015
Мережа ресторанів Якіторія, Мафія, Харків

Менеджер лис 2011 - сер 2013
Мережа ресторанів Якіторія, Мафія, Харків

Освіта і кваліфікації
Спеціаліст вер 2005 - лют 2011
НТУ ХПІ, Харків
Факультет ‑ механіко‑технологічний
Спеціальність ‑ прикладне матеріалознавство

Навички
R-keeper 6,7
1C
Google docs

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: